خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
استراتای مرغ و پنیر یک ترکیب محبوب و جذاب با پنیر گودا و سیر است که شما می‌توانید به راحتی تنها در چند مرحله آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید. طرفداران فست‌فود یا کسانی که میانه چندانی با غذاهای سنتی ایرانی ندارند، بارها مرغ و پنیر و ادویه‌های متفاوت را با هم مخلوط و غذاهای متفاوتی را با کمکشان طبخ کرده‌اند. اگر شما هم یکی از طرفداران پنیر گودا هستید، با کمک دستور پختی که در ادامه آورده‌ایم، استراتای مرغ و پنیر را آماده کنید. این یک غذای متفاوت و خوشمزه است که از تهیه‌اش پشیمان نخواهید شد.
این غذا که میزان قابل توجهی پروتئین و کمی چربی دارد، گزینه‌ای مناسب برای ورزشکارانی است که قرار است چند ساعت بعد از خوردن آن به باشگاه بروند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دیپ پنیری خوشمزه با مرغ را به شما آموزش دهیم.


تعداد نفرات4 نفر
درجه سختیسختی متوسط
زمان آماده سازیکمتر از 30 دقیقه
زمان پخت30 تا 60 دقیقه




مواد لازم برای تهیه استراتای مرغ و پنیر




نان باگت مکعبی خرد شده دو عدد
سـ*ـینه مرغ مکعبی خرد شده 300 گرم
پنیر گودا کاله 200 گرم
سس خردل کاله دو قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز یک عدد
تخم مرغ شش عدد
شیر کاله دو پیمانه
خامه ترش کاله 50 گرم
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر سیر یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری


طرز تهیه استراتای مرغ و پنیر

 

• Zahra •

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
27/10/20
ارسال ها
1,133
امتیاز واکنش
11,577
امتیاز
373
زمان حضور
90 روز 22 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه استراتای مرغ و پنیر




مرحله اول
طرز تهیه استراتای مرغ و پنیر بسیار شبیه به طرز تهیه دیپ گوشت و خامه یادیپ اسفناج و بیکن است که قبلا به شما آموزش داده‌ایم. این غذا اما با استفاده از خامه ترش و پنیر گوداتهیه می‌شود و طعمی متفاوت و بی‌نظیر دارد که هرکسی حداقل یکبار هم که شده باید آن را امتحان کند. برای شروع ابتدا نان‌های باگت را بعد از خرد کردن بدون پوشش در معرض هوا قرار دهید تا کمی از رطوبت خود را از دست بدهند و خشک‌تر شوند. سـ*ـینه های مرغ خرد شده را نیز با مقداری نمک و فلفل سیاه و سس خردل مزه دار کنید و آماده کنار بگذارید.
مرحله دوم
یک تابه بردارید و داخل آن مقداری روغن زیتون بریزید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس قطعات مرغ را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب تفت داده شده و طلایی شوند سپس آن‌ها از روی حرارت بردارید. داخل ظرفی نسوز و گود قطعات نان باگت، مرغ و پیاز را بریزید. در ظرفی دیگر تخم مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه، جوز هندی، پودر سیر و خامه ترش خوب مخلوط کنید و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
ترکیب آماده شده را در ظرف گود روی مواد بریزید و روی آن را با پنیر گودا رنده شده بپوشانید و داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. استراتای مرغ و پنیر شما بعد از نیم ساعت در فر ماندن آماده خواهد شد و می‌توانید آن سرو کنید؛ نوش جان!

منبع: کتاب گاله


طرز تهیه استراتای مرغ و پنیر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا