نویسنده این موضوع
مهربانی وقتی است که من کار مفید و خوب را برای دیگری انجام می دهم و هیچ انتظار و توقع یا هیچ چشم داشتی از او ندارم حتی منتظر تشکر هم نیستم. و اگر جز این باشد فقط تجارت است و معامله.
راست گویی از مهمترین ویژگی های انسان سالم است و شخص سالم راستگویی را در تمام شرایط زندگی خواهد داشت یک انسان سالم به هیچ وجه با مسئله دروغ که در برخی جوامع وجود دارد کاری ندارد و اساسا دروغ
مصلحت آمیز را در هیچ شکل و فرمی قبول ندارم. چون بدون تردید می توان برای هر دروغی یک مصلحتی را پیدا کرد.
انسان نمی تواند با شک زندگی کند. اما با واقعیت و حقیقت سخت و تلخ می تواند.
عشق و محبت واقعی بین زن و شوهر. یعنی این که من تو را که متفاوت هستی همچنان دوست دارم.
ازدواج داروی هیچ دردی نیست. بخصوص درد تنهایی.
بیشتر افراد با شخصی ازدواج می کنند که بدترین ویژگیهای اخلاقی پدر یا مادرشان را دارد.
فردی برای ازدواج آماده است که نخست خود را شناخته باشد.
تار و پود دنیایی که در آن زندگی می کنیم. درد و رنج است.
انسان سالم. خوب خود است و اهمیت ندارد که از دیگران بهتر باشد.
راست گویی از مهمترین ویژگی های انسان سالم است و شخص سالم راستگویی را در تمام شرایط زندگی خواهد داشت یک انسان سالم به هیچ وجه با مسئله دروغ که در برخی جوامع وجود دارد کاری ندارد و اساسا دروغ
مصلحت آمیز را در هیچ شکل و فرمی قبول ندارم. چون بدون تردید می توان برای هر دروغی یک مصلحتی را پیدا کرد.
انسان نمی تواند با شک زندگی کند. اما با واقعیت و حقیقت سخت و تلخ می تواند.
عشق و محبت واقعی بین زن و شوهر. یعنی این که من تو را که متفاوت هستی همچنان دوست دارم.
ازدواج داروی هیچ دردی نیست. بخصوص درد تنهایی.
بیشتر افراد با شخصی ازدواج می کنند که بدترین ویژگیهای اخلاقی پدر یا مادرشان را دارد.
فردی برای ازدواج آماده است که نخست خود را شناخته باشد.
تار و پود دنیایی که در آن زندگی می کنیم. درد و رنج است.
انسان سالم. خوب خود است و اهمیت ندارد که از دیگران بهتر باشد.
گپ۸
جملات فرهنگ هلاکویی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: