M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار خانگی با 2 روش ساده :
از آنجایی که پیتزا ریشه ای ایتالیایی دارد و پنیر پیتزا هم یکی از ارکان بسیار مهم پیتزا به شمار میرود ، از اینرو اغلب افراد پنیر پیتزا را هم به کشور ایتالیا نسبت می دهند و فکر میکنند که این پنیر خوشمزه ریشه ای ایتالیایی دارد. اما باید بگوییم این تصور اشتباه است، بلکه پنیر پیتزا پروسس نوعی پنیر آمریکایی است که این روزها با ترکیب شدن با پنیر موزارلای ایتالیایی و مواد دیگر پنیر پیتزا را تشکیل می دهد.
اگر از طرفداران پر و پا قرص پیتزا مخلوط و ... با پنیر کشدار باشید باید بدانید که یک روز از سال به عنوان روز جهانی پنیر پیتزا نام گذاری شده و آن 5 سپتامبر یا 14 شهریور میباشد. اگر دوست دارید خودتان پنیر پیتزا را در خانه آماده کنید و کنجکاوید تا بدانید این پنیر با چه موادی و به چه شکلی آماده میشود که این گونه هر فردی را شیفته خود میکند با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک پنیر پیتزای لذیذ و کشدار خانگی را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه پنیر پیتزا شماره 1
در ادامه به شیوه درست کردن این پنیر خواهیم پرداخت :
مواد لازم برای پنیر کش دار:
ابتدا پنیرها را خرد کرده و در یک ظرف مناسب بریزید و ادویه ها را روی آن بپاشید
حالا کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شده و شروع به حباب زدن کند.
در مرحله بعدی آرد را به تدریج به کره افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله مقدار کمی آب افزوده و مجدد هم بزنید تا یکنواخت شود. در ادامه پنیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.
زمانی که پنیر آب شد و مواد کاملا یکدست شد پنیر را از روی حرارت بردارید و برای مصارف دلخواه بکار بگیرید.در این مرحله پنیر باید به مانند تصویر زیر کش بیاید.
طرز تهیه پنیر پیتزا شماره 2
این پنیر کشدار با پنیر موزارلا و چاشنی سرکه تهیه می شود:
مواد لازم تهیه پنیر پیتزا
مرحله اول
ابتدا 4 فنجان شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت گاز بگذارید تا شروع به جوشیدن کند. اجازه دهید شیر با دمای 67 الی 70 درجه ای برای نیم ساعت بجوشد
مرحله دوم
بعد از نیم ساعت 3 قاشق چایخوری سرکه را با کمی آب رقیق کرده و به شیر اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید به جای سرکه از 1/4 فنجان جوهر لیمو استفاده نمایید. در این صورت جوهر لیمو را با مقداری آب رقیق کرده و به شیر اضافه نمایید.بعد از اینکه سرکه یا جوهر لیمو را اضافه کردید اجازه دهید تا شیر برای نیم ساعت دیگر بجوشد.
مرحله سوم
در این مرحله 3/4 فنجان مایه پنیر را با سه چهارم فنجان آب مخلوط کرده و به شیر اضافه نمایید. بعد از اضافه کردن مایه به شیر شعله را کم کنید و شیر را مرتب هم بزنید. بعد از اینکه نیم ساعت دوم تمام شد شیر را برای یک ربع بدون آنکه آن را هم بزنید رها کنید تا با شعله ملایم بپزد تا پنیر ببندد.
مرحله چهارم
در این مرحله شعله را خاموش کرده و دلمه های روی شیر را با یک چاقوی تیز به قطعات کوچک برش بزنید و در یک ظرف قرار دهید. شیر باقی مانده در قابلمه را داخل یک تشت پر از آب سرو فرو کنید تا از حرارت بیافتد و سرد شود.
از آنجایی که پیتزا ریشه ای ایتالیایی دارد و پنیر پیتزا هم یکی از ارکان بسیار مهم پیتزا به شمار میرود ، از اینرو اغلب افراد پنیر پیتزا را هم به کشور ایتالیا نسبت می دهند و فکر میکنند که این پنیر خوشمزه ریشه ای ایتالیایی دارد. اما باید بگوییم این تصور اشتباه است، بلکه پنیر پیتزا پروسس نوعی پنیر آمریکایی است که این روزها با ترکیب شدن با پنیر موزارلای ایتالیایی و مواد دیگر پنیر پیتزا را تشکیل می دهد.
اگر از طرفداران پر و پا قرص پیتزا مخلوط و ... با پنیر کشدار باشید باید بدانید که یک روز از سال به عنوان روز جهانی پنیر پیتزا نام گذاری شده و آن 5 سپتامبر یا 14 شهریور میباشد. اگر دوست دارید خودتان پنیر پیتزا را در خانه آماده کنید و کنجکاوید تا بدانید این پنیر با چه موادی و به چه شکلی آماده میشود که این گونه هر فردی را شیفته خود میکند با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک پنیر پیتزای لذیذ و کشدار خانگی را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه پنیر پیتزا شماره 1
در ادامه به شیوه درست کردن این پنیر خواهیم پرداخت :
مواد لازم برای پنیر کش دار:
- پنیر موزرلا:180 گرم
- آرد سفید:80 گرم
- پنیر آمریکایی اسموک دودی:60 گرم
- پنیر چدار معمولی:80 گرم
- کره:110 گرم
- آب:به مقدار لازم
- فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر، جوز هندی:از هر کدام به اندازه نوک قاشق چایخوری
- پونه کوهی و نمک :از هر کدام نصف قاشق چایخوری
ابتدا پنیرها را خرد کرده و در یک ظرف مناسب بریزید و ادویه ها را روی آن بپاشید
حالا کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شده و شروع به حباب زدن کند.
در مرحله بعدی آرد را به تدریج به کره افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله مقدار کمی آب افزوده و مجدد هم بزنید تا یکنواخت شود. در ادامه پنیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.
زمانی که پنیر آب شد و مواد کاملا یکدست شد پنیر را از روی حرارت بردارید و برای مصارف دلخواه بکار بگیرید.در این مرحله پنیر باید به مانند تصویر زیر کش بیاید.
طرز تهیه پنیر پیتزا شماره 2
این پنیر کشدار با پنیر موزارلا و چاشنی سرکه تهیه می شود:
مواد لازم تهیه پنیر پیتزا
- شیر کامل و پرچرب:چهار فنجان
- آب:سه چهارم فنجان
- مایه پنیر:سه چهارم فنجان
- سرکه:3 قاشق چایخوری یا 1/4 فنجان جوهر لیمو
- آب:کمی برای رقیق کردن سرکه
مرحله اول
ابتدا 4 فنجان شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت گاز بگذارید تا شروع به جوشیدن کند. اجازه دهید شیر با دمای 67 الی 70 درجه ای برای نیم ساعت بجوشد
مرحله دوم
بعد از نیم ساعت 3 قاشق چایخوری سرکه را با کمی آب رقیق کرده و به شیر اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید به جای سرکه از 1/4 فنجان جوهر لیمو استفاده نمایید. در این صورت جوهر لیمو را با مقداری آب رقیق کرده و به شیر اضافه نمایید.بعد از اینکه سرکه یا جوهر لیمو را اضافه کردید اجازه دهید تا شیر برای نیم ساعت دیگر بجوشد.
مرحله سوم
در این مرحله 3/4 فنجان مایه پنیر را با سه چهارم فنجان آب مخلوط کرده و به شیر اضافه نمایید. بعد از اضافه کردن مایه به شیر شعله را کم کنید و شیر را مرتب هم بزنید. بعد از اینکه نیم ساعت دوم تمام شد شیر را برای یک ربع بدون آنکه آن را هم بزنید رها کنید تا با شعله ملایم بپزد تا پنیر ببندد.
مرحله چهارم
در این مرحله شعله را خاموش کرده و دلمه های روی شیر را با یک چاقوی تیز به قطعات کوچک برش بزنید و در یک ظرف قرار دهید. شیر باقی مانده در قابلمه را داخل یک تشت پر از آب سرو فرو کنید تا از حرارت بیافتد و سرد شود.
طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com