خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای گوزلمه
  • ماست:3 پیمانه
  • تخم مرغ:4 عدد
  • سیر:4 حبه
  • روغن:کافی برای سرخ کردن تخم مرغ
  • نمک:به میزان لازم
طرز تهیه گوزلمه
تابه ای را روی حرار قرار دهید و مقدارکمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس تخم مرغ ها را داخل آن نیم رو کنید .
وقتی تخم مرغ ها پخت ، سیر له شده را به همراه مقداری نمک و ماست روی تخم غ ها بریزید و بر روی شعله ملایم کمی آنها را هم بزنید تا ماست آبکی نشود
و بعد از 5 دقیقه غذا را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید و بعد در ظرف مورد نظرتان بکشید و با نان سرو کنید.
نکات
1. در صورت سرخ کردن سیر با تخم مرغ بوی سیر بسیار کمتر خواهد بود.
2. این غذا مثل املت با نان سرو می شود.
3. ضمنا ماست در ماهیتابه نباید زیاد هم زده شود که آبکی نشود.
4. یک مزیت این غذا دمای متعادل غذاست که بعداز ریختن ماست دیگه داغ داغ نیست. مخصوصاً برای کسانی که عجله هم دارند.

-ea7aa8e69bf01bbf.jpg

نکات تکمیلی در مورد گوزلمه
گوزلمه جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
گوزلمه را می توانید در وعده صبحانه - نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


طرز تهیه “گوزلمه"

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا