- عضویت
- 28/2/20
- ارسال ها
- 4,354
- امتیاز واکنش
- 51,361
- امتیاز
- 443
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه اسنک خرما و کنجد
مواد لازم | |
خرمای بدون پوست و هسته | 1 کیلوگرم |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | 2/3 فنجان |
کنجد سفید | 1/2 فنجان |
- ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را خارج کنید، سپس خرمای بدون هسته را همراه با کره در قابلمه نچسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- درب قابلمه را بسته و اجازه دهید خرما حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم کاملا نرم شود. در این فاصله گاهی خرما را هم بزنید تا به طور یکنواخت حرارت ببیند.
- وقتی خرما نرم شد، پودر دارچین را به آن اضافه کنید و با پشت قاشق، خوب له کنید تا به شکل خمیر درآید.
- حرارت را خاموش کرده و کنجد و پودر نارگیل را به خرما اضافه کنید.
- مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس کف ظرفی را با کمی کره چرب کنید و اسنک خرما را در ظرف پهن کنید.
- اجازه دهید اسنک خرما کاملا سرد شود، سپس با یک چاقوی تیز آن را برش بزنید.
- در صورت تمایل میتوانید اسنک خرما را درون قالبهای کوچک ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آنها را از قالب خارج کرده و به سلیقه خود تزیین کنید.
- در صورت تمایل میتوانید ۲ عدد بیسکوییت پتی بور پودر شده، ۱/۲ پیمانه پودر گردو و ۱/۲ پیمانه پودر پسته را همراه با کنجد و پودر نارگیل به خرما اضافه کنید و اسنک خرما با طعم و مزه متنوع درست کنید.
- برای تهیه اسنک خرما بهتر است از خرمای کم شیره استفاده کنید.
- در صورت استفاده از خرمای پرسی نیازی به پوست گرفتن خرما نیست و با حرارت ملایم خیلی راحت نرم میشود.
طرز تهیه اسنک خرما و گردو
مواد لازم | |
خرما | 100 گرم |
کره | 40 گرم |
گردوی خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
آب گرم | 1/4 فنجان |
نان تست | به میزان لازم |
- هسته و پوست خرما را جدا کنید و سپس همراه با کره و آب گرم روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود.
- خرما را با پشت قاشق له کنید، تخم مرغها را در آن بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغ بسته و سفت شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
- مقداری از مخلوط خرما و تخم مرغ را روی نان تست پهن کنید، مقداری گردوی خرد شده روی آن بریزید، کمی پودر دارچین روی مواد بپاشید و نان تست دیگری روی آن قرار دهید.
- این اسنک خرمای مقوی را به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو کنید.
نتیجه گیری
اسنک خرما یکی از میان وعدههای خوشمزه است که خرمای موجود در آن سرشار از آهن، کلسیم و ویتامین A بوده و بدن را از ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی مصون میدارد. همچنین دارچین موجود در اسنک خرما باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن شده و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. شما نیز سعی کنید این اسنک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لـ*ـذت ببرید.
منبع:ستاره
طرز تهیه اسنک خرما به دو روش
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com