- عضویت
- 25/10/20
- ارسال ها
- 1,158
- امتیاز واکنش
- 17,924
- امتیاز
- 323
- محل سکونت
- رمان ۹۸
- زمان حضور
- 59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
هر شهری برای خودش نشانههایی دارد که به نحوی شناسنامه آن شهر محسوب میشوند. از صنایع دستی گرفته تا مکانهای گردشگری و غذاهای محلی، همه و همه نمادی از یک شهر و استان محسوب میشوند که اتفاقا مردمان آن منطقه تعصب خاصی نسبت به آنها دارند.
غذاهای سنتی اصفهان
همیشه بحث غذاهای محلی که میشود با یک لیست بلند از غذاهای بسیار خوشمزه روبرو می شویم که انتخاب بین آن ها سخت می شود! هر انسانی ذائقه خاصی دارد، می توانیم بگوییم که میلیون ها ذائقه در ایران و میلیاردها ذائقه در جهان وجود دارد.
وقتی حرف از غذاهای سنتی ایرانی میشود، اولین غذایی که به ذهن اکثراً می رسد، کباب است؛ اما به غیر از کباب غذاهای متعدد دیگری نیز در فهرست غذاهای ایرانی دیده میشود که نباید لـ*ـذت خوردن آنها را از دست بدهید. تنوع غذاهای سنتی که اغلب محلی هستند و از طعمهای متمایز و خوشمزهای برخوردارند، میتوانند لـ*ـذت هر سفری را دوچندان کنند.
اصفهان به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقلیمی که دارد از گذشته تا به امروز با طیف وسیعی از مواد غذایی اولیه روبرو بوده است. شاید اگر نگاهی به لیست غذاهای سنتی اصفهان بیاندازید، وجه مشترک اکثر این غذاها را دریابید؛ ظاهر حلیمی شکل آن ها و اینکه با نان سرو می شوند. همچنین گوشت نیز جزو مواد اولیه اصلی غذاهای اصفهانی است.
در این مقاله قصد داریم شما را تعدادی از غذاهای سنتی اصفهان آشنا کنیم با ما همراه باشید:
بریونی با بریانی:
بریان یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است. خیلی ها قبل از اینکه پا به اصفهان بگذارند خودشان را برای بریانی های خوشمزه و معروف اصفهان آماده می کنند. بریانی از غذاهای معروف اصفهان است و کمتر کسی پیدا می شود که تا اصفهان برود و طعم بینظیر آن را امتحان نکند. محبوبیت این غذا تا حدی ست که نه فقط اصفهانی ها بلکه دیگر مردم ایران هم این غذا را می شناسند. بریونی با استفاده از گوشت، پیاز، روغن، دارچین، نعناع خشک، زعفران و کشک آماده می شود. در اصفهان این غذا به همراه مقداری جگر سفید پخته و چرخ شده، آب گوشت ، نان سنگک، ریحان و دوغ خنک سرو می شود.
اکثراً اولین بار به محض دیدن یک پرس بریانی تصور میکنند با شکم گرسنه قرار است از رستوران بیرون بروند، اما وقتی لقمه آخر را در دهان میگذارند تازه متوجه سنگینی غذا میشوند.
#الهه_آذری_مقدم
#تالار_فرهنگ
غذاهای سنتی اصفهان
همیشه بحث غذاهای محلی که میشود با یک لیست بلند از غذاهای بسیار خوشمزه روبرو می شویم که انتخاب بین آن ها سخت می شود! هر انسانی ذائقه خاصی دارد، می توانیم بگوییم که میلیون ها ذائقه در ایران و میلیاردها ذائقه در جهان وجود دارد.
وقتی حرف از غذاهای سنتی ایرانی میشود، اولین غذایی که به ذهن اکثراً می رسد، کباب است؛ اما به غیر از کباب غذاهای متعدد دیگری نیز در فهرست غذاهای ایرانی دیده میشود که نباید لـ*ـذت خوردن آنها را از دست بدهید. تنوع غذاهای سنتی که اغلب محلی هستند و از طعمهای متمایز و خوشمزهای برخوردارند، میتوانند لـ*ـذت هر سفری را دوچندان کنند.
اصفهان به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقلیمی که دارد از گذشته تا به امروز با طیف وسیعی از مواد غذایی اولیه روبرو بوده است. شاید اگر نگاهی به لیست غذاهای سنتی اصفهان بیاندازید، وجه مشترک اکثر این غذاها را دریابید؛ ظاهر حلیمی شکل آن ها و اینکه با نان سرو می شوند. همچنین گوشت نیز جزو مواد اولیه اصلی غذاهای اصفهانی است.
در این مقاله قصد داریم شما را تعدادی از غذاهای سنتی اصفهان آشنا کنیم با ما همراه باشید:
بریونی با بریانی:
بریان یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است. خیلی ها قبل از اینکه پا به اصفهان بگذارند خودشان را برای بریانی های خوشمزه و معروف اصفهان آماده می کنند. بریانی از غذاهای معروف اصفهان است و کمتر کسی پیدا می شود که تا اصفهان برود و طعم بینظیر آن را امتحان نکند. محبوبیت این غذا تا حدی ست که نه فقط اصفهانی ها بلکه دیگر مردم ایران هم این غذا را می شناسند. بریونی با استفاده از گوشت، پیاز، روغن، دارچین، نعناع خشک، زعفران و کشک آماده می شود. در اصفهان این غذا به همراه مقداری جگر سفید پخته و چرخ شده، آب گوشت ، نان سنگک، ریحان و دوغ خنک سرو می شود.
اکثراً اولین بار به محض دیدن یک پرس بریانی تصور میکنند با شکم گرسنه قرار است از رستوران بیرون بروند، اما وقتی لقمه آخر را در دهان میگذارند تازه متوجه سنگینی غذا میشوند.
#الهه_آذری_مقدم
#تالار_فرهنگ
آشنایی با غذاهای سنتی اصفهان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: