خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیرینی پفکی گردویی :
زرده تخم مرغ 6 عدد
پودر قند 1 لیوان
گردو خرد شده 1 لیوان .
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس نصف پودر قند را اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه مخلوط شد باقی مانده پودر قند را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس اسانس وانیل و گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
ته سینی کاغذ روغنی بیندازید ، با قاشق از مواد بردارید و ته سینی بریزید ، اینکار را با فاصله انجام دهید تا در صورت پهن شدن شیرینی ها به هم نچسبند.
سینی را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند ، شیرینی آماده را از فر خارج کنید و پس اینکه خنک شد با پودر قند تزئین و سرو کنید ( این شیرینی در ظرف دربسته تا چند روز قابل نگهداری است ).
منبع: اشپر پاپیون
روش دوم:
شیرینی پفکی گردویی یک شیرینی ساده و در عین حال خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی، فوق العاده سبک و ترد بوده و طعم و مزه گردو در آن کاملا محسوس است. اگر شما هم به این نوع شیرینی علاقه دارید، با ما همراه باشید. در ادامه طرز تهیه شیرینی پفکی و نکات مهم در پخت آن را شرح خواهیم داد.

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم

سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۰۰ تا ۲۴۰ گرم
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی (در صورت تمایل) به میزان دلخواه
جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری
مغز گردو خرد شده یک دوم پیمانه
خلال بادام و پسته برای تزیین به میزان لازم

دستور تهیه 1

زرده و وانیل را آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود گردو را اضافه کرده و کمی هم بزنید پودر قند، آرد، بیکینگ پودر را اضافه کرده و یک دور هم بزنید.

کف ظرف را کاغذ روغنی پهن کرده و با فاصله با قاشق بریزید، مدت زمان پخت ده تا پانزده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد می باشد به دفعات چک کنید شیرینی نسوزد.

دستور تهیه 2

فر را روی حرارت ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سفیده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای ریخته و با دور تند همزن برقی بزنید.
در حین زدن سفیده تخم مرغ، شکر را کم کم به آن اضافه کنید و مخلوط شکر و سفیده را تا حدی بزنید که سفیده فرم گرفته و با برگرداندن ظرف، از آن جدا نشده و نریزد.
وانیل، رنگ خوراکی و جوهر لیمو را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
مغز گردو خرد شده را به مایه شیرینی اضافه کرده و با لیسک در حدی هم بزنید که مواد یکدست شوند.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه شیرینی را با استفاده از قیف پارچه‌ای یا ماسوره (ساده و متوسط) و با فاصله ۵ سانتیمتر از یکدیگر روی آن بریزید.
سینی را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید.
پس از ۴۵ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و روی شیرینی‌ها را تا داغ است با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

چند نکته

هرچه تکه‌های مغز گردو درشت‌تر باشد، شیرینی حجیم‌تر می‌شود.
به جای رنگ خوراکی می‌توانید یک قاشق غذاخوری زعفران آب کرده به کار ببرید یا اصلا از هیچ رنگی استفاده نکنید.
علت اضافه کردن جوهر لیمو این است که پس از پخته شدن شیرینی، رویه آن خشک نشده و از آن جدا نشود.
گاهی برای تهیه شیرینی پفکی به جای زرده از سفیده تخم مرغ نیز استفاده می‌کنند، اما شیرینی حاصل بافتنی ترد نخواهد داشت.
سخن آخر
شیرینی پفکی گردویی از شیرینی‌های سنتی و در عین حال بسیار ساده است که برای پذیرایی از میهمان‌ها در مراسم خاصی مانند جشن باستانی نوروز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: شیعه‌نوز


طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا