M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
ژله میوه با ژلاتین و لیموناد : ژله میوه، این دسر خوشمزه و رنگارنگ را می توانید با انواع میوه های فصل و دلخواهتان درست کنید و از آن در کنار خامه ی پرتقالی لـ*ـذت ببرید.
مواد لازم:
ورق ژلاتین ۸ عدد
لیموناد ۵۰۰ میلی لیتر
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
پرتقال ۲ عدد کوچک
سیب ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
آب میوه ۲۰۰ میلی لیتر
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه ۱۲۵ گرم
خامه ۱۵۰ گرم
برگ نعناع به میزان لازم
طرز تهیه:
1-
برای تهیه ژله، ورقه های ژلاتین را برای 5 دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید تا نرم شوند.
2- در این میان، نیمی از لیموناد را قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس، آن را از روی حرارت بردارید.
3- آب ورقه های ژلاتین را بگیرید و آن ها را در لیموناد داغ قرار دهید تا کاملا حل شوند.
4- وقتی ترکیب ژلاتین و لیموناد خنک شد، لیموناد باقیمانده، آب لیمو و آب میوه را به آن اضافه کنید.
5- میوه های خرد شده را میان 6 تا 8 عدد قالب کوچک به صورت مساوی تقسیم کنید و روی آن ها را با ژله پر کنید. ژله ها را برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
6- برای تهیه خامه پرتقالی، رنده ی پوست و آب پرتقال دوم را به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. آن را برای حدود 5 دقیقه بجوشانید تا حجم آن به 2 قاشق غذاخوری کاهش یابد. آن را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید.
7- خامه را بزنید تا فرم بگیرد و به ترکیب پنیر پرتقالی اضافه کنید. آن ها را تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
8- 20 تا 30 دقیقه قبل از سرو، ژله را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.
9- 1 قاشق از ترکیب خامه پرتقالی روی آن قرار دهید و با برگ نعناع تزیین کنید.
نکات:
1- سر توت فرنگی ها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید.
2- یکی از پرتقال ها را برای ژله پوست بگیرید و قسمت های گوشتی آن را از پوست جدا کنید. برای تهیه ترکیب خامه، پوست پرتقال دوم را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
3- سیب را هم پوست بگیرید و وسط آن را جدا کنید و آن را به قسمت های مساوی برش دهید.
4- از آب میوه ی مورد نظر مانند پرتقال، پرتقال خونی، آناناس استفاده کنید. به جای آب میوه می توانید همان مقدار لیموناد را جایگزین کنید.
5- به جای پنیر ماسکارپونه، می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید.
6- ژله ها باید برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بگیرند.
منبع: آشپزخونه
مواد لازم:
ورق ژلاتین ۸ عدد
لیموناد ۵۰۰ میلی لیتر
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
پرتقال ۲ عدد کوچک
سیب ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
آب میوه ۲۰۰ میلی لیتر
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه ۱۲۵ گرم
خامه ۱۵۰ گرم
برگ نعناع به میزان لازم
طرز تهیه:
1-
برای تهیه ژله، ورقه های ژلاتین را برای 5 دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید تا نرم شوند.
2- در این میان، نیمی از لیموناد را قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس، آن را از روی حرارت بردارید.
3- آب ورقه های ژلاتین را بگیرید و آن ها را در لیموناد داغ قرار دهید تا کاملا حل شوند.
4- وقتی ترکیب ژلاتین و لیموناد خنک شد، لیموناد باقیمانده، آب لیمو و آب میوه را به آن اضافه کنید.
5- میوه های خرد شده را میان 6 تا 8 عدد قالب کوچک به صورت مساوی تقسیم کنید و روی آن ها را با ژله پر کنید. ژله ها را برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
6- برای تهیه خامه پرتقالی، رنده ی پوست و آب پرتقال دوم را به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. آن را برای حدود 5 دقیقه بجوشانید تا حجم آن به 2 قاشق غذاخوری کاهش یابد. آن را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید.
7- خامه را بزنید تا فرم بگیرد و به ترکیب پنیر پرتقالی اضافه کنید. آن ها را تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
8- 20 تا 30 دقیقه قبل از سرو، ژله را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.
9- 1 قاشق از ترکیب خامه پرتقالی روی آن قرار دهید و با برگ نعناع تزیین کنید.
نکات:
1- سر توت فرنگی ها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید.
2- یکی از پرتقال ها را برای ژله پوست بگیرید و قسمت های گوشتی آن را از پوست جدا کنید. برای تهیه ترکیب خامه، پوست پرتقال دوم را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
3- سیب را هم پوست بگیرید و وسط آن را جدا کنید و آن را به قسمت های مساوی برش دهید.
4- از آب میوه ی مورد نظر مانند پرتقال، پرتقال خونی، آناناس استفاده کنید. به جای آب میوه می توانید همان مقدار لیموناد را جایگزین کنید.
5- به جای پنیر ماسکارپونه، می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید.
6- ژله ها باید برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بگیرند.
منبع: آشپزخونه
طرز تهیه ژله با ژلاتین و لیموناد
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com