خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است. هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,541
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای پاستا با کوفته قلقلی
    • گوشت چرخکرده 450 گرم
    • آب 1 پیمانه
    • پیاز خرد شده 1/4 پیمانه
    • فلفل قرمز خرد شده نیمی از 1 عدد
    • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
    • جعفری 1/4 پیمانه
    • پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه
    • تخم مرغ 2 عدد
    • آرد سوخاری 1 و 1/2 پیمانه
    • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    • پودر کاری 1 قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به مقدار کافی
    • پاستا پنه 200 گرم
    • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

برای آماده کردن پاستا با کوفته قلقلی اول از همه باید مایه کوفته را با گوشت و پیاز و ادویه های لازم تهیه کرد. برای این کار بهتر است از مخلوط کن استفاده کنید چون هم کار را راحت تر میکند و هم نتیجه یکدست تر میشود. بعد از سرخ کردن کوفته ها، پاستا با آب جوش پخته میشود و مدتی هم همراه با گوشت به پخت ادامه میدهد. آب گوشت و پاستا طی این مرحله غلیظ میشود و به شکل سسی لذیذ و مقوی در می آید.







طرز تهیه: ابتدا تکه های پیاز، فلفل، پودر سیر، جعفری، زردچوبه و پودر کاری را داخل مخلوط کن بریزید و پالس بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.



مخلوط را به کاسه ای منتقل کنید. گوشت چرخکرده، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک، فلفل و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا مخلوط شوند. اگر مخلوط بیش از حد خشک است، کمی آب به آن اضافه کنید و اگر شل است کمی آرد سوخاری بیشتر به آن اضافه نمایید.



تابه ای را روی شعله متوسط قرار دهید و یک قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. گوشت را به شکل کوفته های کوچک در بیاورید و داخل روغن داغ شده بچینید. تفت بدهید تا دو طرف کوفته ها سرخ شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید.






وقتی همه کوفته ها از تابه خارج شد، سه پیمانه آب و یک قاشق رب گوجه را داخل تابه بریزید و هم بزنید. پاستا پنه خشک را داخل آب بریزید و مخلوط را مرتب هم بزنید تا آب به جوش بیاید. کوفته ها را به تابه برگردانید و درب آن را بگذارید. شعله را کم کنید و بگذارید پاستا حدود 10-15 دقیقه با گوشت پخته شوند. سس باید غلیظ شده باشد. پاستا با کوفته قلقلی را به ظرف سرو منتقل کنید و با جعفری و پنیر پارمزان تزیین کنید.


#ایران کوک


پاستا با کوفته قلقلی

 
  • تشکر
Reactions: ...Ice...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا