- عضویت
- 24/1/21
- ارسال ها
- 115
- امتیاز واکنش
- 64,033
- امتیاز
- 333
- محل سکونت
- ۲۵ اسفند
- زمان حضور
- 72 روز 16 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیرینی مینیاتوری
مواد لازم:
روغن جامد (اصیل).............................................. 3 پیمانه ( 450 گرم)
پودر قند (الک شده) ...........................................3 پیمانه ( 345 گرم)
وانیل شکری.......................................................... یک چهارم قاشق چای خوری
آرد گندم (الک شده)............................................. 1 کیلوگرم
پوست لیموترش (رنده شده).............................. 1 قاشق چای خوری
شکلات (ذوب شده) ............................................ مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
*** فر را روی حرارت 175درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت) از 10 دقیقه قبل تنظیم کنید؛
*** روغن را در ظرفی گود ریخته و با همزن برقی هم زده تا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را به تدریج و طی چند مرحله با الک به مواد افزوده، مایه را با همزن برقی هم زده تا لطیف و یکدست شود؛
*** آرد را به تدریج با الک به مایه بالا افزوده، با همزن برقی مخلوط کرده، رنده پوست لیموترش را نیز افزوده سپس خمیر را از ظرف خارج کرده با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید (اگر خمیر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور بیفزایید)؛
*** خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید؛
*** سپس خمیر را با دست فرم داده و در سینی شیرینی پزی با لبه کوتاه و ابعاد 40×30 سانتی متری، چیده و در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید؛
*** شیرینی ها را پس از پخته شدن، به مدت سه تا چهار ساعت بگذارید بمانند تا سرد شوند؛
*** سپس دو طرف شیرینی های مینیاتوری را به شکلات ذوب شده آغشته کنید.
نکته:
در حین کار دست ها باید کاملاً شسته و خشک شده باشد.دقت کنید خمیر را در حدی ورز دهید که سطح خمیر ترک نداشته باشد تا در فر سطح شیرینی ترک بر ندارد.بر اساس میزان ریع آرد، مقدار آرد می تواند کم یا زیاد شود.
منبع: مطلبک
مواد لازم:
روغن جامد (اصیل).............................................. 3 پیمانه ( 450 گرم)
پودر قند (الک شده) ...........................................3 پیمانه ( 345 گرم)
وانیل شکری.......................................................... یک چهارم قاشق چای خوری
آرد گندم (الک شده)............................................. 1 کیلوگرم
پوست لیموترش (رنده شده).............................. 1 قاشق چای خوری
شکلات (ذوب شده) ............................................ مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
*** فر را روی حرارت 175درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت) از 10 دقیقه قبل تنظیم کنید؛
*** روغن را در ظرفی گود ریخته و با همزن برقی هم زده تا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را به تدریج و طی چند مرحله با الک به مواد افزوده، مایه را با همزن برقی هم زده تا لطیف و یکدست شود؛
*** آرد را به تدریج با الک به مایه بالا افزوده، با همزن برقی مخلوط کرده، رنده پوست لیموترش را نیز افزوده سپس خمیر را از ظرف خارج کرده با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید (اگر خمیر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور بیفزایید)؛
*** خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید؛
*** سپس خمیر را با دست فرم داده و در سینی شیرینی پزی با لبه کوتاه و ابعاد 40×30 سانتی متری، چیده و در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید؛
*** شیرینی ها را پس از پخته شدن، به مدت سه تا چهار ساعت بگذارید بمانند تا سرد شوند؛
*** سپس دو طرف شیرینی های مینیاتوری را به شکلات ذوب شده آغشته کنید.
نکته:
در حین کار دست ها باید کاملاً شسته و خشک شده باشد.دقت کنید خمیر را در حدی ورز دهید که سطح خمیر ترک نداشته باشد تا در فر سطح شیرینی ترک بر ندارد.بر اساس میزان ریع آرد، مقدار آرد می تواند کم یا زیاد شود.
منبع: مطلبک
طرز تهيه شیرینی مینیاتوری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com