خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Saghár✿

سرپرست بخش عمومی
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
نگارشگر انجمن
کپیست انجمن
  
عضویت
28/2/20
ارسال ها
4,354
امتیاز واکنش
51,361
امتیاز
443
محل سکونت
☁️
زمان حضور
122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع

طرز تهیه اسنک خرما و کنجد
مواد لازم
خرمای بدون پوست و هسته1 کیلوگرم
کره1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل2/3 فنجان
کنجد سفید1/2 فنجان
دستور تهیه
  1. ابتدا پوست خرما‌ها را گرفته و هسته‌ آن‌ها را خارج کنید، سپس خرمای بدون هسته را همراه با کره در قابلمه‌ نچسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. درب قابلمه را بسته و اجازه دهید خرما حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم کاملا نرم شود. در این فاصله گاهی خرما را هم بزنید تا به طور یکنواخت حرارت ببیند.
  3. وقتی خرما نرم شد، پودر دارچین را به آن اضافه کنید و با پشت قاشق، خوب له کنید تا به شکل خمیر درآید.
  4. حرارت را خاموش کرده و کنجد و پودر نارگیل را به خرما اضافه کنید.
  5. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس کف ظرفی را با کمی کره چرب کنید و اسنک خرما را در ظرف پهن کنید.
  6. اجازه دهید اسنک خرما کاملا سرد شود، سپس با یک چاقوی تیز آن را برش بزنید.
  7. در صورت تمایل می‌توانید اسنک خرما را درون قالب‌های کوچک ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن‌ها را از قالب خارج کرده و به سلیقه خود تزیین کنید.
چند نکته مهم
  • در صورت تمایل می‌توانید ۲ عدد بیسکوییت پتی بور پودر شده، ۱/۲ پیمانه پودر گردو و ۱/۲ پیمانه پودر پسته را همراه با کنجد و پودر نارگیل به خرما اضافه کنید و اسنک خرما با طعم و مزه‌ متنوع درست کنید.
  • برای تهیه اسنک خرما بهتر است از خرمای کم شیره استفاده کنید.
  • در صورت استفاده از خرمای پرسی نیازی به پوست گرفتن خرما نیست و با حرارت ملایم خیلی راحت نرم می‌شود.

طرز تهیه‌ اسنک خرما و گردو
مواد لازم
خرما100 گرم
کره40 گرم
گردوی خرد شده2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
دارچین1/2 قاشق چایخوری
آب گرم1/4 فنجان
نان تستبه میزان لازم
دستور تهیه
  1. هسته و پوست خرما را جدا کنید و سپس همراه با کره و آب گرم روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود.
  2. خرما را با پشت قاشق له کنید، تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغ بسته و سفت شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
  3. مقداری از مخلوط خرما و تخم مرغ را روی نان تست پهن کنید، مقداری گردوی خرد شده روی آن بریزید، کمی پودر دارچین روی مواد بپاشید و نان تست دیگری روی آن قرار دهید.
  4. این اسنک خرمای مقوی را به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو کنید.
خرما دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن است و به همین دلیل همواره در فهرست مواد غذایی مفید برای رشد به چشم می‌خورد. این ماده غذایی باارزش به روش‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در تهیه انواع دسر برای افطار مانند ترافل خرما و کیک خرما و حتی در غذا‌هایی مانند رشته پلو بدون گوشت کاربرد دارد. پتاسیم موجود در این ماده غذایی تاثیر قابل توجهی بر دستگاه عصبی دارد، همچنین قند آن هنگام مصرف بلافاصله توسط بدن جذب شده و احساس گرسنگی را کم می‌کند، طوریکه تنها در ۳۰ دقیقه می‌تواند سطح انرژی فرد را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

نتیجه گیری
اسنک خرما یکی از میان وعده‌های خوشمزه است که خرمای موجود در آن سرشار از آهن، کلسیم و ویتامین A بوده و بدن را از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی مصون می‌دارد. همچنین دارچین موجود در اسنک خرما باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن شده و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. شما نیز سعی کنید این اسنک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لـ*ـذت ببرید.

منبع:ستاره


طرز تهیه اسنک خرما به دو روش

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا