خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,391
امتیاز
213
سن
28
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
مجله سرآشپز - ایمان دلقندی: به این روش کبک سوخاری تهیه کنید و در میهمانی ها سرو کنید و از آن لـ*ـذت ببرید.
مواد مورد نیاز :
کبک: 2 عدد
پیاز (خلالی شده): 30 گرم
ماست: 60 میلی لیتر
آب لیموترش تازه: 40 میلی لیتر
زعفران (دم کرده): به مقدار لازم
فلفل سیاه: یک دوم ق چ
آب مرغ: 250 میلی لیتر
مواد مورد نیاز سس :
آب هلو طبیعی: 200 میلی لتیر
انجیر خشک: 15 گرم
میخک: 2 عدد
آب لیمو ترش تازه: 30 میلی لیتر
روش پخت :
1. ماست، آب لیموترش، زعفران، فلفل سیاه و پیاز را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس کبک را درون مواد قرار دهید و به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
2.کبک را درون سینی فر قرار داده، آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی آن را با ورق آلومینومی بپوشانید.
3.سینی را درون فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا کبک بپزد. بعد ورق آلومینیومی را برداشته و به مدت 3 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی رنگ شود.
4. برای تهیه سس؛ آب هلو، انجیر و میخک را درون تابه ای ریخته و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را درون دستگاه غذاساز ریخته تا یکدست شود. بعد آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
5. سس آماده شده را به کبک سوخاری اضافه کرده و در صورت تمایل همراه با پلو یا سبزیجات سرو کنید.

1448124_864.png


کبک سوخاری

 
  • تشکر
Reactions: *Ghazale*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا