- امتیاز واکنش
- 43,262
- زمان حضور
- 51 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
من از نظر روحی و معنوی آمادگی کامل را برای پذیرا شدن موهبت های الهی را دارم
اکنون چیز های پوسیده و اوضاع و شرایط کهنه و روابط فرسوده را رها میکتم اکنون نظم الهی بر جهانم استقرار می یابد و پایدار می مانم
خداوندا من هم اکنون به یمن جوهر غنی کائنات صاحب این موهبت هستم و خدا را شکر می کنم
من بدون هیچ وابستگی همه مردم را دوست دارم و همه مردم نیز بدون هیچ وابستگی مرا دوست دارند
خداوند منشا همه موهبت ها هست و همه انسان ها و اوضاع زندگی و جامعه وسیله ای برای رساندن موهبت های الهی هستند
خداوندا من را به معشوقم روز به روز نزدیک تر و مرا هر روز لایق تر از دیروز بگردان
عشق . موانع به ظاهر محال را ذوب می كند و از سر راه برمی دارد . محبت . غیرممكن را ممكن می سازد
اغلب به نام عشق می خواهیم دیگران را خرد و خمیر کنیم و به شکل دلخواه خود در آوریم اما این عشق نیست . تملکی خودخواهانه است که به جای رهایی و آزادی . اسارت می آورد
من به خدا چشم میدوزم و هدایت او را می طلبم و توانگر می شوم
من از نظم الهی سرشارم من اکنون در نظم متعالی قرار دارم
-فرزندانتان از آن شما نیستند . آنان پسران و دختران زندگی اند
آنها از طریق شما می آیند . اما نه از شما
هر چند با شما هستند . از آن شما نیستند
شاید تن آنها را مأوا دهید . اما نه جانشان را . شاید بکوشید همچون آنها باشید اما نکوشید آنها را چون خود کنید
اکنون چیز های پوسیده و اوضاع و شرایط کهنه و روابط فرسوده را رها میکتم اکنون نظم الهی بر جهانم استقرار می یابد و پایدار می مانم
خداوندا من هم اکنون به یمن جوهر غنی کائنات صاحب این موهبت هستم و خدا را شکر می کنم
من بدون هیچ وابستگی همه مردم را دوست دارم و همه مردم نیز بدون هیچ وابستگی مرا دوست دارند
خداوند منشا همه موهبت ها هست و همه انسان ها و اوضاع زندگی و جامعه وسیله ای برای رساندن موهبت های الهی هستند
خداوندا من را به معشوقم روز به روز نزدیک تر و مرا هر روز لایق تر از دیروز بگردان
عشق . موانع به ظاهر محال را ذوب می كند و از سر راه برمی دارد . محبت . غیرممكن را ممكن می سازد
اغلب به نام عشق می خواهیم دیگران را خرد و خمیر کنیم و به شکل دلخواه خود در آوریم اما این عشق نیست . تملکی خودخواهانه است که به جای رهایی و آزادی . اسارت می آورد
من به خدا چشم میدوزم و هدایت او را می طلبم و توانگر می شوم
من از نظم الهی سرشارم من اکنون در نظم متعالی قرار دارم
-فرزندانتان از آن شما نیستند . آنان پسران و دختران زندگی اند
آنها از طریق شما می آیند . اما نه از شما
هر چند با شما هستند . از آن شما نیستند
شاید تن آنها را مأوا دهید . اما نه جانشان را . شاید بکوشید همچون آنها باشید اما نکوشید آنها را چون خود کنید
سخنان آموزنده و کوتاه کاترین پاندر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com