خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای ایجاد تغییراتی در لیست غذاهایی که در طول هفته سرو می‌کنید آماده هستید؟ پیشنهاد امروز ما برای شما تهیه یک بیف استراگانف خوشمزه و به یاد ماندنی است. در این روزهای خانه‌نشینی بهترین و ارزانترین راه برای تغییر حال و هوای خانه، درست کردن یک غذای خوشمزه است که تمام اعضای خانواده را سر کیف می‌آورد. پس چه چیزی بهتر از امتحان کردن غذاهای بین المللی که هم تجربه جدیدی برای خودتان است هم شما را با فرهنگ و ذائقه مردم دنیا آشناتر می‌کند. یکی ازغذاهای معروف بین المللی استراگانف روسی است که معمولا همراه با مرغ یا گوشت تهیه می‌شود.
به نوعی از این خوراک که با گوشت راسته گوساله تهیه می‌شود “بیف استراگانف” گفته می‌شود. این غذا قرن ۱۹ میلادی ابداع شد و پس از آن به سرعت در کشورهای دیگر از جمله ایران رواج یافت. این خوراک محبوب که همراه با خامه، پیاز و قارچ آماده می‌شود به چند صورت قابل سرو است. مثلا در خود کشور روسیه این خوراک در کنار برنج سرو می‌شود. همچنین همراه با نان باگت و به صورت ساندویچ هم قابل سرو است. حتی در برخی کشورها خوراک بیف استراگانف را روی پاستا پخته شده می‌ریزند و به این شکل سرو می‌کنند. دستور زیر یکی از ساده‌ترین روش‌های تهیه بیف استراگانف در خانه است که مطمئنا در خانه شما هم بسیار محبوب واقع خواهد شد. با ما همراه باشید.


تعداد نفرات4 نفر
درجه سختی آسان
زمان آماده سازی کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت کمتر از 30 دقیقه





مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف کلاسیک به بهترین روش در خانه
کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله
دو قاشق غذاخوری
قارچ 250 گرم
گوشت راسته گوساله 600 گرم
پیاز (خلالی شده) یک عدد
سیر (رنده شده) یک حبه
آرد معمولی دو قاشق غذاخوری
عصاره گوشت کم نمک یک لیتر
دانه خردل آسیاب شده (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوری
خامه ترش کاله 400 گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
نان باگت (برای سرو) به مقدار لازم


طرز تهیه بیف استراگانف

 

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک به بهترین روش در خانه


مرحله اول
خوراک گوشت یکی از محبوب‌ترین خوراک‌هایی است در کشورهای مختلف به روش‌های متفاوت تهیه و سرو می‌شود. برای مثالطرز تهیه خوراک راگو گوشت به سبک فرانسوی‌ها را پیش از این به شما آموزش داده‌ایم که طعمی به یاد ماندنی دارد و بسیار خوشمزه است. امروز هم قصد داریم طرز تهیه بیف استراگانف روسی را با هم یاد بگیریم که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای روسی در دنیا است. برای شروع ابتدا قارچ‌ها را خوب بشویید. برای این کار بهتر است یک قابلمه یا یک ظرف گود را از آب پر کنید و قارچ‌ها را داخل آن بریزید. اجازه دهید تا قارچ‌ها چند دقیقه خیس بخورند تا تمام گرد و غبار و آلودگی‌ها از آن‌ها خارج شوند. قارچ‌ها را داخل یک آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس آن‌ها را برش بزنید.

مرحله دوم
یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود. قارچ‌های برش خورده را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید. حدود دو دقیقه قارچ‌ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس قارچ‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. آرد را داخل یک کاسه بریزید. گوشت راسته از پیش خرد شده را داخل کاسه حاوی آرد بریزید و خوب مخلوط کنید تا همه‌جای گوشت به آرد آغشته شود. یک عدد پیاز را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. باقیمانده کره(یک قاشق غذاخوری) را داخل همان ماهیتابه بریزید و حرارت دهید تا آب شود. پیازهای خلالی شده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود دو دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم
در همین حین که پیازها کم کم سرخ می‌شوند، تکه‌های گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و همه مواد را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه‌ای شود. سیر را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید. اکنون یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را همراه با عصاره گوشت داخل ماهیتابه بریزید. دانه خردل آسیاب شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم
قارچ‌های سرخ شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید تا حدود 10-15 دقیقه تکه‌های گوشت به آرامی در کنار بقیه مواد پخته و نرم شوند. خامه ترش را داخل یک کاسه بریزید و حدود یک ملاقه از سس گوشت داخل ماهیتابه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا هم خامه گرم شود و هم کمی رقیق شود. سپس مخلوط را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مرحله پنجم
کمی از مزه مخلوط را بچشید و با توجه به ذائقه‌تان نمک و فلفل سیاه آسیاب شده اضافه کنید. اجازه دهید برای 30 دقیقه دیگر خوراک روی حرارت متوسط بماند و گوشت‌های ـن خوب پخته شود. بیف استراگانف شما آماده سرو است. آن را داخل بشقاب مورد نظرتان بریزید و همراه با مقداری سیب زمینی خلالی و نان باگت نوش جان کنید.
نکاتی که باید حین تهیه بیف استراگانف به آن‌ها توجه کنید
  • اگر از قرص عصاره گوشت استفاده می‌کنید بهتر است ابتدا آن را در حدود یک لیتر آب گرم حل کنید و سپس به بقیه مواد اضافه کنید.
  • برای تزئین بشقاب خود می‌توانید مقداری جعفری را ریز خرد کنید و روی بیف استراگانف بریزید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.
  • اگر از طعم این خوراک خوشتان آمد طرز تهیه چیکن استراگانف روسیرا نیز حتما امتحان کنید.

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه بیف استراگانف

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا