خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

goli.e

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
29/8/20
ارسال ها
494
امتیاز واکنش
3,621
امتیاز
228
زمان حضور
48 روز 13 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
کیک سونامی یکی از کیکای خوشمزه ای هست که جدیدا خیلی معروف شده و همه درحال تعریف ازش هستن
پس بریم که دوتا طرز تهیه متفاوتو با هم امتحان کنیم
مواد لازم ؛
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان دسته دار
نمک و وانیل مقداری
بیکینگ پودر یه قاشق
شکر یه لیوان
شیر یک لیوان
کره صد و پنجاه گرم
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
مواد مذاب:
پودینگ آماده یک بسته
شیر دو تا سه لیوان
خامه قنادی یا معمولی صد گرم
——————-
حرارت فر صد و هشتاد درجه چهل دقیقه
مناسب برای چهار نفر


طرز تهیه :
مرحله اول
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سفیده، شکر و وانیل را با هم بزنید تا به قوام برسد و کاملا سفید رنگ و کشدار شود

مرحله دوم
آرد را همراه با بیکینگ پودر سه بار الک کرده و درون ظرفی بریزی. سپس زرده تخم مرغ ها، نمک، شیر، کره ذوب شده مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم
مخلوط سفیده و شکر را به آرامی با مخلوط زرده ها ترکیب کنید و درقالب چرب شده و پوشانده شده با کاغذ روغنی بریزید و درون فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه بگزارید.

مرحله چهارم
پس از پخت کیک آن را از قالب خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب جدا کنید

مرحله پنجم
پودیگ فوری را به همراه شیر و خامه بزنید تا آماده شود( توجه داشته باشید مقدار شیر دستور پودینگ برای غلظ بودن و سرو فوری میباشد پس شما برای روی کیک به 0/5 تا یک لیوان شیر بیشتر نیاز دارید بسته به غلظت دلخواهتون)

مرحله ششم
کیک را درون ظرف سرو گزاشته و دور آن را تلق بپیچید و سپس پودینگ آماده شده را روی کیک ریخته و سپس با پودر شکلات و شکلات رنده شده و...
تزیین کنید.

زمان سرو تلق را بالا گشیده و شاهد فوارن مذاب شکلاتی خوشمزه باشید! نوش جان!
.
منبع: آشپزی کدبانو
طرز تهیه کیک سونامی دستور دوم
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
ارد ۲ و۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم فیل:
شیر: دو و نیم پیمانه
شکر: ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱/۳ پیمانه
شکلات تخته‌ای سفید: ۱/۲ پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم سس سونامی:
شیرعسلی: یک پیمانه
پودر شکلات تلخ: ۳/۴ پیمانه
خامه صبحانه: ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا شکر و تخم مرغ ها و وانیل رو میزنیم تا قوام بیاد و کم رنگ بشه. بعد شیر و روغن رو اضافه و مخلوط می کنیم. بعد آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم و توی سه مرحله به مواد ضافه می کنیم و بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن داخل قالب میریزیم و درون فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه میپزیم.

مرحله دوم : کرم فیل
شکر و شیر و نشساته رو باهم مخلوط کرده و حرارت میدیم تا شکر حل شه و مواد به غلظ فرنی برسه.
بعد خامه رو اضافه میکنیم و سریع مخلوط میکنیم تا خامه نبره و خوب با مواد ترکیب شه و بعد شکلات تخته ای رو اضافه میکنیم وقتی کرم به پشت قاشق چسبید و از اون چکه نکرد کرم ماآمادس.

مرحله سوم
کیکمون رو به سه لایه برش میدیم و دور لایه اول تلق میبندیم بعد روی لایه اول مقداری از کرم فیلو می ریزیم(تقریبا اندازه قطر کیک) بعد لایه دومو میزاریم و دوباره کرم فیل و بعد می زاریم توی یخچال تا خنک بشه .

مرحله چهارم
شیر عسلی و پودر شکلات تلخو باهم مخلوط و روی حرارت میزاریم تا شروع به جوشیدن کنه و شکلات خوب با شیر عسلی ترکیب شه
بعدخامه رو اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت بر میداریم و مدام هم میزنیم تا کامل سرد شه و نبنده.

مرحله پنجم
کیکو از یخچال بیرون میاریم و سس شکلاتی رو روی لایه آخر میریزیم و با خرده شکلات تزیین میکنیم.

.
بعد از برداشتن تلق شاهد فوارن مذاب شکلاتی خواهیم بود! نوش جان
منبع:جاری فود


طرز تهیه کیک سونامی کره ای

 
آخرین ویرایش:
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

goli.e

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
29/8/20
ارسال ها
494
امتیاز واکنش
3,621
امتیاز
228
زمان حضور
48 روز 13 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
8814e8a5b4ed9c25d7439d81ad4a3717GozG166Heywd8peE1


37ef9f08 b733 4a96 8a8c 596d7805c44e


images (1)


طرز تهیه کیک سونامی کره ای

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا