- عضویت
- 19/5/20
- ارسال ها
- 1,782
- امتیاز واکنش
- 34,190
- امتیاز
- 368
- زمان حضور
- 120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای شیرینی اتابکی
روغن جامد یا صاف قنادی 125 گرم
آرد سفید قنادی 125 گرم
پودر قند 125 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 125 گرم
شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی استان قزوین هست. از مزایای این شیرینی اینه که طعمش خیلی شیرین نیست. این شیرینی را به مدت طولانی می توانید نگهداری کنید. به مدت یک ماه در جای خنک و حتی تا 3 ماه داخل فریزر ماندگاری دارد. البته باید داخل ظرف دربسته نگهداری شود. برای تهیه انواع شیرینی مخصوصا شیرینی های سنتی مواد اولیه را با گرم اندازه می گیرند، چون با پیمانه اندازه ها دقیق نیستند.
این شیرینی به دو روش پخت می شود، در روش اول از آرد نخودچی استفاده نمی شود در عوض یک عدد زرده تخم مرغ دارد. اما در پخت به روش دوم از آرد نخودچی استفاده می شود. اگر با ایران کوک همراه شوید روش اول پخت این شیرینی را به راحتی یاد می گیرید. با درست کردن این شیرینی خوشمزه افراد خانواده و مهمان های خود را سورپرایز کنید.
برای تهیه این شیرینی مواد اولیه باید به دمای محیط برسند، بنابراین مواد را یک ساعت قبل از تهیه شیرینی داخل محیط آشپزخانه قرار دهید. پودر قند و آردها را جداگانه الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: آماده کردن خمیر شیرینی
روغن و پودر قند را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق کاملا مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مجدد هم بزنید. ابتدا آرد برنج را روی مواد ریخته و مخلوط کنید، سپس آرد سفید را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. آرد سفید را تاجایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را آرام ورز دهید تا منسجم شود، مراقب باشید که به روغن نیفتد.
روغن جامد یا صاف قنادی 125 گرم
آرد سفید قنادی 125 گرم
پودر قند 125 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 125 گرم
شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی استان قزوین هست. از مزایای این شیرینی اینه که طعمش خیلی شیرین نیست. این شیرینی را به مدت طولانی می توانید نگهداری کنید. به مدت یک ماه در جای خنک و حتی تا 3 ماه داخل فریزر ماندگاری دارد. البته باید داخل ظرف دربسته نگهداری شود. برای تهیه انواع شیرینی مخصوصا شیرینی های سنتی مواد اولیه را با گرم اندازه می گیرند، چون با پیمانه اندازه ها دقیق نیستند.
این شیرینی به دو روش پخت می شود، در روش اول از آرد نخودچی استفاده نمی شود در عوض یک عدد زرده تخم مرغ دارد. اما در پخت به روش دوم از آرد نخودچی استفاده می شود. اگر با ایران کوک همراه شوید روش اول پخت این شیرینی را به راحتی یاد می گیرید. با درست کردن این شیرینی خوشمزه افراد خانواده و مهمان های خود را سورپرایز کنید.
طرز تهیه شیرینی اتابکی
مرحله اول: الک کردن آردبرای تهیه این شیرینی مواد اولیه باید به دمای محیط برسند، بنابراین مواد را یک ساعت قبل از تهیه شیرینی داخل محیط آشپزخانه قرار دهید. پودر قند و آردها را جداگانه الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: آماده کردن خمیر شیرینی
روغن و پودر قند را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق کاملا مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مجدد هم بزنید. ابتدا آرد برنج را روی مواد ریخته و مخلوط کنید، سپس آرد سفید را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. آرد سفید را تاجایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را آرام ورز دهید تا منسجم شود، مراقب باشید که به روغن نیفتد.
طرز تهیه شیرینی اتابکی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com