خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
ژله میوه با ژلاتین و لیموناد : ژله میوه، این دسر خوشمزه و رنگارنگ را می توانید با انواع میوه های فصل و دلخواهتان درست کنید و از آن در کنار خامه ی پرتقالی لـ*ـذت ببرید.



مواد لازم:



ورق ژلاتین ۸ عدد

لیموناد ۵۰۰ میلی لیتر

توت فرنگی ۲۰۰ گرم

پرتقال ۲ عدد کوچک

سیب ۱ عدد

لیمو ترش ۱ عدد

آب میوه ۲۰۰ میلی لیتر

شکر ۲ قاشق غذاخوری

پنیر ماسکارپونه ۱۲۵ گرم

خامه ۱۵۰ گرم

برگ نعناع به میزان لازم



طرز تهیه:



1-



برای تهیه ژله، ورقه های ژلاتین را برای 5 دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید تا نرم شوند.



2- در این میان، نیمی از لیموناد را قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس، آن را از روی حرارت بردارید.

3- آب ورقه های ژلاتین را بگیرید و آن ها را در لیموناد داغ قرار دهید تا کاملا حل شوند.

4- وقتی ترکیب ژلاتین و لیموناد خنک شد، لیموناد باقیمانده، آب لیمو و آب میوه را به آن اضافه کنید.

5- میوه های خرد شده را میان 6 تا 8 عدد قالب کوچک به صورت مساوی تقسیم کنید و روی آن ها را با ژله پر کنید. ژله ها را برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

6- برای تهیه خامه پرتقالی، رنده ی پوست و آب پرتقال دوم را به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. آن را برای حدود 5 دقیقه بجوشانید تا حجم آن به 2 قاشق غذاخوری کاهش یابد. آن را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید.

7- خامه را بزنید تا فرم بگیرد و به ترکیب پنیر پرتقالی اضافه کنید. آن ها را تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

8- 20 تا 30 دقیقه قبل از سرو، ژله را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.

9- 1 قاشق از ترکیب خامه پرتقالی روی آن قرار دهید و با برگ نعناع تزیین کنید.

نکات:

1- سر توت فرنگی ها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید.

2- یکی از پرتقال ها را برای ژله پوست بگیرید و قسمت های گوشتی آن را از پوست جدا کنید. برای تهیه ترکیب خامه، پوست پرتقال دوم را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

3- سیب را هم پوست بگیرید و وسط آن را جدا کنید و آن را به قسمت های مساوی برش دهید.

4- از آب میوه ی مورد نظر مانند پرتقال، پرتقال خونی، آناناس استفاده کنید. به جای آب میوه می توانید همان مقدار لیموناد را جایگزین کنید.
5- به جای پنیر ماسکارپونه، می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید.
6- ژله ها باید برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بگیرند.
منبع: آشپزخونه


طرز تهیه ژله با ژلاتین و لیموناد

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا