M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
کیک سیب خانگی
مواد لازم برای کیک سیب دارچینی
دستور تهیه کیک سیب دارچینی
مرحله اول درست کردن کیک سیب
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.
مرحله دوم
سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.
مرحله سوم
کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .
مرحله چهارم
در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید . بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.
آشپزخونه شیرینی پزی
خوشمزه ترین " کیک سیب خانگی" همراه طرز تهیه
کد مطلب : 21396تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 4 دقیقه
“کیک سیب” علاوه بر بافت نرمی که دارد به دلیل استفاده از دارچین در آن عطر و طعم فوق العاده پیدا می کند و می توانید به عنوان دسر در مهمانی ها استفاده کنید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچینی خانگی :
بدون شک یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا کیک سیب است که ترکیب آن با دارچین و گردو می تواند طعم آن را لذیذتر کند، این کیک دارای بافت نرمی است و می توانید به راحتی برای تعداد نفرات زیاد ، این کیک را تهیه کنید.
کیک سیب خانگی
مواد لازم برای کیک سیب دارچینی
دستور تهیه کیک سیب دارچینی
مرحله اول درست کردن کیک سیب
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.
مرحله دوم
سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.
مرحله سوم
کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .
مرحله چهارم
در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید . بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب
مواد لازم برای کیک سیب دارچینی
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | 1 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
شیر یا آب | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 75 گرم |
بکینگ پودر | ا قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
سیب | 1 عدد بزرگ |
کشمش | 1 قاشق سوپخوری |
گردو خرد شده | 1 قاشق سوپخوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مرحله اول درست کردن کیک سیب
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.
مرحله دوم
سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.
مرحله سوم
کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .
مرحله چهارم
در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید . بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.
اخبار- فرهنگ و هنر
- سرگرمی
- خانواده
- تناسب انـ*ـدام
- دنیای مد
- سلامت
- آشپزخونه
- دین و مذهب
- فناوری
آشپزخونه شیرینی پزی
خوشمزه ترین " کیک سیب خانگی" همراه طرز تهیه
کد مطلب : 21396تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 4 دقیقه
“کیک سیب” علاوه بر بافت نرمی که دارد به دلیل استفاده از دارچین در آن عطر و طعم فوق العاده پیدا می کند و می توانید به عنوان دسر در مهمانی ها استفاده کنید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچینی خانگی :
بدون شک یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا کیک سیب است که ترکیب آن با دارچین و گردو می تواند طعم آن را لذیذتر کند، این کیک دارای بافت نرمی است و می توانید به راحتی برای تعداد نفرات زیاد ، این کیک را تهیه کنید.
کیک سیب خانگی
مواد لازم برای کیک سیب دارچینی
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | 1 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
شیر یا آب | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 75 گرم |
بکینگ پودر | ا قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
سیب | 1 عدد بزرگ |
کشمش | 1 قاشق سوپخوری |
گردو خرد شده | 1 قاشق سوپخوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مرحله اول درست کردن کیک سیب
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.
مرحله دوم
سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.
مرحله سوم
کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .
مرحله چهارم
در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید . بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب
منبع: نمناککیک سیب جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه کیک سیب
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com