- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
والک یک نوع گیاه وحشی است که در مناطق کوهستانی در فصل بهار به شکل خود رو رشد می کند. این سبزی غنی از کلسیم و ویتامین های مورد نیاز بدن است و غذایی به نام والک پلو از آن ساخته می شود که ما در این مطلب شما را با طرز تهیه والک پلو و مراحل پخت آن آشنا می کنیم.
ترکیب انواع سبزی با پلو نیز طعم متفاوتی ارائه می دهد از این رو انواع مختلف سبزی پلو جایگاه ویژه ایی در سفره های ایرانی دارند. یکی از این سبزی ها والک می باشد، والک نوعی سبزی بومی است که به تنهایی بوی ناخوشایندی دارد ولی استفاده از آن در غذایی چون والک پلو بسیار بی نظیر و طرفداران مخصوص به خود را دارد. والک پلو جزء غذا های سنتی و محلی استان تهران و کرمانشاه می باشد که این غذا ممکن است ساده و به تنهایی یا همراه با گوشت ماهیچه، نیمرو، مرغ و ماهی سرو شود.
طرز تهیه والک پلو با روشی راحت و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه والک پلو
سبزی والک ۵۰۰ گرم
برنج ۵۰۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
مراحل پخت والک پلو
در ابتدا برنج را شسته و به میزان ۴ قاشق غذاخوری نمک و هم چنین ۸ پیمانه آب را به آن اضافه نمایید و صبر کنید تا حدود ۲ الی ۳ ساعت برنج در آب بماند و خیس بخورد.
سبزی والک را از قبل پاک کنید و بشویید، سپس برای گرفته شدن آب اضافی آن را در آبکش بگذارید. از آن جایی که سبزی والک برگ های بسیار نازک و کوتاهی دارد می توانید آن ها را دست نخورده و به شکل درسته استفاده کنید ولی هم چنین می توانید آن ها را از سبزی پلویی کمی بزرگتر خرد کنید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه والک پلو یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس ظرفی که برنج را در آن خیس کرده بودید را از آب خالی کنید و برنج را به آب داخل قابلمه که در حال جوشیدن است اضافه کنید.
ترکیب انواع سبزی با پلو نیز طعم متفاوتی ارائه می دهد از این رو انواع مختلف سبزی پلو جایگاه ویژه ایی در سفره های ایرانی دارند. یکی از این سبزی ها والک می باشد، والک نوعی سبزی بومی است که به تنهایی بوی ناخوشایندی دارد ولی استفاده از آن در غذایی چون والک پلو بسیار بی نظیر و طرفداران مخصوص به خود را دارد. والک پلو جزء غذا های سنتی و محلی استان تهران و کرمانشاه می باشد که این غذا ممکن است ساده و به تنهایی یا همراه با گوشت ماهیچه، نیمرو، مرغ و ماهی سرو شود.
طرز تهیه والک پلو با روشی راحت و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه والک پلو
سبزی والک ۵۰۰ گرم
برنج ۵۰۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
مراحل پخت والک پلو
در ابتدا برنج را شسته و به میزان ۴ قاشق غذاخوری نمک و هم چنین ۸ پیمانه آب را به آن اضافه نمایید و صبر کنید تا حدود ۲ الی ۳ ساعت برنج در آب بماند و خیس بخورد.
سبزی والک را از قبل پاک کنید و بشویید، سپس برای گرفته شدن آب اضافی آن را در آبکش بگذارید. از آن جایی که سبزی والک برگ های بسیار نازک و کوتاهی دارد می توانید آن ها را دست نخورده و به شکل درسته استفاده کنید ولی هم چنین می توانید آن ها را از سبزی پلویی کمی بزرگتر خرد کنید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه والک پلو یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس ظرفی که برنج را در آن خیس کرده بودید را از آب خالی کنید و برنج را به آب داخل قابلمه که در حال جوشیدن است اضافه کنید.
والک پلوی تهرانی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com