- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 45 دقیقه
نویسنده این موضوع
شربت زنجبیل همچون شربت دارچین و شربت خاکشیر از جمله نوشیدنی ها و شربت های سرد است که دارای طعمی متفاوت و اندکی تند و تیز می باشد. این شربت علاوه بر نوشیدن در روزهای گرم تابستانی به عنوان یک نوشیدنی خنک و خوشمزه، می توان به عنوان یک شربت دارویی برای درمان بسیاری از امراض و مشکلات از جمله شایع ترین آنها سرماخوردگی مور استفاده قرار داد. با توجه به همین مسئله در این مطلب طرز تهیه شربت زنجبیل را آموزش می دهیم.
هر چه قدر که زنجبیل دارای خواص ارزشمند و بیشمار می باشد. نوشیدنی آن نیز مفید و پر خواص است. اصالت این شربت باز می گردد به آسیای جنوب شرقی که دارای طعمی جذاب و متفاوت است. شربت تهیه شده از زنجبیل را می توان به عنوان یک طعم دهنده عالی جهت تهیه دمنوش ها، قهوه ها، چای ها و هات چاکلت ها و انواع نوشیدنی گرم نیز مورد استفاده قرار داد. همچنین می توان آن به عنوان یک نوشیدنی سرد و دلچسب برای روزهای تهیه و نوش جان کرد.
شیوه ی اول برای به کار بردن در انواع قهوه ها و نوشیدنی ها مناسب تر است. اما شیوه ی دوم یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که می توانید میل نمایید.
مواد لازم
یک سوم پیمانه شکر
یک سوم پیمانه آب
یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری وانیل
یک دوم قاشق چای خوری شیره قند
یک پیمانه و نیم زنجبیل تازه پودر شده
مقداری نمک
مقداری جوز پودر شده
مقداری میخک پودر شده
طرز تهیه شربت زنجبیل
ابتدا شکر و آب را ترکیب نمایید. آن را بر روی شعله ملایم بگذارید تا شکر به خوبی در آب حل گردد.
بعد شیره قند را با زنجبیل، دارچین، وانیل، میخک، جوز و نمک را به محلول آب و شکر اضافه کرده و به هم بزنید.
میزان شعله را پایین بیاورید و زمان دهید تا همه ی ترکیبات برای زمانی ۳ – ۴ دقیقه ای با یکدیگر آرام آرام جوشیده و شهدی قوام دار و دارای غلظت را به وجود بیاورند.
پس از غلیظ شدن شربت و تغییر رنگ آن به زنجبیلی پر، شعله ی زیر آن قطع کنید. سپس درون ظرفی درب دار انتقال داده و داخل یخچال قرار دهید.
#متینا_کوثری
هر چه قدر که زنجبیل دارای خواص ارزشمند و بیشمار می باشد. نوشیدنی آن نیز مفید و پر خواص است. اصالت این شربت باز می گردد به آسیای جنوب شرقی که دارای طعمی جذاب و متفاوت است. شربت تهیه شده از زنجبیل را می توان به عنوان یک طعم دهنده عالی جهت تهیه دمنوش ها، قهوه ها، چای ها و هات چاکلت ها و انواع نوشیدنی گرم نیز مورد استفاده قرار داد. همچنین می توان آن به عنوان یک نوشیدنی سرد و دلچسب برای روزهای تهیه و نوش جان کرد.
شیوه ی اول برای به کار بردن در انواع قهوه ها و نوشیدنی ها مناسب تر است. اما شیوه ی دوم یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که می توانید میل نمایید.
مواد لازم
یک سوم پیمانه شکر
یک سوم پیمانه آب
یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری وانیل
یک دوم قاشق چای خوری شیره قند
یک پیمانه و نیم زنجبیل تازه پودر شده
مقداری نمک
مقداری جوز پودر شده
مقداری میخک پودر شده
طرز تهیه شربت زنجبیل
ابتدا شکر و آب را ترکیب نمایید. آن را بر روی شعله ملایم بگذارید تا شکر به خوبی در آب حل گردد.
بعد شیره قند را با زنجبیل، دارچین، وانیل، میخک، جوز و نمک را به محلول آب و شکر اضافه کرده و به هم بزنید.
میزان شعله را پایین بیاورید و زمان دهید تا همه ی ترکیبات برای زمانی ۳ – ۴ دقیقه ای با یکدیگر آرام آرام جوشیده و شهدی قوام دار و دارای غلظت را به وجود بیاورند.
پس از غلیظ شدن شربت و تغییر رنگ آن به زنجبیلی پر، شعله ی زیر آن قطع کنید. سپس درون ظرفی درب دار انتقال داده و داخل یخچال قرار دهید.
#متینا_کوثری
طرز تهیه شربت زنجبیل با دو طعم متفاوت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com