- عضویت
- 11/3/21
- ارسال ها
- 1,870
- امتیاز واکنش
- 19,815
- امتیاز
- 373
- سن
- 19
- محل سکونت
- ته قلب فاطیم:)❤️
- زمان حضور
- 76 روز 6 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
غذاهای ایتالیایی با هر ذائقهای جور درمیاد. “جینو داکامپو” از سرآشپزهای معروف ایتالیایی، دربارهی این غذاهای اصیل میگوید: “مهمترین بخش زندگی یک ایتالیایی، غذاست و در ایتالیا، غذاها رنگارنگ و جادوییست.” رستورانهای ایتالیا همیشه شلوغ است و پاستا نگین اصلی، در سفرهی ایتالیاییهاست.
در ایتالیا انتظار چه جور غذاهایی را باید داشته باشیم؟
پاستا و اسپاگتی و لازانیا
بسیاری معتقدند پاستا را مارکوپلو پس از برگشت از چین و دیدن نودلهای چینی به ایتالیاییها معرفی کرده. پاستا در ایتالیا مقدس است و در رستورانهای ایتالیا بشقاب اول و دوم وجود دارد. بشقاب اول شامل پاستا میشود و اول آن را میآورند تا میل کنید، سپس بشقاب دوم که شامل دیگر غذاهاست سرو میشود.
در ایتالیا هرکس پاستای خود را سفارش میدهد و با کسی آن را شریک نمیشود.
درست کردن پاستا یک هنر است. سسهای مختلف با مواد و ادویههای مختلف ترکیب میشوند تا طعمی را بهوجود آورند که هرگز از یادتان نخواهد رفت. خلاقیت در درست کردن پاستا آنقدر زیاد است که شما پاستا را با رنگهای مختلف مانند قرمز، زرد، سبز و حتی سیاه میبینید. از پاستاهای معروف میتوان به پاستا آلفردو، کاربونارا، آمریتریشانا، پستو و… اشاره کرد. اسپاگتی نسبت به پاستا رشتههای نازکتری دارد و معروفترین آن که مادرهایمان برایمان میپختند، اسپاگتی بلونز است که با گوشت چرخ کرده و رب گوجهفرنگی پخته میشود.
ایتالیاییها در لازانیای خود بیشتر از سس، به آن پنیر اضافه میکنند.
مارک وینس جهانگرد تایلندی در سفرش به رُم به رستوران Trattoria dal cavalier gino رفته و پاستا کاربونارای آنها که بین 10 تا 15 یورو قیمت دارد را امتحان کرده است. شما هم به این رستوران بروید و روی پاستایتان پنیر رنده کنید چون ایتالیاییها میگویند، “پنیر را جوری رنده کن، انگار داره بارون میاد”.
پیتزا
بعد از پاستا این پیتزاست که ایتالیاییها به آن افتخار میکنند. پیتزاهای ایتالیایی در تنور سنگی و به سبک سنتی پخته میشوند. پیتزاهای ایتالیا معمولا خمیری نازک دارند و مواد کمتری روی آن ریخته میشود که درست نقطه مقابل پیتزاهای آمریکایی است که پیتزای ضخیم و پرحجمی دارند
منبع :اسمارتیز
در ایتالیا انتظار چه جور غذاهایی را باید داشته باشیم؟
پاستا و اسپاگتی و لازانیا
بسیاری معتقدند پاستا را مارکوپلو پس از برگشت از چین و دیدن نودلهای چینی به ایتالیاییها معرفی کرده. پاستا در ایتالیا مقدس است و در رستورانهای ایتالیا بشقاب اول و دوم وجود دارد. بشقاب اول شامل پاستا میشود و اول آن را میآورند تا میل کنید، سپس بشقاب دوم که شامل دیگر غذاهاست سرو میشود.
در ایتالیا هرکس پاستای خود را سفارش میدهد و با کسی آن را شریک نمیشود.
درست کردن پاستا یک هنر است. سسهای مختلف با مواد و ادویههای مختلف ترکیب میشوند تا طعمی را بهوجود آورند که هرگز از یادتان نخواهد رفت. خلاقیت در درست کردن پاستا آنقدر زیاد است که شما پاستا را با رنگهای مختلف مانند قرمز، زرد، سبز و حتی سیاه میبینید. از پاستاهای معروف میتوان به پاستا آلفردو، کاربونارا، آمریتریشانا، پستو و… اشاره کرد. اسپاگتی نسبت به پاستا رشتههای نازکتری دارد و معروفترین آن که مادرهایمان برایمان میپختند، اسپاگتی بلونز است که با گوشت چرخ کرده و رب گوجهفرنگی پخته میشود.
ایتالیاییها در لازانیای خود بیشتر از سس، به آن پنیر اضافه میکنند.
مارک وینس جهانگرد تایلندی در سفرش به رُم به رستوران Trattoria dal cavalier gino رفته و پاستا کاربونارای آنها که بین 10 تا 15 یورو قیمت دارد را امتحان کرده است. شما هم به این رستوران بروید و روی پاستایتان پنیر رنده کنید چون ایتالیاییها میگویند، “پنیر را جوری رنده کن، انگار داره بارون میاد”.
پیتزا
بعد از پاستا این پیتزاست که ایتالیاییها به آن افتخار میکنند. پیتزاهای ایتالیایی در تنور سنگی و به سبک سنتی پخته میشوند. پیتزاهای ایتالیا معمولا خمیری نازک دارند و مواد کمتری روی آن ریخته میشود که درست نقطه مقابل پیتزاهای آمریکایی است که پیتزای ضخیم و پرحجمی دارند
منبع :اسمارتیز
بهترین رستوران ها و کافه های ایتالیا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com