خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای اسلایس مکرون گردویی
برای لایه زیرین:
آرد 190 گرم ( 1 و 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1/3 پیمانه
شکر دانه ریز 90 گرم (7 قاشق غذاخوری سرپر)
روغن 1 پیمانه سرخالی
برای لایه رویی:
تخم مرغ 2 عدد
شکر قهوه ای 100 گرم ( یا 90 گرم شکر سفید)
پودر نارگیل چرب 70 گرم
آرد 15 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده 60 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری


اسلایس مکرون گردویی رو میشه هم کیک در نظر گرفت و هم شیرینی. اگه یادتون باشه قبلا طرز تهیه اسلایس مکرون نارگیلی رو بهتون آموزش داده بودیم. مکرون گردویی هم تفاوت زیادی با اون نداره. فقط این بار به جای لایه نارگیلی روی کیک، یک لایه گردویی بسیار جذاب رو داریم که طعمش خیلی متفاوت از شیرینی گردویی دوست داشتنی خودمون نیست.

معمولا مواد اولیه اسلایس گردویی توی خونه همه پیدا میشه و هر وقت اراده کنین می تونین اون رو درست کنین. شما می تونید با درست کردن این کیک در وعده عصرونه خانواده رو دور هم جمع کنید و لحظاتی شاد و شیرین رقم بزنید.

از اونجا که مجله ایران کوک دوست داره کام مخاطبانش همیشه شیرین باشه و دستور پخت بهترین شیرینی های دنیا رو بلد باشند، تصمیم گرفتیم پخت این کیک رو هم آموزش به شما عزیزان بدیم. پس با ما همراه باشید.


طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا