- عضویت
- 7/3/21
- ارسال ها
- 1,228
- امتیاز واکنش
- 19,563
- امتیاز
- 373
- محل سکونت
- یک دنیای فراموش شده
- زمان حضور
- 150 روز 12 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
فرق غذاهای شمال و جنوب ویتنام
به هر ناحیه ای از ویتنام که بروید غذاهایی را می بینید که با نواحی دیگر فرق دارند و تفاوت آن ها هم تا حدودی چشم گیر است.
عواملی مثل آب و هوا و شرایط جغرافیایی باعث شده که تنوع غذایی زیادی در این کشور به وجود بیاید. گردشگران زیادی هستند که دوست دارند با سفر به ویتنام غذاهای آن را امتحان کنند و با ذائقه ی غذایی مردمان این سرزمین آشنا شوند. می خواهیم درباره فرق غذاهای شمال و جنوب ویتنام حرف بزنیم پس در ادامه الی گشت را همراهی کنید.
در شمال ویتنام غذاهای محبوب زیادی مثل «فو» و «بون چا» اختراع شده که اولی صبحانه و دومی غذای حاضری برای ناهار است. «فو» غذای ملی ویتنام و معروف ترین غذای این کشور در دنیاست.
این غذا در واقع یک سوپ نودل است که از آب گوشت، گوشت و نودل برنج درست می شود. البته بنا به ذائقه ی افراد مواد دیگری مثل سس ماهی، فلفل، آب لیمو و سبزیجات مختلف هم به آن اضافه می شود. حتی کسانی که از غذاهای شیرین خوششان می آید مقداری شکر هم به آن اضافه می کنند.
با اینکه بسیاری از گردشگران، ورژن جنوبی این غذا را بیشتر دوست دارند اما در مدتی که در هانوی هستید حتما «فو» های آنجا را امتحان کنید چون اصیل ترین نوع این غذا در همین پایتخت درست می شود. حتی می توانید در خیابان ۴۹ بات دان (۴۹ Bat Dan Street) به رستوران Pho Gia Truyen بروید و یک کاسه از «فو» های خوشمزه ی آنجا را امتحان کنید تا طعم واقعی این غذا را بچشید.
همین که وقت غذا می شود در پشت درهای این رستوران، صف های طولانی تشکیل می شود چون نیمی از مردم هانوی عاشق «فو» هستند. از آن جایی که در زمان ناهار به سختی می توانید در این رستوران صندلی خالی پیدا کنید بهتر است که با دوچرخه به آنجا بروید تا غذای خود را بر روی دوچرخه میل کنید.
یکی دیگر از محبوب ترین غذاهای شمال ویتنام، بون چا (bun cha) است، باز هم یک غذای نودلی که البته گوشت زیادی دارد. این غذا با آب گوشت ترش و شیرین، سس ماهی، شکر، سرکه، نودل ورمیشل و گوشت کبابی درست می شود. فرق این نودل با غذاهای دیگر این است که آب گوشت آن را نمی توانید بخورید.
افراد مشهور زیادی هستند که با سفر به ویتنام اول از همه به سراغ این غذاهای خوشمزه می روند و طعم آن را امتحان می کنند.
هانوی محل تولد غذاهای زیادی بوده که تعدادی از آن ها شامل بون ریو (سوپ نودل خرچنگ)، banh cuon (رول برنجی آب پز)، xoi (برنج چسبناک)، بون تانگ (نودل خمیر ماهی تخمیر شده)، bun dau mam tom (نودل میگوی تخمیر شده) هستند. بعد از اینکه غذاهای شمال ویتنام را امتحان کردید متوجه ی این نکته می شود که غذاهای این ناحیه به شدت تحت تاثیر غذاهای چینی است.
در واقع در این بخش از ویتنام، غذاهای سرخ کردنی و نودلی زیادی هست که در بیشتر آن ها از سس سویا و برنج چسبناک استفاده می شود.
به هر ناحیه ای از ویتنام که بروید غذاهایی را می بینید که با نواحی دیگر فرق دارند و تفاوت آن ها هم تا حدودی چشم گیر است.
عواملی مثل آب و هوا و شرایط جغرافیایی باعث شده که تنوع غذایی زیادی در این کشور به وجود بیاید. گردشگران زیادی هستند که دوست دارند با سفر به ویتنام غذاهای آن را امتحان کنند و با ذائقه ی غذایی مردمان این سرزمین آشنا شوند. می خواهیم درباره فرق غذاهای شمال و جنوب ویتنام حرف بزنیم پس در ادامه الی گشت را همراهی کنید.
در شمال ویتنام غذاهای محبوب زیادی مثل «فو» و «بون چا» اختراع شده که اولی صبحانه و دومی غذای حاضری برای ناهار است. «فو» غذای ملی ویتنام و معروف ترین غذای این کشور در دنیاست.
این غذا در واقع یک سوپ نودل است که از آب گوشت، گوشت و نودل برنج درست می شود. البته بنا به ذائقه ی افراد مواد دیگری مثل سس ماهی، فلفل، آب لیمو و سبزیجات مختلف هم به آن اضافه می شود. حتی کسانی که از غذاهای شیرین خوششان می آید مقداری شکر هم به آن اضافه می کنند.
با اینکه بسیاری از گردشگران، ورژن جنوبی این غذا را بیشتر دوست دارند اما در مدتی که در هانوی هستید حتما «فو» های آنجا را امتحان کنید چون اصیل ترین نوع این غذا در همین پایتخت درست می شود. حتی می توانید در خیابان ۴۹ بات دان (۴۹ Bat Dan Street) به رستوران Pho Gia Truyen بروید و یک کاسه از «فو» های خوشمزه ی آنجا را امتحان کنید تا طعم واقعی این غذا را بچشید.
همین که وقت غذا می شود در پشت درهای این رستوران، صف های طولانی تشکیل می شود چون نیمی از مردم هانوی عاشق «فو» هستند. از آن جایی که در زمان ناهار به سختی می توانید در این رستوران صندلی خالی پیدا کنید بهتر است که با دوچرخه به آنجا بروید تا غذای خود را بر روی دوچرخه میل کنید.
یکی دیگر از محبوب ترین غذاهای شمال ویتنام، بون چا (bun cha) است، باز هم یک غذای نودلی که البته گوشت زیادی دارد. این غذا با آب گوشت ترش و شیرین، سس ماهی، شکر، سرکه، نودل ورمیشل و گوشت کبابی درست می شود. فرق این نودل با غذاهای دیگر این است که آب گوشت آن را نمی توانید بخورید.
افراد مشهور زیادی هستند که با سفر به ویتنام اول از همه به سراغ این غذاهای خوشمزه می روند و طعم آن را امتحان می کنند.
هانوی محل تولد غذاهای زیادی بوده که تعدادی از آن ها شامل بون ریو (سوپ نودل خرچنگ)، banh cuon (رول برنجی آب پز)، xoi (برنج چسبناک)، بون تانگ (نودل خمیر ماهی تخمیر شده)، bun dau mam tom (نودل میگوی تخمیر شده) هستند. بعد از اینکه غذاهای شمال ویتنام را امتحان کردید متوجه ی این نکته می شود که غذاهای این ناحیه به شدت تحت تاثیر غذاهای چینی است.
در واقع در این بخش از ویتنام، غذاهای سرخ کردنی و نودلی زیادی هست که در بیشتر آن ها از سس سویا و برنج چسبناک استفاده می شود.
غذاهای شمال و جنوب ویتنام چه فرقی با هم دارند؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: