- امتیاز واکنش
- 291
- زمان حضور
- 21 ساعت 13 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: تبهکار دلباخته
نام نویسنده: nil_pr , a_s_t@ کاربران انجمن رمان ۹۸
نام ناظر: ^~SARA~^
ژانر: جنایی_مافیایی، عاشقانه
خلاصه رمان:
شیدا بودن فردی که نیمه دیگرت نیست، پیوسته غلطانداز نخواهد بود. ثانیههای قلبم در انتظار تو نفس میکشند؛ منتها اهریمنی بیفروغی و من مهری که طلوعش باشکوه است. در قلبم احاطه میشوی و همرنگ منی میشوی که تو را فردی با لقب دلباخته صدا میزند. شاید آداب و رسوم جهانم با هستیات مانند سکهای باشد که با شیر درندهاش و باریکهای از خطش صفحات دلمان را به هم گره بزند؛ ولیکن سمیرههای موازی هم راضی به جداشدنمان نیستند. میدانم روزی میرسد که به هم باز خواهیم گشت که من و تو، میشویم واژهای به نام «ما»
نام نویسنده: nil_pr , a_s_t@ کاربران انجمن رمان ۹۸
نام ناظر: ^~SARA~^
ژانر: جنایی_مافیایی، عاشقانه
خلاصه رمان:
شیدا بودن فردی که نیمه دیگرت نیست، پیوسته غلطانداز نخواهد بود. ثانیههای قلبم در انتظار تو نفس میکشند؛ منتها اهریمنی بیفروغی و من مهری که طلوعش باشکوه است. در قلبم احاطه میشوی و همرنگ منی میشوی که تو را فردی با لقب دلباخته صدا میزند. شاید آداب و رسوم جهانم با هستیات مانند سکهای باشد که با شیر درندهاش و باریکهای از خطش صفحات دلمان را به هم گره بزند؛ ولیکن سمیرههای موازی هم راضی به جداشدنمان نیستند. میدانم روزی میرسد که به هم باز خواهیم گشت که من و تو، میشویم واژهای به نام «ما»
در حال تایپ رمان تبهکار دلباخته | nil_pr و a_s_t کاربران انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: