خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,522
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای توپک مرغ با سس گوجه
    • سـ*ـینه مرغ پخته شده 300 گرم
    • نان تست سبوس دار 3 عدد
    • شیر 50 میلی‌لیتر
    • زیتون 50 گرم
    • شپله (میوه کبر) خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    • سیر 1 حبه
    • پارمزان رنده شده 4 قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
    • روغن زیتون به میزان لازم
    • جعفری تازه و خرد شده 1 دسته
    • روغن زیتون (برای‌ تهیه سس) 2 قاشق غذاخوری
    • سیر له شده 3 حبه
    • گوجه خرد یا رنده شده 800 گرم
    • شکر (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری

اطلاعات مواد مغذی

  • 386 کالری
  • 21.3 گرم چربی

  • 19.4 گرم کربوهیدرات

توپک مرغ با سس گوجه




طرز تهیه: فر را روشن کنید و تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. با یک چاقوی تیز مرغ های پخته را ریز ریز کنید ، کمی با هم مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید. نانها را داخل کاسه ای خرد کنید و شیر را روی آن بریزید. کمی هم بزنید تا شیر کاملا جذب نان شود.





نان خیس خورده، زیتون ها، شپله های خرد شده، سیر و پارمزان را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا وقتی که خوب ترکیب شوند. مرغ را اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید؛ سپس مجددا کمی مخلوط کنید تا زمانیکه مخلوط کاملا یکدست شود اما خیلی له نشود و برای درست کردن توپک مناسب باشد. ترکیب را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.














ته ظرفی مناسب فر را کمی چرب کنید.توپک ها را در ظرف بچینید. کمی روغن روی توپک ها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه توپک ها خوب بپزند و سطحشان طلایی شود.









در مدتی که توپک ها در حال پخت هستند سس را آماده کنید. در ماهیتابه‌ای بزرگ کمی روغن زیتون بریزید تا خوب گرم شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های رنده شده و 1/3 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت زیاد بمدت 8-10 دقیقه بپزید. هرازگاهی سس را هم بزنید تا زمانیکه آب آن کشیده شود و سس غلیظ شود. اگر طعم گوجه فرنگی ها کمی ترش است می توانید اندکی شکر به سس اضافه کنید تا شیرین شود. با نمک و فلفل آنرا مزه دار کنید.



5-10 قبل از اتمام زمان پخت توپک ها سس را داخل ظرف بریزید، و سپس با کمی جعفری ساطوری شده آنرا تزئین کنید و نوش جان کنید.


نکته: این غذای ایتالیایی و خوشمزه را می توان با انواع پاستا، برنج ، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو کرد.

#ایران کوک


توپک مرغ با سس گوجه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا