M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه باقلوای هویج
مواد لازم:نصف پاکت یوفکای باقلوا
۲۵۰ گرم کره آب شده یا مارگارین
۲۰۰-۳۰۰ گرم مغز گردوی خرد شده
برای شربت:
۲ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
۳-۴ قطره لیمو ترش
۴-۵ قاشق سوپخوری پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه :
ابتدا شربت را آماده کنید و بذارید تا خنک بشه.
شکر و آب را ۲۰ دقیقه بجوشانید. ۵ دقیقه آخر آب لیمو رو اضافه کنید (می تونید شربت را روز قبل آماده کنید )
یوفکا ها به اندازه یک سینی گرد و یا ظرف پیرکس بریده بشن .سینی رو چرب کنید و دو تا از یوفکا های بریده شده به شکل گرد و به اندازه سینی، رو کف سینی پهن کنید. رویش کره بمالید. خرده ریز های بریده شده یوفکا رو هم داخل سینی بذارید و روی انها هم کره بمالید.چند لایه دیگه از یوفکارو باز داخل سینی بذارید و رویشان کره بمالید.
۱۰ ورقه یوفکارو برای قسمت رو کنار بذارید و بقیه را لایه لایه بذارید و کره بمالید و سپس گردو ها رو بپاشید. ۱۰ ورقه ای که جدا کرده بودید را ، یکی یکی و یا دوتا دوتا پهن کنید و لای هر لایه را حتما چرب کنید(برای لایه لایه شدن باقلوا چرب کردن خیلی مهمه )
در انتها از مرکز دایره شروع کنید و طوری برش بدهید که تکه های تقریبا مساوی سه گوش و یا در حقیقت شبیه یک هویج بریده بشن .باقیمانده کره را روی باقلوا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه بذارید .تا زمان سرخ شدن رویش در فر بماند. بعد از پخته شدن حداقل ۳ ساعت طول میکشه تا خنک بشه .شربتی که خنک شده را روی باقلوای سرد شده بریزید .بعد از ۲-۳ ساعت می توانید سرو کنید.
نکته :
شرط ترد شدن باقلوا اینه که هم باقلوا و هم شربت ،هر دو سرد شده باشن .
نگران نباشید امتحان کنید
منبع: ejiga
طرز تهیه باقلوای هویج
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com