خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
پاستا یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد و به روش‌های متفاوتی در جای جای جهان تهیه و سرو می‌شود. تهیه پاستا با سبزیجات تازه بسیار معمول است و ترکیب اسفناج و گوجه‌فرنگی هم یک ترکیب قدیمی و شناخته شده از بهترین طعم‌ها است. این پاستا علاوه بر طعم عالی‌ای که دارد با داشتن اسفناج و گوجه‌فرنگی تازه ترکیبی سالم و مقوی است و غذایی پرانرژی برای کودکان شما محسوب می‌شود. پس اگر به دنبال غذایی رراحت، خوشمزه و پرانر|ژی برای کودکان خود هستید حتما طرز تهیه پاستا اسفناج و پنیر را در خانه امتحان کنید.



تعداد نفرات 2 نفر
درجه سختی آسان
زمان آماده سازی کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت کمتر از 30 دقیقه


مواد لازم برای پاستا اسفناج و پنیر
شیر کم چرب کاله نصف پیمانه گرم
پاستا شکل‌دار 227 گرم
سس گوجه‌رنگی یک پیمانه
اسفناج تازه 86 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
روغن‌ زیتون دو قاشق غذاخوری
آویشن یک‌دوم قاشق چای‌خوری
سیر (خرد شده) یک حبه
پنیر چدار کاله(خرد شده) یک‌دوم فنجان
پنیر موزارلا کاله یک‌دوم فنجان
پنیر پارمسان کاله (رنده شده) یک‌چهارم فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه پاستا اسفناج و پنیر

 

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه پاستا اسفناج و پنیر


مرحله اول
پاستا از آن غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد و شما می‌توانید با کمی صبر و حوصله خوشمزه‌ترین ورژن این غذا را با اسفناج وسس گوجه‌فرنگی در خانه تهیه و نوش جان کنید. برای شروع یک قابلمه را پر از آب کرده و روی گاز بگذارید. پس ‌از اینکه آب به جوش آمد، پاستاهای شکلی را درون آن بریزید و طبق دستور پختی که روی جعبه نوشته‌ شده آن‌ها را بپزید.
مرحله دوم
پس از پختن پاستاها آن‌خا را آبکش کنید. سپس یک ماهیتابه روی حرارت گاز قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی روی حرارت تفت داده شود تا بوی آن تمام آشپزخانه‌تان را بگیرد.
مرحله سوم
سپس گوجه فرنگی‌های گیلاسی را اضافه کنید و برای پنج دقیقه اجازه دهید تا با سیر و روغن تفت بخورند. حالا پاستاهای آبکش شده را به همراه شیر و سس گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. اسفناج‌های تازه‌ای را که از پیش شسته‌اید را نیز به مخلوط پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد دیگر تفت داده شوند.
مرحله چهارم
سپس پنیر چدار خرد شده وپنیر موزارلا را داخل تابه بریزید و برای چند دقیقه حرارت را بیشتر کنید تا پنیرها ذوب شوند. نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم به مخلوط پاستای خود بیفزایید و هم بزنید تا سس پاستا به غلظت مورد نظرتان برسد. پاستای اسفناج و پنیر شما آماده است و می‌توانید آن را در یک بشقاب زیبا بریزید و با باپنیر پارمسان رنده شده و آویشن تزئین کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه پاستا اسفناج و پنیر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا