M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
نان پنیری رومانی پاسکا : این نان بیشتر در نواحی شرق رومانی طبخ می شود و یک نوع نان پنیری محسوب می گردد.به این نان pasca نیز می گویند.
مواد مورد نیاز خمیرنان پنیری رومانی :
آرد گندم چهار و نیم پیمانه
100 گرم / 360 کالری
شیر پرچرب یک پیمانه
100 گرم / 95 کالری
پودر خمیر مایه دو قاشق چایخوری
نامشخص
کــره ذوب شده 1/4 پیمانه
100 گرم / 37 کالری
تخم مرغ یک عدد
100 گرم / 147 کالری
شکر 100 گرم
100 گرم / 400 کالری
نمک یک قاشق چایخوری
100 گرم / 0 کالری
وانیل یک قاشق چایخوری
100 گرم / 330 کالری
روغن هسته انگور یا ذرت 1/4 پیمانه
100 گرم / 900 کالری
مواد مورد نیاز مایه پنیری :
پنیر خامه ای یک پیمانه
100 گرم / 250 کالری
تخم مرغ دو عدد
100 گرم / 147 کالری
شکر 1/4 پیمانه
100 گرم / 400 کالری
وانیل یک قاشق چایخوری
100 گرم / 330 کالری
افشره لیمو به میزان لازم
نامشخص
کشمش نصف پیمانه
100 گرم / 272 کالری
عسل دو قاشق سوپخوری
100 گرم / 288 کالری
شیر دو قاشق سوپخوری
100 گرم / 110 کالری
طرز تهیه نان پنیری رومانی پاسکا :
*. در ظرفی، یک پیمانه آرد، شیر پرچرب و مایه خمیر را هم زده تا مخلوط شوند. نصف پیمانه آرد را به مواد افزوده و می گذاریم تا در دمای اتاق 15 دقیقه بماند تا مواد ترکیب شده، حجم آن افزایش یافته و روی آرد ترک بخورد. کره، تخم مرغ، شکر، وانیل و نمک را به مواد افزوده و به وسیله لیسک مواد را هم زده و همزمان سه پیمانه آرد باقیمانده را اضافه می کنیم.
*. تا مواد کاملا مخلوط شود. با درجه کند همزن، مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همین هنگام روغن را نیز به مواد می افزاییم. وقتی تمام روغن را اضافه کردید، خمیر باید حالت کششی داشته و نرم شود.اگر خمیر خشک بود کمی روغن به آن می افزاییم. خمیر را درکاسه ای گذاشته، در آن را با کیسه فریزر پوشانده و دو ساعت در دمای اتاق می گذاریم.
*. تا حجم آن دو برابر شود، سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یکی از تکه های خمیر را وردنه کشیده تا به شکل دایره ای به اندازه 25 سانتی متر برسد. یک قالب کمربندی 25 سانتی متری را کاملا چرب نموده و خمیر گرد را کف قالب پهن می کنیم.
*. سه تکه باقیمانده خمیر را به شکل طناب های یک اندازه درآورده و در کنار هم می گذاریم.سپس خمیرها را به هم بافته تا به شکل گیس بافت درآید. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهای آن را به هم چسبانده تا شبیه دایره شود. روی قالب را پوشانده و 40 دقیقه دیگر استراحت می دهیم. فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
طرز تهیه مایه پنیری :
*. پنیر، تخم مرغ ها، شکر، کشمش، وانیل و افشره لیمو را ریخته و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این مایه را در وسط گیس بافت خمیری ریخته و 15 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد. بدون اینکه در فر را باز کنیم، حرارت آن را پایین آورده و به 160 درجه رسانده و 45 دقیقه دیگر اجازه می دهیم درون فر بماند تا رویه نان قهوه ای شود. نان را از فر درآورده و می گذاریم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون آورده و پیش از سرو روی آن را با ترکیب شیر و عسل پوشانده و برش می زنیم.
منبع: آشپز خونه
مواد مورد نیاز خمیرنان پنیری رومانی :
آرد گندم چهار و نیم پیمانه
100 گرم / 360 کالری
شیر پرچرب یک پیمانه
100 گرم / 95 کالری
پودر خمیر مایه دو قاشق چایخوری
نامشخص
کــره ذوب شده 1/4 پیمانه
100 گرم / 37 کالری
تخم مرغ یک عدد
100 گرم / 147 کالری
شکر 100 گرم
100 گرم / 400 کالری
نمک یک قاشق چایخوری
100 گرم / 0 کالری
وانیل یک قاشق چایخوری
100 گرم / 330 کالری
روغن هسته انگور یا ذرت 1/4 پیمانه
100 گرم / 900 کالری
مواد مورد نیاز مایه پنیری :
پنیر خامه ای یک پیمانه
100 گرم / 250 کالری
تخم مرغ دو عدد
100 گرم / 147 کالری
شکر 1/4 پیمانه
100 گرم / 400 کالری
وانیل یک قاشق چایخوری
100 گرم / 330 کالری
افشره لیمو به میزان لازم
نامشخص
کشمش نصف پیمانه
100 گرم / 272 کالری
عسل دو قاشق سوپخوری
100 گرم / 288 کالری
شیر دو قاشق سوپخوری
100 گرم / 110 کالری
طرز تهیه نان پنیری رومانی پاسکا :
*. در ظرفی، یک پیمانه آرد، شیر پرچرب و مایه خمیر را هم زده تا مخلوط شوند. نصف پیمانه آرد را به مواد افزوده و می گذاریم تا در دمای اتاق 15 دقیقه بماند تا مواد ترکیب شده، حجم آن افزایش یافته و روی آرد ترک بخورد. کره، تخم مرغ، شکر، وانیل و نمک را به مواد افزوده و به وسیله لیسک مواد را هم زده و همزمان سه پیمانه آرد باقیمانده را اضافه می کنیم.
*. تا مواد کاملا مخلوط شود. با درجه کند همزن، مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همین هنگام روغن را نیز به مواد می افزاییم. وقتی تمام روغن را اضافه کردید، خمیر باید حالت کششی داشته و نرم شود.اگر خمیر خشک بود کمی روغن به آن می افزاییم. خمیر را درکاسه ای گذاشته، در آن را با کیسه فریزر پوشانده و دو ساعت در دمای اتاق می گذاریم.
*. تا حجم آن دو برابر شود، سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یکی از تکه های خمیر را وردنه کشیده تا به شکل دایره ای به اندازه 25 سانتی متر برسد. یک قالب کمربندی 25 سانتی متری را کاملا چرب نموده و خمیر گرد را کف قالب پهن می کنیم.
*. سه تکه باقیمانده خمیر را به شکل طناب های یک اندازه درآورده و در کنار هم می گذاریم.سپس خمیرها را به هم بافته تا به شکل گیس بافت درآید. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهای آن را به هم چسبانده تا شبیه دایره شود. روی قالب را پوشانده و 40 دقیقه دیگر استراحت می دهیم. فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
طرز تهیه مایه پنیری :
*. پنیر، تخم مرغ ها، شکر، کشمش، وانیل و افشره لیمو را ریخته و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این مایه را در وسط گیس بافت خمیری ریخته و 15 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد. بدون اینکه در فر را باز کنیم، حرارت آن را پایین آورده و به 160 درجه رسانده و 45 دقیقه دیگر اجازه می دهیم درون فر بماند تا رویه نان قهوه ای شود. نان را از فر درآورده و می گذاریم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون آورده و پیش از سرو روی آن را با ترکیب شیر و عسل پوشانده و برش می زنیم.
منبع: آشپز خونه
نان پنیری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com