- امتیاز واکنش
- 854
- زمان حضور
- 4 روز 8 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا
نام رمان: تیرامیسو
نویسنده: دلارام راد کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: عاشقانه، طنز، اجتماعی
نظارت: Z.A.H.Ř.Ą༻
خلاصهای از داستان:
مامان همیشه میگفت زندگی یک کتابه، میتونی قلم تصمیم رو دستت بگیری و انتخاب کنی که میخوای چیها رو تجربه کنی.
شاید سالها طول کشید تا بدونم که مامان دروغ میگفت! زندگی هیچجوره شبیه کتابهای داستانی نبود که تا بحال خونده بودم، و یا حتی اگر هم بود، کتاب زندگی من هیچوقت اجازه نمیداد قلمی حتی یک کلمه از صفحات نوشته شدهش رو تغییر بده.
مامان همیشه میگفت باید شرایط رو عوض کنی تا خوشحال باشی، ولی مامان باز هم دروغ میگفت، نقطه عطف و مهم توی زندگی من از جایی شروع شد که بهجای عوض کردن شرایط، سعی داشتم خودم رو تغییر بدم!
نام رمان: تیرامیسو
نویسنده: دلارام راد کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: عاشقانه، طنز، اجتماعی
نظارت: Z.A.H.Ř.Ą༻
خلاصهای از داستان:
مامان همیشه میگفت زندگی یک کتابه، میتونی قلم تصمیم رو دستت بگیری و انتخاب کنی که میخوای چیها رو تجربه کنی.
شاید سالها طول کشید تا بدونم که مامان دروغ میگفت! زندگی هیچجوره شبیه کتابهای داستانی نبود که تا بحال خونده بودم، و یا حتی اگر هم بود، کتاب زندگی من هیچوقت اجازه نمیداد قلمی حتی یک کلمه از صفحات نوشته شدهش رو تغییر بده.
مامان همیشه میگفت باید شرایط رو عوض کنی تا خوشحال باشی، ولی مامان باز هم دروغ میگفت، نقطه عطف و مهم توی زندگی من از جایی شروع شد که بهجای عوض کردن شرایط، سعی داشتم خودم رو تغییر بدم!
در حال تایپ رمان تیرامیسو | دلارام راد کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: