M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه غذاها استفاده می شود که تهیه لیمو عمانی در منزل با این نکاتی که در اختیار شما قرداده ایم کار ساده ای است.
طرز تهیه لیمو عمانی بدون تلخی
لیمو عمانی یکی از اصلی ترین چاشنی غذاهای ایرانی است که طعم و عطری فوق العاده به آنها می بخشد. خشک شده لیمو ترش شیرازی را لیمو عمانی می گویند و برای طعم دادن و ترش مزه کردن به صورت درسته یا پودر شده (گرد لیمو) به غذاها و خورش هایی مانند قورمه سبزی و قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و شربت می افزایند. تهیه لیمو عمانی در منزل کار ساده ای است و شما می توانید با توجه به آموزش های این بخش از نمناک در منزل لیمو عمانی تازه تهیه کنید.
خرید لیمو ترش:
برای تهیه لیمو عمانی اولین مرحله خرید لیمو ترش شیرازی است. لیموهایی را انتخاب کنید که دارای پوستی صاف و شفاف، درخشان و سالم هستند و لیموهایی که پوست کلفت و اسفجی دارند و زدگی و خرابی روی پوست خود دارند، را انتخاب نکنید زیرا نشان دهنده شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است. برای تهیه لیمو عمانی لیموهای بزرگ را انتخاب کنید.
روش ها مختلف تهیه لیمو عمانی در منزل
لیمو عمانی در واقع همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که از آن به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده می شود.
تهیه لیمو عمانی در منزل
مواد لازم:
شما برای تهیه لیمو عمانی به مواد زیر نیاز دارید.
مرحله اول تهیه لیمو عمانی :
ابتدا لیمو ترش های شیرازی را خوب بشویید وسپس بر روی آنها کمی نمک پاشیده و اجازه دهید یک روز بماند و سپس بعد از یک روز لیموها را با آب سرد خوب بشویید.
مرحله دوم :
درون یک قابلمه آب و یک فنجان سرکه بریزید و اجازه دهید به جوش آید.
مرحله سوم :
لیموترش ها را درون آب و سرکه جوشیده بریزید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.
مرحله چهارم:
دوباره پس از آبکشی لیمو ترش ها ، آنها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید تا به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
مرحله پنجم:
اجازه دهید لیمو ترش ها خنک شوند، سپس لیمو ترش ها را با خلال دندان سوراخ ریزی کنید و روی یک پارچه ی نخی تیره بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید. پارچه نخی تیره جذب نور را بیشتر می کند.
مرحله ششم:
پس از گذشت 10 روز لیمو های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.
نکته مهم:تقریبا یک یا دو ماه طول می کشد تا لیموها کاملا خشک شوند. در صورت عدم دسترسی به نور خورشید لیمو ها را کنار شوفاژ یا بخاری خشک کنید.
روش خشک کردن لیمو ترش با نور خورشید
طرز تهیه لیمو عمانی بدون تلخی
لیمو عمانی یکی از اصلی ترین چاشنی غذاهای ایرانی است که طعم و عطری فوق العاده به آنها می بخشد. خشک شده لیمو ترش شیرازی را لیمو عمانی می گویند و برای طعم دادن و ترش مزه کردن به صورت درسته یا پودر شده (گرد لیمو) به غذاها و خورش هایی مانند قورمه سبزی و قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و شربت می افزایند. تهیه لیمو عمانی در منزل کار ساده ای است و شما می توانید با توجه به آموزش های این بخش از نمناک در منزل لیمو عمانی تازه تهیه کنید.
خرید لیمو ترش:
برای تهیه لیمو عمانی اولین مرحله خرید لیمو ترش شیرازی است. لیموهایی را انتخاب کنید که دارای پوستی صاف و شفاف، درخشان و سالم هستند و لیموهایی که پوست کلفت و اسفجی دارند و زدگی و خرابی روی پوست خود دارند، را انتخاب نکنید زیرا نشان دهنده شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است. برای تهیه لیمو عمانی لیموهای بزرگ را انتخاب کنید.
روش ها مختلف تهیه لیمو عمانی در منزل
لیمو عمانی در واقع همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که از آن به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده می شود.
تهیه لیمو عمانی در منزل
مواد لازم:
شما برای تهیه لیمو عمانی به مواد زیر نیاز دارید.
- لیمو ترش شیرازی:یک کیلو
- سرکه: یک فنجان
- نمک: به میزان لازم
مرحله اول تهیه لیمو عمانی :
ابتدا لیمو ترش های شیرازی را خوب بشویید وسپس بر روی آنها کمی نمک پاشیده و اجازه دهید یک روز بماند و سپس بعد از یک روز لیموها را با آب سرد خوب بشویید.
مرحله دوم :
درون یک قابلمه آب و یک فنجان سرکه بریزید و اجازه دهید به جوش آید.
مرحله سوم :
لیموترش ها را درون آب و سرکه جوشیده بریزید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.
مرحله چهارم:
دوباره پس از آبکشی لیمو ترش ها ، آنها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید تا به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
مرحله پنجم:
اجازه دهید لیمو ترش ها خنک شوند، سپس لیمو ترش ها را با خلال دندان سوراخ ریزی کنید و روی یک پارچه ی نخی تیره بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید. پارچه نخی تیره جذب نور را بیشتر می کند.
مرحله ششم:
پس از گذشت 10 روز لیمو های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.
نکته مهم:تقریبا یک یا دو ماه طول می کشد تا لیموها کاملا خشک شوند. در صورت عدم دسترسی به نور خورشید لیمو ها را کنار شوفاژ یا بخاری خشک کنید.
روش خشک کردن لیمو ترش با نور خورشید
- ابتدا لیمو ها را به خوبی بشویید، سپس آن ها را به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست لیمو ها گرفته شود.
- پارچه نخی تمیزی بر کف یک سینی را پهن کنید و سپس لیمو ها را روی آن بریزید.
- سینی را حداقل 1 ماه در مقابل نور خورشید قرار دهید تا لیمو ها خشک شوند. لیموها در زمستان به زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارند بنابراین اگر لیمو ها پس از یک ماه هنوز به طور کامل خشک نشده بودند، آن ها را کنار بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
- منبع: نمناک
طرز تهیه خشک کردن لیمو عمانی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com