- امتیاز واکنش
- 17,409
- زمان حضور
- 92 روز 19 ساعت 14 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای بسیاری از مرغان، تنها خوردن غذا مهم است و پرواز اهمیتی ندارد. ریچارد باخ
بهشت، یك مكان نیست و یك زمان هم نیست؛ بهشت یعنی كامل شدن. ریچارد باخ
من وجود ندارم كه جهان را تحت تاثیر قرار دهم، وجود دارم كه زندگیم را به شیوه ای بگذرانم كه مرا شادمان سازد. ریچارد باخ
تنها همان كه هستی، باقی بمان؛ آرام و شفاف و درخشان. ریچارد باخ
هر شخصی، همه ی پیشامدهای زندگی شما اینجا هستند، زیرا شما آنها را به اینجا كشانده اید.ریچارد باخ
جایی كه اندیشه ی تو هست، تجربه ی تو نیز هست؛ انسان همان گونه است كه می اندیشد؛ از هرچه كه می ترسم به سرم می آید. ریچارد باخ
خود ما برمی گزینیم كه صدمه بزنیم و یا صدمه ببینیم. ریچارد باخ
همه ی ما آزادیم هر آنچه كه می خواهیم انجام دهیم.ریچارد باخ
اگر برای مدتی تمرین كنید كه تخیلی باشید، خواهید دانست كه شخصیت های تخیلی گاهی وقتها از مردمی با بدنها و ضربان قلب، حقیقی تر هستند.ریچارد باخ
زمانی كه پرسش هایت را به خوبی بیان كنی، خودشان پاسخ خود هستند. ریچارد باخ
وجدان شما، ابزار سنجش درست شما از خودخواهی تان است؛ با دقت به آن گوش دهید.ریچارد باخ
اگر به راستی می خواهی یك ابر را از زندگیت بزدایی، نباید یك توده ی بزرگ از آن بسازی؛ فقط آسوده باش و آن را از اندیشه ات پاك كن؛ این تنها كاری است كه باید انجام داد. ریچارد باخ
بهشت، یك مكان نیست و یك زمان هم نیست؛ بهشت یعنی كامل شدن. ریچارد باخ
من وجود ندارم كه جهان را تحت تاثیر قرار دهم، وجود دارم كه زندگیم را به شیوه ای بگذرانم كه مرا شادمان سازد. ریچارد باخ
تنها همان كه هستی، باقی بمان؛ آرام و شفاف و درخشان. ریچارد باخ
هر شخصی، همه ی پیشامدهای زندگی شما اینجا هستند، زیرا شما آنها را به اینجا كشانده اید.ریچارد باخ
جایی كه اندیشه ی تو هست، تجربه ی تو نیز هست؛ انسان همان گونه است كه می اندیشد؛ از هرچه كه می ترسم به سرم می آید. ریچارد باخ
خود ما برمی گزینیم كه صدمه بزنیم و یا صدمه ببینیم. ریچارد باخ
همه ی ما آزادیم هر آنچه كه می خواهیم انجام دهیم.ریچارد باخ
اگر برای مدتی تمرین كنید كه تخیلی باشید، خواهید دانست كه شخصیت های تخیلی گاهی وقتها از مردمی با بدنها و ضربان قلب، حقیقی تر هستند.ریچارد باخ
زمانی كه پرسش هایت را به خوبی بیان كنی، خودشان پاسخ خود هستند. ریچارد باخ
وجدان شما، ابزار سنجش درست شما از خودخواهی تان است؛ با دقت به آن گوش دهید.ریچارد باخ
اگر به راستی می خواهی یك ابر را از زندگیت بزدایی، نباید یك توده ی بزرگ از آن بسازی؛ فقط آسوده باش و آن را از اندیشه ات پاك كن؛ این تنها كاری است كه باید انجام داد. ریچارد باخ
جملات ریچارد باخ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com