خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
استیک با قهوه پیشنهاد امروز ما برای داشتن یک غذای متفاوت و پروتئینی به شما است. استیک یکی از غذاهای رستورانی بسیار محبوب است مخصوصا که اگر با سس سرو شود. تهیه این سس کاملا به هنر و تجربه آشپز بستگی دارد و هر فرد می‌تواند با توجه به ذائقه و سلیقه خود و خانواده‌اش سس متفاوتی را با مواد متفاوتی تهیه کند. ولی به طور معمول استیک همراه با سس قارچ سرو می‌شود. علاوه بر سس، نکته بسیار حائز اهمیتی درباره پخت استیک وجود دارد که اشاره به آن خالی از لطف نیست. این نکته مربوط به مرینیت یا مزه‌دار کردن اصولی و صحیح گوشت است که باز هم به هنر آشپز و فنونی که بلد است برمی‌گردد.
امروز ما یک روش جدید ولی بسیار کارآمد را برای مزه‌دار کردن استیک در دستور زیر آموزش داده‌ایم که در نگاه اول ممکن است کمی عجیب به نظر برسد. اما نگران نباشید وبهتر است بگوییم که مطمئن باشید که یکی از بهترین روش‌های مرینیت گوشت مقابل شما است که می‌توانید آن را برای هر نوع گوشتی استفاده کنید تا در نهایت گوشتی با بافتی بسیار لطیف والبته خوشمزه داخل بشقاب‌تان داشته باشید. استیک با قهوه را طبق دستور زیر آماده کنید و در کنار سس مخصوص سرو کنید و شام فوق‌ العاده را تجربه کنید.



تعداد نفرات 2 نفر
درجه سختی آسان
زمان آماده سازی کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت کمتر از 30 دقیقه


مواد لازم برای تهیه استیک با قهوه خرد شده ؛ یک وعده پروتئینی و دلپذیر
فیله گوساله تازه 150-200 گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری یک قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
شکر قهوه ای یک قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا دودی یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر سیر یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر پیاز یک چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق چای‌خوری


طرز تهیه استیک با قهوه خرد شده

 

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص استیک
کره پاستوریزه کاله دو قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
موسیر نصف یک عدد
قارچ تازه 200 گرم
عصاره مرغ بدون نمک
عصاره مرغ بدون نمک نصف فنجان
پودر آویشن یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
خامه ترش کاله یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده یک و نیم فنجان
خامه غلیظ یک قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم




طرز تهیه استیک با قهوه خرد شده ؛ یک وعده پروتئینی و دلپذیر
مرحله اول
انتخاب یک گوشت مناسب و با کیفیت و همچنینمزه‌دار کردن گوشت با چاشنی‌هایی مثل قهوه فوت و فن‌های خاص به خودش را دارد که باید حتما بیشتر درباره آن‌ها بخوانید و بدانید. برای تهیه این استیک با چاشنی قهوه باید یک ساعت قبل از شروع به کار، استیک‌ها را از یخچال خارج کنید و روی آن‌ها را با دستمال کاغذی خشک کنید. داخل یک ظرف یک قاشق چای‌خوری قهوه آسیاب شده، یک قاشق چای‌خوری نمک و یک قاشق چای‌خوری شکر قهوه ای را مخلوط کنید. یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا دودی، یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر سیر، یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر پیاز و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه آسیاب شده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
هر دو طرف استیک را با یک براش سیلیکونی روغن زیتون بمالید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط ادویه را روی استیک بپاشید و آن را با دست روی استیک پخش کنید و گوشت را اصطلاحا ماساژ دهید. سپس استیک‌ها را کنار بگذارید تا حدود یک ساعت در دمای اتاق استراحت کنند. فراموش نکنید که روی استیک‌ها را با سلفون پلاستیکی بپوشانید.


طرز تهیه استیک با قهوه خرد شده

 

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله سوم
در همین حین که استیک‌ها استراحت می‌کنند شما سس مخصوص استیک را آماده کنید. برای این کار ابتدا پوست سیر و موسیر را بکنید و قارچ‌ها را خوب بشویید. قارچ‌ها را برش بزنید. سیر و نصف یک موسیر را ریز خرد کنید و داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید. دوقاشق غذاخوری کره پاستوریزه اضافه کنید و سیر و موسیر را به مدت دو دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا جایی که حجم قارچ‌ها کم شود.

مرحله چهارم
آویشن و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. پس از چند دقیقه نصف فنجانعصاره مرغ را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و هنگامی که سس از کناره‌های تابه شروع به قل زدن کرد، خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. اجازه دهید سس به مدت 30 دقیقه روی حرارت بپزد و غلیظ شود.

مرحله پنجم
اکنون به سراغ استیک‌های مزه‌دار شده بروید. تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و کف آن را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید. وقتی که تابه داغ شد استیک‌ها را داخل آن قرار دهید تا یک طرف آن‌ها بپزد. برای این که استیک‌ها خوب بپزند سه تا پنج دقیقه آن‌ها را بلند نکنید یا تکان ندهید و هنگامی که کناره‌های آن‌ها پخته و قهوه‌ای شدند آن‌ها را برگردانید. به همین ترتیب طرف دیگر را هم بپزید. استیک‌های پخته شده را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

مرحله ششم
هنگامی که استیک‌ها آماده شدند، تابه سس را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده داخل آن بریزید تا ذوب شود و سس را غلیظ کند. استیک‌ها را برش بزنید و داخل بشقابتان بکشید و همراه با سس مخصوص نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه استیک با قهوه
فراموش نکنید که استیک‌ها تا چند دقیقه بعد از بیرون آوردن از تابه همچنان به پختن ادامه می‌دهند. پس آن‌ها را بیش از حد گریل نکنید چون سفت و غیر قابل خوردن می‌شوند.
حتما استیک را پس از گریل کردن پنج دقیقه کنار بگذارید. با این کار استیک راحت‌تر و بهتر برش می‌خورد.
شما می‌توانید در کنار این غذابشقاب سبزیجات مورد علاقه‌تان را به صورت پخارپز شده سرو کنید.

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه استیک با قهوه خرد شده

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا