خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کیک شیفون:
مواد لازم برای 20 نفر

تخم مرغ خنک 6 عدد

وانیل خالص یک پنسه

شکر یک و یک چهارم پیمانه(٢۴۶ گرم)

شیر سه چهارم پیمانه(١۵٧ گرم)

روغن مایع سه چهارم پیمانه (١٢٩گرم)

آرد قنادی دو پیمانه(٢١٣ گرم)

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد

نمک یک پنسه


طرز تهیه کیک شیفون

 
آخرین ویرایش:
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کیک شیفون ساده

کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید.

( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ).

آرد + بیکینگ پودر + نمک حتما سه بار الک شوند تا هوای بین آن برود و کیک خوب پف کند.
زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار آنقدر بزنید تا برفی شود و از ظرف نریزد.

سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود.

زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .

زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .

روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود .

همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود .
مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .

قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد .

بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار ب امتحان کرده ، درب فر را ببندید .

وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمایید .

قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .

بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالی ارتفاع کیکی که دستورش را داده ام ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است .

یعنی کیک خنک شده ی الآن درون فر ارتفاعی نزدیک به 12 سانت داشته ( کیک های شیفون را هر چه قدر هم خبره باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است )؛ مگر تکنیک استفاده از قالب های مخصوص و آویزان کردن کیک را به کار ببرید که به نظر من احتیاجی به این کار نیست.

کیکی که این ارتفاع را داشته باشد ، با این که رویش طلایی است ، ولی درونش هنوز کامل نپخته و مدت زمان پخت باید رعایت شود ( صحبت در مورد فرهای معمولی است ) .

در زمان پخت دیواره ی کیک از قالب بالاتر می رود ، ولی چون سفت شده ، پهن نمی شود . نکته ی مهمی را فراموش کرده ام متذکر شوم و آن اینکه وقتی کیک بالا آمده و وسطش چین و چروک است ( حدود نیم ساعت بعد از گذاشتن کیک درون فر )، حرارت فر را خیلی کم بالا می برم و این امر به پف کیک خیلی کمک می کند.

اگر پودر تارتار استفاده نکنید ، هیچ اتفاقی نمی افتد . بهتر است وقتی سفیده را زدید ، آنرا تا موقع اضافه کردن به خمیر در یخچال نگهداری کنید ، به خصوص اگر محیط کار گرم است . کرم یا پودر تارتار را برای این استفاده می کنیم که باعث پایداری حالت پفکی سفیده می شود.


بارگیری (1)


طرز تهیه کیک شیفون

 
آخرین ویرایش:
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا