خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
نان پنیری رومانی پاسکا : این نان بیشتر در نواحی شرق رومانی طبخ می شود و یک نوع نان پنیری محسوب می گردد.به این نان pasca نیز می گویند.



مواد مورد نیاز خمیرنان پنیری رومانی :



آرد گندم چهار و نیم پیمانه

100 گرم / 360 کالری



شیر پرچرب یک پیمانه

100 گرم / 95 کالری



پودر خمیر مایه دو قاشق چایخوری

نامشخص



کــره ذوب شده 1/4 پیمانه

100 گرم / 37 کالری



تخم مرغ یک عدد

100 گرم / 147 کالری



شکر 100 گرم

100 گرم / 400 کالری



نمک یک قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری



وانیل یک قاشق چایخوری

100 گرم / 330 کالری



روغن هسته انگور یا ذرت 1/4 پیمانه

100 گرم / 900 کالری





مواد مورد نیاز مایه پنیری :



پنیر خامه ای یک پیمانه

100 گرم / 250 کالری



تخم مرغ دو عدد

100 گرم / 147 کالری



شکر 1/4 پیمانه

100 گرم / 400 کالری



وانیل یک قاشق چایخوری

100 گرم / 330 کالری



افشره لیمو به میزان لازم

نامشخص



کشمش نصف پیمانه

100 گرم / 272 کالری



عسل دو قاشق سوپخوری

100 گرم / 288 کالری



شیر دو قاشق سوپخوری

100 گرم / 110 کالری





طرز تهیه نان پنیری رومانی پاسکا :



*. در ظرفی، یک پیمانه آرد، شیر پرچرب و مایه خمیر را هم زده تا مخلوط شوند. نصف پیمانه آرد را به مواد افزوده و می گذاریم تا در دمای اتاق 15 دقیقه بماند تا مواد ترکیب شده، حجم آن افزایش یافته و روی آرد ترک بخورد. کره، تخم مرغ، شکر، وانیل و نمک را به مواد افزوده و به وسیله لیسک مواد را هم زده و همزمان سه پیمانه آرد باقیمانده را اضافه می کنیم.



*. تا مواد کاملا مخلوط شود. با درجه کند همزن، مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همین هنگام روغن را نیز به مواد می افزاییم. وقتی تمام روغن را اضافه کردید، خمیر باید حالت کششی داشته و نرم شود.اگر خمیر خشک بود کمی روغن به آن می افزاییم. خمیر را درکاسه ای گذاشته، در آن را با کیسه فریزر پوشانده و دو ساعت در دمای اتاق می گذاریم.



*. تا حجم آن دو برابر شود، سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یکی از تکه های خمیر را وردنه کشیده تا به شکل دایره ای به اندازه 25 سانتی متر برسد. یک قالب کمربندی 25 سانتی متری را کاملا چرب نموده و خمیر گرد را کف قالب پهن می کنیم.



*. سه تکه باقیمانده خمیر را به شکل طناب های یک اندازه درآورده و در کنار هم می گذاریم.سپس خمیرها را به هم بافته تا به شکل گیس بافت درآید. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهای آن را به هم چسبانده تا شبیه دایره شود. روی قالب را پوشانده و 40 دقیقه دیگر استراحت می دهیم. فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.





طرز تهیه مایه پنیری :

*. پنیر، تخم مرغ ها، شکر، کشمش، وانیل و افشره لیمو را ریخته و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این مایه را در وسط گیس بافت خمیری ریخته و 15 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد. بدون اینکه در فر را باز کنیم، حرارت آن را پایین آورده و به 160 درجه رسانده و 45 دقیقه دیگر اجازه می دهیم درون فر بماند تا رویه نان قهوه ای شود. نان را از فر درآورده و می گذاریم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون آورده و پیش از سرو روی آن را با ترکیب شیر و عسل پوشانده و برش می زنیم.
منبع: آشپز خونه


نان پنیری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا