- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
کاموت که ‘Kah-moot’ تلفظ می شود نوعی دانه گندم باستانی است که به آن گندم شرقی یا گندم خراسان نیز می گویند. خراسان زمانی منطقه وسیعی در ایران، افغانستان و دیگر مناطق آسیای میانه بوده است و اعتقاد بر این است این دانه برای نخستین بار در آنجا کشت شده است. کاموت در سال 1949 به ایالات متحده آمریکا رسید، اما در آن زمان به آن علاقه ای زیادی نشان داده نشد. با این حال، 28 سال بعد دو کشاورز در مونتانا به نام های باب و مک کوئین تصمیم گرفتند یک آزمایش کشت را آغاز کنند. از آنجا که بحث پیرامون عوارض جانبی و خصوصیات سلامتی گندم مدرن در سال های اخیر افزایش یافته این دانه کامل در میان مردم محبوبیت ویژه ای پیدا کرده است.
این دانه یک علف سالانه در حال رشد است که دانه هایی از لحاظ ظاهری مشابه، اما دو برابر مغز گندم مدرن تولید می کند. مغز کاموت دارای طعم آجیل، کره ای و غنی است، همچنین از نظر چربی، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی غنی تر از گندم استاندارد است. کشاورزی فشرده، مهندسی ژنتیک و انقلاب های صنعتی طی دو قرن گذشته تولید آرد مدرن را آسان و ارزان کرده است.
به گزارش ارگانیک فکت، با این حال، محصول نهایی فاقد ارزش غذایی است که می توان آن را در اشکال دانه ای قدیمی تر مانند کاموت یافت. به علاوه، تصور می شود تحولات روند تولید گندم در سال های اخیر عامل افزایش عدم تحمل گلوتن باشد گرچه علاقه به این ماده باستانی در حال افزایش است.
ارزش غذایی کاموت
یکی از دلایل اصلی محبوبیت اخیر کاموت مواد مغذی غلیظی است که می تواند در یک رژیم غذایی منظم تامین کند. کاموت یا گندم خراسان حاوی مواذ مغذی زیر است:
آب: 65.18 گرم
انرژی: 132
پروتئین: 5.71 گرم
چربی کل: 0.83 گرم
کربوهیدرات با اختلاف: 27.6 گرم
فیبر: 4.3 گرم
قندها: 3.07 گرم
کلسیم: 9 گرم
آهن: 1.76 گرم
منیزیم: 48 میلی گرم
فسفر: 147 میلی گرم
پتاسیم: 164 میلی گرم
سدیم: 8 میلی گرم
روی: 1.84 میلی گرم
مس: 0.21 میلی گرم
منگنز: 1.03 میلی گرم
سلنیوم: 31.9 میکروگرم
تیامین: 0.1 میلی گرم
ریبوفلاوین: 0.03 میلی گرم
نیاسین: 31/2 میلی گرم
ویتامین B6: 0.07 میلی گرم
فولات: 11 میکروگرم
ویتامین A: 4
ویتامین E: 0.24 میلی گرم
اسیدهای چرب اشباع شده: 0.08 گرم
اسیدهای چرب غیر اشباع: 0.08 گرم
اسیدهای چرب ترانس: صفر
نیاسین: 0.05 گر5
ترئونین: 0.17 گرم
ایزولوسین: 0.22 گرم
لوسین: 0.43 گرم
لیزین: 0.16 گرم
متیونین: 0.1 گرم
سیستین: 0.12 گرم
فنیل آلانین: 0.3 گرم
تیروزین: 0.14 گرم
والین: 0.27 گرم
آرژینین: 0.27 گرم
هیستیدین: 0.15 گرم
آلانین: 0.21 گرم
اسید آسپارتیک: 0.31 گرم
اسید گلوتامیک: 1.88 گرم
گلیسین: 0.23 گرم
پرولین: 0.62 گرم
سرین: 0.3 گرم
مزایای کاموت برای سلامتی
استحکام بافت را حفظ می کند: کاموت به عنوان یک منبع عالی از فیبر کامل می تواند به حفظ قدرت در بافت های شما کمک کند، همچنین فیبر برای انتقال اکسیژن به بدن بسیار مهم است و می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را پشتیبانی کند: یک فنجان از این دانه 28 درصد از فیبرهای روزانه توصیه شده برای زنان و همچنین 19 درصد از مصرف روزانه مردان را تامین می کند.
کلسترول را کاهش می دهد: به عنوان یک منبع عالی پروتئین کاموت می تواند به شما کمک کند تا کلسترول شما پایین و سطح انرژی بدن به روش موثرتری نسبت به مصرف کربوهیدرات های ساده حفظ شود.
منبع: دکترسلام
این دانه یک علف سالانه در حال رشد است که دانه هایی از لحاظ ظاهری مشابه، اما دو برابر مغز گندم مدرن تولید می کند. مغز کاموت دارای طعم آجیل، کره ای و غنی است، همچنین از نظر چربی، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی غنی تر از گندم استاندارد است. کشاورزی فشرده، مهندسی ژنتیک و انقلاب های صنعتی طی دو قرن گذشته تولید آرد مدرن را آسان و ارزان کرده است.
به گزارش ارگانیک فکت، با این حال، محصول نهایی فاقد ارزش غذایی است که می توان آن را در اشکال دانه ای قدیمی تر مانند کاموت یافت. به علاوه، تصور می شود تحولات روند تولید گندم در سال های اخیر عامل افزایش عدم تحمل گلوتن باشد گرچه علاقه به این ماده باستانی در حال افزایش است.
ارزش غذایی کاموت
یکی از دلایل اصلی محبوبیت اخیر کاموت مواد مغذی غلیظی است که می تواند در یک رژیم غذایی منظم تامین کند. کاموت یا گندم خراسان حاوی مواذ مغذی زیر است:
آب: 65.18 گرم
انرژی: 132
پروتئین: 5.71 گرم
چربی کل: 0.83 گرم
کربوهیدرات با اختلاف: 27.6 گرم
فیبر: 4.3 گرم
قندها: 3.07 گرم
کلسیم: 9 گرم
آهن: 1.76 گرم
منیزیم: 48 میلی گرم
فسفر: 147 میلی گرم
پتاسیم: 164 میلی گرم
سدیم: 8 میلی گرم
روی: 1.84 میلی گرم
مس: 0.21 میلی گرم
منگنز: 1.03 میلی گرم
سلنیوم: 31.9 میکروگرم
تیامین: 0.1 میلی گرم
ریبوفلاوین: 0.03 میلی گرم
نیاسین: 31/2 میلی گرم
ویتامین B6: 0.07 میلی گرم
فولات: 11 میکروگرم
ویتامین A: 4
ویتامین E: 0.24 میلی گرم
اسیدهای چرب اشباع شده: 0.08 گرم
اسیدهای چرب غیر اشباع: 0.08 گرم
اسیدهای چرب ترانس: صفر
نیاسین: 0.05 گر5
ترئونین: 0.17 گرم
ایزولوسین: 0.22 گرم
لوسین: 0.43 گرم
لیزین: 0.16 گرم
متیونین: 0.1 گرم
سیستین: 0.12 گرم
فنیل آلانین: 0.3 گرم
تیروزین: 0.14 گرم
والین: 0.27 گرم
آرژینین: 0.27 گرم
هیستیدین: 0.15 گرم
آلانین: 0.21 گرم
اسید آسپارتیک: 0.31 گرم
اسید گلوتامیک: 1.88 گرم
گلیسین: 0.23 گرم
پرولین: 0.62 گرم
سرین: 0.3 گرم
مزایای کاموت برای سلامتی
استحکام بافت را حفظ می کند: کاموت به عنوان یک منبع عالی از فیبر کامل می تواند به حفظ قدرت در بافت های شما کمک کند، همچنین فیبر برای انتقال اکسیژن به بدن بسیار مهم است و می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را پشتیبانی کند: یک فنجان از این دانه 28 درصد از فیبرهای روزانه توصیه شده برای زنان و همچنین 19 درصد از مصرف روزانه مردان را تامین می کند.
کلسترول را کاهش می دهد: به عنوان یک منبع عالی پروتئین کاموت می تواند به شما کمک کند تا کلسترول شما پایین و سطح انرژی بدن به روش موثرتری نسبت به مصرف کربوهیدرات های ساده حفظ شود.
منبع: دکترسلام
بهترین مزایای کاموت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com