خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,239
امتیاز واکنش
64,115
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
پیتزا چهارفصل : این پیتزا با چهار طعم مختلف ، هر ذایقه ای راراضی خواهد کرد.



مواد لازم

▪ خمیر پیتزای آماده : یک عدد (بستگی به تعدادنفرات دارد)



مواد لازم برای روی خمیر:

▪ کنسرو میگو: ۲۲۰ گرم

▪ قارچ : ۸ عدد

▪ پنیر پیتزا: ۱۲۵ گرم

▪ کنسرو ماهی کیلکا یا کولی : ۶۰ گرم

▪ آرتیشو (کنگر فرنگی ): ۲ قوطی

▪ گوشت گوساله : ۱۲۵ گرم

▪ گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد

▪ نمک : نصف قاشق چایخوری

▪ آویشن : نصف قاشق چایخوری

▪ روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

▪ ریحان ، مرزه و جعفری : مقداری برای تزیین

● طرز تهیه :

در مرحله اول کمی آرد روی سطح تمیزی بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت کرده و به قطر ۲۵سانتی متر پهن کنید. سینی فر را چرب کرده وخمیرها را در آن قرار دهید. حاشیه خمیر را کمی به طرف داخل تا کنید تا لبه آن کمی کلفت تر شودو تا زمانی که مواد روی پیتزا را آماده می کنید،آن را در محل گرمی قرار دهید. فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت )گرم کنید.

در مرحله بعد آب قوطی آرتیشو و میگو راخالی کنید و آرتیشو را ۴ قسمت کنید. قارچ ها رانیز شسته و ورقه ورقه کنید. آن گاه گوشت ها راباریک باریک بریده و پنیر را رنده و هسته های زیتون را نیز بگیرید. هر کدام از ماهی های کیلکا رااز وسط نصف کنید و روی گوجه فرنگی هاآبجوش بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه در آن باقی بماند. با ریختن آب سرد روی گوجه ها، پوستشان را به راحتی جدا کنید. سپس گوجه ها را به شکل نگینی خرد کنید و در کاسه ای بریزید و نمک وآویشن را به آن اضافه نمایید.

در این هنگام هر خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با میگو و آرتیشو، یک قسمت را باقارچ و گوشت ، قسمت سوم را با پنیر، زیتون وماهی و قسمت آخر را با گوجه فرنگی ها بپوشانید.روغن را روی پیتزا بریزید و بگذارید به مدت ۳۵دقیقه ، تا زمانی که خمیر برشته و طلایی شود، درفر بماند. وقتی نیمی از زمان پخت طی شد، جای سینی ها را با هم عوض کنید.

در مرحله آخر پیتزا را چهار تکه کرده و باسبزیجات تازه تزیین کرده ، گرم روی میز بچینید.



● ارزش غذایی :

▪ کالری : ۴۵ کیلو کالری

▪ پروتئین : ۲۳ گرم

▪ چربی : ۱۸ گرم

▪ هیدرات کربن : ۴۵ گرم
منبع: آشپزخونه


پیتزا چهار فصل

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا