M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
"قارچ سوخاری یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین فست فود های سوخاری می باشد و یکی از پیش غذاهای بین المللی می باشد. طرز تهیه قارچ سوخاری را در آشپزخانه نمناک بخوانید.
مواد لازم قارچ سوخاری
مواد لازم میزان لازم
قارچ 300 گرم
آرد سفید 4 ق غ
پودر سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک به میزان لازم
آویشن 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
فلفل سیاه 1/2 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1/2 ق چ
دستور پخت قارچ سوخاری پفکی :
مرحله اول :
ابتدا قارچ ها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید می توانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دسته های خارچ بسیار بلند بودند آن ها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچ های سفت را انتخاب کنید.
مرحله دوم :
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم :
در این مرحله آرد را در کاسه ای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنیدو به خوبی مخلوط نمایید.
مرحله چهارم:
قارچ ها را ابتدا داخل خوب آرد بـ*ـغلطانید.
مرحله پنجم:
سپس دورن ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بـ*ـغلطانید.
مرحله ششم:
در انتها داخل آرد سوخاری بـ*ـغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم:
در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله هشتم:
قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
مرحله نهم:
قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات پخت قارچ سوخاری
شما می توانید در یک ظرف آب یخ بریزید ابتدا قارچ را درون آب یخ ببرید و در آرد بـ*ـغلطانید سپس دوبار هدرون آب یخ فرو ببرید و سریع درون آرد بریزید و با کمک یک کفگیر در آرد بـ*ـغلطانید و در ادامه باقی مراحل را پیش ببرید.
علت گرفتن پوست قارچ این است که شما قارچ ها نشورید زیرا با شستن قارچ ها آب به درون قارچ نفوذ می کند و هنگام سرو قارچ های شما آبکی می شود.
ادویه هایی که درون آرد می ریزید دلخواه است اگر شما طعم ادویه ها را دوست نداشته باشید می توانید حذف کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ سوخاری
قارچ سوخاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
قارچ سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد ."
#نمناک
مواد لازم قارچ سوخاری
مواد لازم میزان لازم
قارچ 300 گرم
آرد سفید 4 ق غ
پودر سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک به میزان لازم
آویشن 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
فلفل سیاه 1/2 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1/2 ق چ
دستور پخت قارچ سوخاری پفکی :
مرحله اول :
ابتدا قارچ ها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید می توانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دسته های خارچ بسیار بلند بودند آن ها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچ های سفت را انتخاب کنید.
مرحله دوم :
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم :
در این مرحله آرد را در کاسه ای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنیدو به خوبی مخلوط نمایید.
مرحله چهارم:
قارچ ها را ابتدا داخل خوب آرد بـ*ـغلطانید.
مرحله پنجم:
سپس دورن ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بـ*ـغلطانید.
مرحله ششم:
در انتها داخل آرد سوخاری بـ*ـغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم:
در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله هشتم:
قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
مرحله نهم:
قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات پخت قارچ سوخاری
شما می توانید در یک ظرف آب یخ بریزید ابتدا قارچ را درون آب یخ ببرید و در آرد بـ*ـغلطانید سپس دوبار هدرون آب یخ فرو ببرید و سریع درون آرد بریزید و با کمک یک کفگیر در آرد بـ*ـغلطانید و در ادامه باقی مراحل را پیش ببرید.
علت گرفتن پوست قارچ این است که شما قارچ ها نشورید زیرا با شستن قارچ ها آب به درون قارچ نفوذ می کند و هنگام سرو قارچ های شما آبکی می شود.
ادویه هایی که درون آرد می ریزید دلخواه است اگر شما طعم ادویه ها را دوست نداشته باشید می توانید حذف کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ سوخاری
قارچ سوخاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
قارچ سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد ."
#نمناک
قارچ سوخاری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com