- امتیاز واکنش
- 29,620
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسم الله
نام رمان: گٌرگاس
نویسنده: The unborn
ژانر: تاریخی، تراژدی، اجتماعی
دورهی زمانی: ۱۲۹۶–۱۲۹۸ هجری شمسی
ناظر: Ryhwn
خلاصه: گفته اند مرگ آن است که دیگر نفسی در سـ*ـینهات سنگینی نکند و چشمانت دیگر رنگِ آبی آسمان شهر را به خود نبینند؛ اما من مرگ را به گونهای دیگر تعبیر میکنم! فنا، آن است که از فرط گرسنگی، لجن به دهان خشکت مزه کند! زمانی اجلت میرسد، که فرزندت را در گوشهای از خیابان، بی جآن ببینی! مرگ همان است که اشک ریزان، گوشتِ تنِ همسایهی دیرینهات را به دندان کشی.
نام این مرگ، گٌرگاس است!
{اختصاصی رمان 98}
گرگاس: حیوانی درنده که از جفت گیری سگ و گرگ ایجاد شده و وصلهی ناجور طبیعت نام گرفته! نام رمان: گٌرگاس
نویسنده: The unborn
ژانر: تاریخی، تراژدی، اجتماعی
دورهی زمانی: ۱۲۹۶–۱۲۹۸ هجری شمسی
ناظر: Ryhwn
خلاصه: گفته اند مرگ آن است که دیگر نفسی در سـ*ـینهات سنگینی نکند و چشمانت دیگر رنگِ آبی آسمان شهر را به خود نبینند؛ اما من مرگ را به گونهای دیگر تعبیر میکنم! فنا، آن است که از فرط گرسنگی، لجن به دهان خشکت مزه کند! زمانی اجلت میرسد، که فرزندت را در گوشهای از خیابان، بی جآن ببینی! مرگ همان است که اشک ریزان، گوشتِ تنِ همسایهی دیرینهات را به دندان کشی.
نام این مرگ، گٌرگاس است!
{اختصاصی رمان 98}
گرگی یا گرگاس، در قتل و کشتن انسانها هیچ ترسی به دل راه نمیدهد خونسرد به آنها حملهور میشود.
در حال تایپ رمان گرگاس | The unborn کاربر انجمن رمان ٩٨
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: