- امتیاز واکنش
- 962
- زمان حضور
- 7 روز 9 ساعت 11 دقیقه
نویسنده این موضوع
-به نام خدا-
نام رمان: حصار ذهن
نام نویسنده: صبا حسین زاده کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
نام ناظر: Z.A.H.Ř.Ą༻
خلاصه:
اول ثانیه ها ، بعد دقیقه ها، ساعت ها ، روز ها، هفته ها ، ماه ها ، سال ها میگذرد. اما باز هم فراموش نمیشود . باز هم دردی درمان نمیشود. فقط مثل قبل شدت ندارد؛ بهش توجه نمیشود. اما هنوز که هنوزه حسش میکنیم. گذر زمان فقط باعث کم رنگ شدن میشه. هیچی را حل نمیکند. همیشه وقتی کودکی بیش نبودیم، به ما میگفتند، بزرگ بشی یادت میره ؛بزرگ بشی خوب میشه. اما من هنوز درد های کودکیم را تک به تک به خاطر دارم. من هنوز همان بیماری ۱۳ سالگی ام را دارم. هیچ کدام فراموش نشدند و درمان نشدند.
نام رمان: حصار ذهن
نام نویسنده: صبا حسین زاده کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
نام ناظر: Z.A.H.Ř.Ą༻
خلاصه:
اول ثانیه ها ، بعد دقیقه ها، ساعت ها ، روز ها، هفته ها ، ماه ها ، سال ها میگذرد. اما باز هم فراموش نمیشود . باز هم دردی درمان نمیشود. فقط مثل قبل شدت ندارد؛ بهش توجه نمیشود. اما هنوز که هنوزه حسش میکنیم. گذر زمان فقط باعث کم رنگ شدن میشه. هیچی را حل نمیکند. همیشه وقتی کودکی بیش نبودیم، به ما میگفتند، بزرگ بشی یادت میره ؛بزرگ بشی خوب میشه. اما من هنوز درد های کودکیم را تک به تک به خاطر دارم. من هنوز همان بیماری ۱۳ سالگی ام را دارم. هیچ کدام فراموش نشدند و درمان نشدند.
در حال تایپ رمان حصار ذهن | Saba hosseinzadeh کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: