خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,787
امتیاز واکنش
12,068
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 8 ساعت 31 دقیقه
نویسنده این موضوع
هندوانه یکی از میوه های تابستانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این میوه آبدار و شیرین طبع سرد دارد و می تواند نقش مثبتی در رفع تشنگی داشته باشد. جالب است بدانید پوست این میوه خوشمزه نیز مورد استفاده قرار می گیرد و می توان به راحتی با آن مربا پخت. پس بهتر است قبل از اینکه پوست هندوانه را دور بریزید این مطلب را تا پایان بخوانید و ضمن آشنا شدن با طرز تهیه مربای پوست هندوانه بسیار خوش طعم، اقدام به تهیه و پخت آن نمایید.

طرز تهیه مربای پوست پرتقال :
مواد لازم :
پوست هندوانه : نیم کیلوگرم

شکر : نیم کیلو

وانیل : نصفه قاشق چای خوری

آبلیمو : دو قاشق چای خوری

هل : سه عدد

گلاب : به مقدار دلخواه

زعفران : به مقدار دلخواه

زنجبیل در صورت تمایل

روش پخت :
برای شروع لابه سفید رنگ پوست هندوانه را از بخش قرمز و پوست سبز آن جدا نمایید، توجه داشته باشید که ما فقط به لایه سفید رنگ نیاز داریم. حال باید آن را در ابعاد مختلف خرد نمایید.

#متینا_کوثری


طرز تهیه مربای پوست هندوانه

 

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,787
امتیاز واکنش
12,068
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 8 ساعت 31 دقیقه
نویسنده این موضوع

حال قابلمه مناسبی را آب کنید و پوست هندوانه های خرد شده را داخل آن بریزید و بگذارید حدود پنج دقیقه بجوشد، بعد از این زمان آن را داخل آبکش ریخته و آب را خالی کنید.

تکه های پوست هندوانه را مجددا به قابلمه برگردانید و روی آن آب بریزید و حرارت را کم کنید تا آرام آرام بپزد. بعد از گذشت حدود یک تا دو ساعت که هندوانه ها تقریبا نرم شد شکر را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. سپس زعفران را به مقدار دلخواهتان اضافه نمایید.

#متینا_کوثری


طرز تهیه مربای پوست هندوانه

 

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,787
امتیاز واکنش
12,068
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 8 ساعت 31 دقیقه
نویسنده این موضوع
در مرحله آخر پخت هل وانیل، گلاب و آبلیمو را نیز اضافه کنید و سپس حرارت را خاموش نمایید. توجه داشته باشید که زمانی پخت مربا به پایان رسیده است که شربت قوام داشته باشد و همچنین تکه های پوست هندوانه نرم شده باشند.

نکته :
استفاده از افزودنی هایی همچون هل، گلاب، زنجبیل، دارچین و… کاملا سلیقه است و به دلخواه می توانید آنها را حذف و یا اضافه نمایید.
در صورتی که می خواهید مربای زیباتری داشته باشید بهتر است از کاتر طرح دار یا قالب های شیرینی پزی برای برش تکه های پوست هندوانه استفاده نمایید.
اضافه کردن آبلیمو در مرحله آخر باعث می شود مربای شما کپک نزند و تامدت طولانی داخل طرف در بسته و یخچال باقی باند.
برخی از افراد به جای زعفران از انواع رنگ خوراکی استفاده می نمایند تا مربای متفاوت تری داشته باشند.
زمان کلی پخت این مربا حدود سه ساعت است که این زمان بستگی به حجم مربا، مقدار حرارت، ضخامت هندوانه و… دارد.

همانطور که ملاحظه نمودید این مربای خوشمزه به راحتی تهیه می گردد و علاوه بر طعم بی نظیر، ظاهری زیبا و دلچسب دارد و می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای وعده صبحانه باشد.
منبع: آرگا
#متینا_کوثری


طرز تهیه مربای پوست هندوانه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا