1-نظرت راجع به نام کاربری و اسمِ واقعیِ سوژه ؟! اسم واقعیش مگر چیه؟
همین که هست عالیهههه دوستش میدارم.
2-جای سوژه بودی، نام کاربریتو چی می ذاشتی؟! مهر بانو
3-تو بودی به سوژه تو انجمن، چه رنکی می دادی؟! چـرا ؟! هوم یه رنگ خاص چون خود سوژه خاصه
4-فکر کن یهو آنلاین می شی می بینی سوژه تو تاپیک اخراج شدگان، تگ شده ؛ دلیلش چی می تونه باشه؟!
زبونتونو گاز بگیرید
5-اگه سـوژه ... ؟ هااا؟
کتاب بود، کتابِ ..... بود . عشقولانه
خوراکی بود، .... بود. چیپس(مدیونی فکرکنی دوست دارم)
اشیاء بود، .... بود. خودکار قرمز
فیلم خارجی بود، .... بود. والا نگاه نمیکنم
فیلم ایرانی بود، ... بود. مسافران نمیدونم چرا
خواننده ایرانی بود، ... بود. ساناز
خواننده خارجی بود، ... بود. نمیشناسم
آهنگ بود، ... بود. ناری ناری ناری
شعر بود، .... بود. یکی از شعرام هست که میگه( خداوندا چه بود است آفریدی چنین خلق کردیودل را ندیدی؟) همون.
رنگ بود، .... بود. آبی
آدم نبود، .... بود. فرشته است الانم
6-نظرت راجع به کارهای مدیریتش چیه ؟!
20
7-تصورت از ظاهر و باطنِ ســوژه چیه؟! دوتاش یکیه 20
8-اگه ده سال بگذره، اونو تو چه موقعیتی می بینی؟! اونقدر شایسته هست که اون بالا بالاها باشه
9-بهتـرین دوستِ سـوژه ؟! هوم والا نمیدونم شاید یگانه
10-اگه یه روز بفهمی سوژه زیر آبت رو زده، واکنشت چیه؟!
اختیار داره
11-تا حالا سوژه تو رو ناراحت کرده ؟! تو چی، اونو ناراحت کردی؟! والا بریدازش بپرسید نمی دونم
12- کلا سوژه چه حسی بهت می ده ؟ مثبت ؟ منفی ؟ هیچی ؟ مثبتتتت
13- نوع برخورد سوژه با دیگران ؟! کلا مهربونه
14-دوست داری سوژه رو تو واقعیت ببینی و باهاش دوست باشی؟! یه روزت با سوژه توی دنیای واقعی، رو تصور کن و توصیف کن. والا سوژه افتخار نمیده
15-نظرت راجع به فعالیتش توی انجمن چیه؟! تو خودت مگر نمیبینی خواهر؟
16-یه سوتی یا یه خاطره ی خنده دار از سوژه بگو ؟! از اول تاآخر دارم میخندم خنده بسه دیگه
18-توی موقعیت های زیر چی کار می کنی؟!
=اگه ساعت چهار صبح زنگ بزنه و بگه می خواد خودشو از یه ساختمون پرت کنه پائین ... والا چرا دروغ کلا من تو خواب هیچی حالیم نیست. گوشی و خاموش میکنم میخوابم فقط خدا کنه فرداش خبر بدی بهم نرسه
=اگه تو چت روم، جلوی همه تگت کنه و بنویسه "تو خیلی آدم مزخرف و مسخره ای هستی!" میگم نظر لطفته
حالا انگار از رو میرم
=اگه بفهمی یکی از رازهایی که بهش گفتی رو، به کسی که اصلاً ازش خوشتون نمیاد، گفته ... همچین راضی ندارم
=اگه یهو خبر ازدواجش بپیچه ... اههههه خبررریهههه ساغررررر؟ شیطون
=موزیک پروف، آهنگ "سلام علیکم عذرا خانوم" رو گذاشته باشه ..منم بقیه آهنگو براش تایپ میکنم
19-اگه بخوای براش تاپیک تولد بزنی ، سر تیتر موضوع چی می نویسی؟! ده تا بـ*ـو*س براش میزارم
20-اگه یه روز ببینی تاپیک رمان گروهی زده، فکر می کنی با کی رمان نوشته باشه؟ یگانه..محدثه..لیدا..و..
21-بهترین و بدترین اخلاق سوژه ؟! کلا اخلاق بد ازش ندیدم
22-یه خاطره از سـوژه ؟!
23-یه عکس/یه آهنگ/یه شعر تقدیم سوژه کن: همون شعر که بالاگفتم
24-یه سوال از سوژه بپرس؟! نظرت راجب من چیه؟