- امتیاز واکنش
- 4,501
- زمان حضور
- 21 روز 6 ساعت 15 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام دیالوگ: ابهام
نام نویسنده: Erarira
سبک: عاشقانه
نام نویسنده: Erarira
سبک: عاشقانه
---
(مهمتر از عشق)
(مهمتر از عشق)
- میدونی، مسئله اینه که فکر میکنیم عشق منحصر به یه آدم خاص میشه. عشق برا هیچ احدی نیست؛ آدما فقط ماموریت دارن که بیان و عشق حبس شدۀ وجودمون رو آزاد کنن. پس دیگه نگو منو عاشق خودش کرد و رفت. چون هدف اومدنش همین بود از اول. هیچکس برای موندن نمیاد... اصلا فکر موندن ته دل هر کسی رو خالی میکنه.
- نمیتونم باهات موافق باشم. پس این آدمایی که یه عمر با هم زندگی میکنن، خوشحالن شادن. اونا چین؟
- اون دیگه عشق نیست. عشقی که تو ذهن توئه در بهترین حالت یکی دو سال توی زندگی تو و اون آدمه. از بعد اون، باید تلاش کنی برای دوست داشتن. هر روز باید کنارش بیدار شی و از اول آشنا بشی باهاش. از اول دوستش داشته باشی. عشق مثل طوفان میمونه. نمیشه که همیشه باشه. اگه بخوای توی زندگیت رشد کنی نیاز به آرامش داری. یکی که بیشتر از حس دوست داشتن و دوست داشته شدن، حس امنیت بهت بده. باید دوست داشتنو با هم تمرین کنین و آگاهانه حسشو شکل بدین. دیگه چیزی جاری نمیشه ازتون.
- میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم.
- متوجه میشی ولی بدون دونستن اینا راحتتری.
- تو داری ارزش عشق رو پایین میاری.
- من دارم سعی میکنم چشمات رو به روی حقیقت باز کنم. درسته یه بخش بزرگی از قطعات هنری دنیا توی همون فاز زودگذر عشق خلق شدن، ولی زیبایی قضیه تازه از بعد اون فاز شروع میشه. اون جایی که به چشمای طرف نگاه میکنی و سعی میکنی به یاد بیاری که عاشق چیِ این آدم شدی. اون جایی که با هم بیرون میرین و آدمایی رو میبینی که به نظرت جذابتر، زیباتر یا باهوشتر میان، اما باز سر میچرخونی و دنبال خوبیای معشوقت میگردی. اونجایی که وقتی رابطتون دچار تزلزل میشه راحت زیر همه چیز نمیزنین. میمونین و دنبال راه حلش میگردین. اونجایی که به خورده رفتارای هم عادت کردین و اینو فقط وقتایی که یه مدت از هم دورین متوجه میشین. ببین توی این رفتارا شاید حس عاشقونهای نباشه، اما یه چیز بهتری هست... یه چیزی که شاید از عشق هم مهمتر باشه.
ابهام | Erarira کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: