خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
آب زرشک یکی از نوشیدنی های پرطرفدار می باشد که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد، دو روش خانگی برای تهیه این نوشیدنی پر خاصیت وجود دارد.
طرز تهیه آب زرشک خانگی
آب زرشک خانگی و طبیعی یکی از انواع نوشیدنی هایی است که خواص بی نظیری برای سلامتی دارد. فصل پاییز مناسب ترین زمان برای خرید زرشک تازه و تهیه آب زرشک است. متاسفانه آب زرشک های آماده و صنعتی که در مغازه های مختلف فروخته می شوند، اصل نیستند، شما می توانید خودتان در خانه آب زرشک تهیه کنید و از فواید آن بهره ببرید. برای تهیه آب زرشک می توانید از زرشک پلویی و یا زرشک سیاه استفاده نمایید و با استفاده از دستور تهیه این بخش از نمناک این نوشیدنی ترش و خوشمزه را تهیه کنید.

-.jpg


چگونه در خانه آب زرشک درست کنیم؟
برای تهیه آب زرشک می توانید از زرشک پلویی و زرشک سیاه استفاده کنید اما بهتر است از زرشک سیاه استفاده شود. حتی اگربه زرشک تازه دسترسی ندارید، از زرشک منجمد شده استفاده کرده و آب زرشک تهیه کنید.
در صورتی که از زرشک تازه استفاده میکنید، ابتدا زرشک را از شاخه و برگ جدا کنید و به مدت 2 دقیقه آن را در آب بریزید و بهم بزنید، سپس آبکش کنید و سایر مراحل تهیه آب زرشک را انجام دهید.
دو روش برای تهیه آب زرشک خانگی
روش اول :
  • در ظرفی غیر فلزی به مدت 24 ساعت زرشک ها را بخیسانید. برای خیساندن زرشک از ظروف شیشه ای استفاده کنید.
  • به ازای هر 250 گرم زرشک 1 پیمانه آب اضافه کنید، اینگونه آب زرشکتان غلیظ می شود و می توانید هنگام نوشیدن به آن آب بیافزایید و یا به ازای هر 250 گرم زرشک 6 پیمانه آب اضافه کنید.
  • درب ظرف را ببندید.
  • زرشک و آب آن را پس از گذشت 24 ساعت داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را برای 30 ثانیه با دور متوسط، مخلوط نمایید.
  • مخلوط کردن بیش از اندازه سبب خرد شدن کامل زرشک می شود، مخلوط کردن به اندازه ای لازم است که دانه های زرشک شکسته شوند و آب آنها خارج شود. اگر دانه های زرشک کاملا خرد شوند، جدا کردن تفاله از آب بسیار سخت است.
  • برای جدا کردن تفاله زرشک محتویات درون مخلوط کن را از پارچه یا صافی ریز عبور دهید و با کمی فشردن همه آب را خارج کنید.
  • آب زرشک آماده است و می توانید در بطری شیشه ای ریخته و آن را در یخچال بگذارید.


طرز تهیه آب زرشک

 
  • عالی
Reactions: *NiLOOFaR*

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
-6d6e52bf6dac7267.jpg

روش دوم :
برای تهیه آب زرشک به این روش :
  • ابتدا زرشک ها را تمیز کرده و با آب سرد بشویید و در آبکش غیر فلزی بریزید.
  • سپس زرشک ها را درون قابلمه ای پر از آب جوش بریزید و حرارت را ملایم کنید. مواظب باشید حرارت زیاد بر زرشک تاثیر منفی می گذارد و ممکن است سبب تلخی زرشک شود.
  • درب قابلمه را ببندید.
  • حرارت را پس از 10 دقیقه خاموش کنید.
  • اجازه دهید محتویات قابلمه کمی سرد و خنک شوند.
  • پس از خنک شدن محتویات قابلمه را از پارچه یا صافی ریز عبور دهید و زرشک ها را با دست بمالید و فشار دهید تا کاملا آب زرشک از آن ها جدا شوند.
  • پس از به دست آمدن آب زرشک کاملا صاف و بدون تفاله آن را در بطری شیشه ای در بسته ریخته و در یخچال بگذارید.
  • اگر هنگام مصرف احساس نمودید آب زرشکتان غلیظ است ، کمی به آن اب اضافه کنید و در صورتی که آب زرشک ترش بود می توانید مقداری نمک و یا شکر بسته به ذائقه خود به آب زرشک اضافه کنید.

  • --.jpg


طرز تهیه آب زرشک

 
  • عالی
Reactions: *NiLOOFaR*

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماندگاری آب زرشک

همانطور که در این بخش از آشپزخانه نمناک اشاره شده است ماندگاری آب زرشک کوتاه است و در یخچال و در بطری شیشه ای حدود یک هفته است و به تدریج ترش، خراب و گازدار میشود.
برای نگهداری آب زرشک برای مدت طولانی، آن را به نقطه جوش رسانده و از روی حرارت بردارید.
برای اینکه همیشه آب زرشک تازه داشته باشید، زرشک تازه را فریز کرده و در طول سال به اندازه مصرف، آبگیری کنید.
برای آبگیری زرشک چه نکاتی را رعایت کنیم؟
می توانید برای آبگیری زرشک از زرشک کوهی یا زرک که دارای هسته و دانه بوده و طعم آن ترش مزه است، استفاده کنید. زرشک کوهی در رنگ های مختلفی مانند سیاه، صورتی، ارغوانی و زرد وجود دارند که هر کدام آنها طعم به خصوصی دارند. اغلب از زرشک با رنگ سیاه، صورتی و ارغوانی برای آبگیری استفاده میشود.
پس از آبگیری آب زرشک را زیاد نجوشانید زیرا باعث تلخ شدن آن میشود و هم خواص آن از بین میرود.
خواص آب زرشک
مقدار مصرف آب زرشک در روز
مقدار مصرف روزانه آب زرشک برای مقاصد مختلف متفاوت است:
مصرف آب زرشک 1 لیوان صبح ناشتا و 1 لیوان شب، هنگام خواب برای درمان کبد مفید است.
مصرف آب زرشک روزی سه فنجان، نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی برای کاهش وزن و لاغری، مفید است.
مضرات آب زرشک
آب زرشک دارای طبع سرد و خشک است و افراد دارای مزاج سرد باید در مصرف آن احتیاط کرده و از مصلح استفاده کنند.
برخی افراد با مصرف آب زرشک ممکن است دچار عوارض جانبی مانند تهوع، اسهال، یبوست، درد و گرفتکی معده شوند.
آب زرشک در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.
کسانیکه سرفه های خشک می کنند نباید آب زرشک بخورند.
مصرف زیاد آب زرشک به صورت روزانه توصیه نمی شود.
کالری آب زرشک
هر 240 میلی لیتر حدود یک لیوان آب زرشک طبیعی دارای 110 کالری میباشد.
دستور تهیه جوشانده زرشک
در یک لیتر آب 20-10 گرم پوست ریشه یا ساقه و یا میوه زرشک را ریخته و آنرا بجوش بیاورید.
سپس آنرا از روی اجاق بردارید و بگذارید برای مدت 10 دقیقه بماند.
این جوشانده را صاف کنید و با شکر یا عسل شیرین کنید و میل نمایید.
#نمناک


طرز تهیه آب زرشک

 
  • عالی
Reactions: *NiLOOFaR*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا