نویسنده این موضوع
کیک سونامی یکی از کیکای خوشمزه ای هست که جدیدا خیلی معروف شده و همه درحال تعریف ازش هستن
پس بریم که دوتا طرز تهیه متفاوتو با هم امتحان کنیم
مواد لازم ؛
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان دسته دار
نمک و وانیل مقداری
بیکینگ پودر یه قاشق
شکر یه لیوان
شیر یک لیوان
کره صد و پنجاه گرم
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
مواد مذاب:
پودینگ آماده یک بسته
شیر دو تا سه لیوان
خامه قنادی یا معمولی صد گرم
——————-
حرارت فر صد و هشتاد درجه چهل دقیقه
مناسب برای چهار نفر
طرز تهیه :
مرحله اول
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سفیده، شکر و وانیل را با هم بزنید تا به قوام برسد و کاملا سفید رنگ و کشدار شود
مرحله دوم
آرد را همراه با بیکینگ پودر سه بار الک کرده و درون ظرفی بریزی. سپس زرده تخم مرغ ها، نمک، شیر، کره ذوب شده مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
مخلوط سفیده و شکر را به آرامی با مخلوط زرده ها ترکیب کنید و درقالب چرب شده و پوشانده شده با کاغذ روغنی بریزید و درون فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه بگزارید.
مرحله چهارم
پس از پخت کیک آن را از قالب خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب جدا کنید
مرحله پنجم
پودیگ فوری را به همراه شیر و خامه بزنید تا آماده شود( توجه داشته باشید مقدار شیر دستور پودینگ برای غلظ بودن و سرو فوری میباشد پس شما برای روی کیک به 0/5 تا یک لیوان شیر بیشتر نیاز دارید بسته به غلظت دلخواهتون)
مرحله ششم
کیک را درون ظرف سرو گزاشته و دور آن را تلق بپیچید و سپس پودینگ آماده شده را روی کیک ریخته و سپس با پودر شکلات و شکلات رنده شده و...
تزیین کنید.
زمان سرو تلق را بالا گشیده و شاهد فوارن مذاب شکلاتی خوشمزه باشید! نوش جان!
.
منبع: آشپزی کدبانو
طرز تهیه کیک سونامی دستور دوم
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
ارد ۲ و۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم فیل:
شیر: دو و نیم پیمانه
شکر: ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱/۳ پیمانه
شکلات تختهای سفید: ۱/۲ پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم سس سونامی:
شیرعسلی: یک پیمانه
پودر شکلات تلخ: ۳/۴ پیمانه
خامه صبحانه: ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا شکر و تخم مرغ ها و وانیل رو میزنیم تا قوام بیاد و کم رنگ بشه. بعد شیر و روغن رو اضافه و مخلوط می کنیم. بعد آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم و توی سه مرحله به مواد ضافه می کنیم و بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن داخل قالب میریزیم و درون فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه میپزیم.
مرحله دوم : کرم فیل
شکر و شیر و نشساته رو باهم مخلوط کرده و حرارت میدیم تا شکر حل شه و مواد به غلظ فرنی برسه.
بعد خامه رو اضافه میکنیم و سریع مخلوط میکنیم تا خامه نبره و خوب با مواد ترکیب شه و بعد شکلات تخته ای رو اضافه میکنیم وقتی کرم به پشت قاشق چسبید و از اون چکه نکرد کرم ماآمادس.
مرحله سوم
کیکمون رو به سه لایه برش میدیم و دور لایه اول تلق میبندیم بعد روی لایه اول مقداری از کرم فیلو می ریزیم(تقریبا اندازه قطر کیک) بعد لایه دومو میزاریم و دوباره کرم فیل و بعد می زاریم توی یخچال تا خنک بشه .
مرحله چهارم
شیر عسلی و پودر شکلات تلخو باهم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا شروع به جوشیدن کنه و شکلات خوب با شیر عسلی ترکیب شه
بعدخامه رو اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت بر میداریم و مدام هم میزنیم تا کامل سرد شه و نبنده.
مرحله پنجم
کیکو از یخچال بیرون میاریم و سس شکلاتی رو روی لایه آخر میریزیم و با خرده شکلات تزیین میکنیم.
.
بعد از برداشتن تلق شاهد فوارن مذاب شکلاتی خواهیم بود! نوش جان
منبع:جاری فود
پس بریم که دوتا طرز تهیه متفاوتو با هم امتحان کنیم
مواد لازم ؛
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان دسته دار
نمک و وانیل مقداری
بیکینگ پودر یه قاشق
شکر یه لیوان
شیر یک لیوان
کره صد و پنجاه گرم
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
مواد مذاب:
پودینگ آماده یک بسته
شیر دو تا سه لیوان
خامه قنادی یا معمولی صد گرم
——————-
حرارت فر صد و هشتاد درجه چهل دقیقه
مناسب برای چهار نفر
طرز تهیه :
مرحله اول
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سفیده، شکر و وانیل را با هم بزنید تا به قوام برسد و کاملا سفید رنگ و کشدار شود
مرحله دوم
آرد را همراه با بیکینگ پودر سه بار الک کرده و درون ظرفی بریزی. سپس زرده تخم مرغ ها، نمک، شیر، کره ذوب شده مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
مخلوط سفیده و شکر را به آرامی با مخلوط زرده ها ترکیب کنید و درقالب چرب شده و پوشانده شده با کاغذ روغنی بریزید و درون فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه بگزارید.
مرحله چهارم
پس از پخت کیک آن را از قالب خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب جدا کنید
مرحله پنجم
پودیگ فوری را به همراه شیر و خامه بزنید تا آماده شود( توجه داشته باشید مقدار شیر دستور پودینگ برای غلظ بودن و سرو فوری میباشد پس شما برای روی کیک به 0/5 تا یک لیوان شیر بیشتر نیاز دارید بسته به غلظت دلخواهتون)
مرحله ششم
کیک را درون ظرف سرو گزاشته و دور آن را تلق بپیچید و سپس پودینگ آماده شده را روی کیک ریخته و سپس با پودر شکلات و شکلات رنده شده و...
تزیین کنید.
زمان سرو تلق را بالا گشیده و شاهد فوارن مذاب شکلاتی خوشمزه باشید! نوش جان!
.
منبع: آشپزی کدبانو
طرز تهیه کیک سونامی دستور دوم
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
ارد ۲ و۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم فیل:
شیر: دو و نیم پیمانه
شکر: ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱/۳ پیمانه
شکلات تختهای سفید: ۱/۲ پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم سس سونامی:
شیرعسلی: یک پیمانه
پودر شکلات تلخ: ۳/۴ پیمانه
خامه صبحانه: ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا شکر و تخم مرغ ها و وانیل رو میزنیم تا قوام بیاد و کم رنگ بشه. بعد شیر و روغن رو اضافه و مخلوط می کنیم. بعد آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم و توی سه مرحله به مواد ضافه می کنیم و بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن داخل قالب میریزیم و درون فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه میپزیم.
مرحله دوم : کرم فیل
شکر و شیر و نشساته رو باهم مخلوط کرده و حرارت میدیم تا شکر حل شه و مواد به غلظ فرنی برسه.
بعد خامه رو اضافه میکنیم و سریع مخلوط میکنیم تا خامه نبره و خوب با مواد ترکیب شه و بعد شکلات تخته ای رو اضافه میکنیم وقتی کرم به پشت قاشق چسبید و از اون چکه نکرد کرم ماآمادس.
مرحله سوم
کیکمون رو به سه لایه برش میدیم و دور لایه اول تلق میبندیم بعد روی لایه اول مقداری از کرم فیلو می ریزیم(تقریبا اندازه قطر کیک) بعد لایه دومو میزاریم و دوباره کرم فیل و بعد می زاریم توی یخچال تا خنک بشه .
مرحله چهارم
شیر عسلی و پودر شکلات تلخو باهم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا شروع به جوشیدن کنه و شکلات خوب با شیر عسلی ترکیب شه
بعدخامه رو اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت بر میداریم و مدام هم میزنیم تا کامل سرد شه و نبنده.
مرحله پنجم
کیکو از یخچال بیرون میاریم و سس شکلاتی رو روی لایه آخر میریزیم و با خرده شکلات تزیین میکنیم.
.
بعد از برداشتن تلق شاهد فوارن مذاب شکلاتی خواهیم بود! نوش جان
منبع:جاری فود
طرز تهیه کیک سونامی کره ای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: