خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,803
امتیاز واکنش
12,205
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
شربت زنجبیل همچون شربت دارچین و شربت خاکشیر از جمله نوشیدنی ها و شربت های سرد است که دارای طعمی متفاوت و اندکی تند و تیز می باشد. این شربت علاوه بر نوشیدن در روزهای گرم تابستانی به عنوان یک نوشیدنی خنک و خوشمزه، می توان به عنوان یک شربت دارویی برای درمان بسیاری از امراض و مشکلات از جمله شایع ترین آنها سرماخوردگی مور استفاده قرار داد. با توجه به همین مسئله در این مطلب طرز تهیه شربت زنجبیل را آموزش می دهیم.


هر چه قدر که زنجبیل دارای خواص ارزشمند و بیشمار می باشد. نوشیدنی آن نیز مفید و پر خواص است. اصالت این شربت باز می گردد به آسیای جنوب شرقی که دارای طعمی جذاب و متفاوت است. شربت تهیه شده از زنجبیل را می توان به عنوان یک طعم دهنده عالی جهت تهیه دمنوش ها، قهوه ها، چای ها و هات چاکلت ها و انواع نوشیدنی گرم نیز مورد استفاده قرار داد. همچنین می توان آن به عنوان یک نوشیدنی سرد و دلچسب برای روزهای تهیه و نوش جان کرد.
شیوه ی اول برای به کار بردن در انواع قهوه ها و نوشیدنی ها مناسب تر است. اما شیوه ی دوم یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که می توانید میل نمایید.

مواد لازم
یک سوم پیمانه شکر
یک سوم پیمانه آب
یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری وانیل
یک دوم قاشق چای خوری شیره قند
یک پیمانه و نیم زنجبیل تازه پودر شده
مقداری نمک
مقداری جوز پودر شده
مقداری میخک پودر شده
طرز تهیه شربت زنجبیل
ابتدا شکر و آب را ترکیب نمایید. آن را بر روی شعله ملایم بگذارید تا شکر به خوبی در آب حل گردد.

بعد شیره قند را با زنجبیل، دارچین، وانیل، میخک، جوز و نمک را به محلول آب و شکر اضافه کرده و به هم بزنید.
میزان شعله را پایین بیاورید و زمان دهید تا همه ی ترکیبات برای زمانی ۳ – ۴ دقیقه ای با یکدیگر آرام آرام جوشیده و شهدی قوام دار و دارای غلظت را به وجود بیاورند.

پس از غلیظ شدن شربت و تغییر رنگ آن به زنجبیلی پر، شعله ی زیر آن قطع کنید. سپس درون ظرفی درب دار انتقال داده و داخل یخچال قرار دهید.
#متینا_کوثری


طرز تهیه شربت زنجبیل با دو طعم متفاوت

 

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,803
امتیاز واکنش
12,205
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم
زنجبیل تازه ۲۲۵ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
آب یک لیتر
نمک مقدار کمی
برگ نعنا
کمی آب لیموی تازه
تعدادی یخ
نوشیدنی مورد نشر خود (عرق نعنا و …)
آموزش تهیه شربت زنجبیل به روشی دیگر
ابتدا زنجبیل ها را پوست گرفته و خرد نمایید. سپس آنها را همراه با آب، نمک و شکر درون قابلمه ای ریخته و بر روی شعله بلند بگذارید تا آب بجوشد.

عد از اینکه آب به جوش آمد؛ میزان حرارت زیر قابلمه را پایین بیاورید تا برای حدودا یک ساعت نرم نرم بجوشد.

حالا در این مرحله طرز تهیه شربت زنجبیل باید قابلمه را از روی شعله برداشته و زمان دهید تا خنک گردد. بعد از خنک شدن شربت زنجبیل را از صافی بگذرانید. در یک ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

#متینا_کوثری


طرز تهیه شربت زنجبیل با دو طعم متفاوت

 

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,803
امتیاز واکنش
12,205
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
۱/۳ از لیوان خود را با استفاده از شربت زنجبیل خنک داخل یخچال پر کنید. بعد تعدادی یخ، کمی آب لیمو به آن اضافه کرده و مابقی را با عرق نعنا پر نمایید.

شما می توانید از سایر نوشیدنی های دلخواه برای این مرحله استفاده نمایید. در نهایت هم با استفاده از تکه هایی از لیمو برش خورده و برگ نعنا آن را مزین کنید.

نکات طلایی تهیه شربت زنجبیل
در طرز تهیه این شربت باید از زنجبیل های تازه استفاده کنید.
این شربت خوشمزه را به میزان کم تهیه نمایید، چون در صورت زیاد بودن و زیاد ماندن مزه و بوی آن کم شده و یا از بین می رود.
زنجبیل ها را پوست گرفته و سپس خرد کنید، چون که پوست آن موجب بد رنگ شدن و تیره شدن رنگ شربت می گردد.
جهت از بین بردن مزه ی تلخی و تندی زنجبیل ها می توانید چند مرتبه آن را بجوشانید.
شربت زنجبیل تهیه شده قابل نگهداری داخل یخچال برای ۱۴ – ۳۰ روز می باشد.
می توانید عسل را جایگزین شکر برای خوشمزه تر شدن کنید.
از تفاله شربت به دست آمده در روش دوم، می توانید شیرینی و کیک ها، مارمالاد، بستنی مختلفی را تهیه کنید.

در پایان مطلب می توانیم این چنین جمع بندی کنیم که این شربت خوشمزه علاوه بر فوق العاده بودن طعم و عطر، می تواند برای بیماری سرماخوردگی، زخم معده، و حتی تنظیم کردن زمان عادت ماهیانه زنان مناسب باشد.
منبع:آرگا
#متینا_کوثری


طرز تهیه شربت زنجبیل با دو طعم متفاوت

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا