باید بگم نظر من اینکه وقتی یه چیزی (حتی یه چیز فوق العاده و عالی) از حدش گذشت به جای جذابیت بیشتر مسخره و بیهوده و بچه بازی به نظر میرسه. هرچیزی حد خاص خودش رو داره. قرار نیست اگر طرفدار کسی هستیم به بقیهی افراد که طرفدارش نیستن، یا طرفدار شخص یا گروه خاصی هستن توهین و بی احترامی بکنیم. به هرحال هرکس سلیقهای داره و باید به سلیقش احترام گذاشت. طرفدار بودن یعنی با ناراحتیش ناراحت بشی با خوشحالیش خوشحال، اما نه اینکه اگر طرف خواست ازدواج کنه تو سکته کنی! به جاش آرزوی خوشبختی کنی براش.
من به شخصه طرفدار دو اتیشه که هیچ صد اتیشهی مهدی احمدوندم. برام مهم نیست بقیه دربارش چه نظری داشته باشن مهم من هستم که بهش احترام میزارم و خودش و کاراش و دوست دارم. اگر کسی بی احترامی کنه فقط میگم اینکار و انجام نده. ولی به طرف و مورد خاصش بی ادبی نمیکنم.
من به شخصه طرفدار دو اتیشه که هیچ صد اتیشهی مهدی احمدوندم. برام مهم نیست بقیه دربارش چه نظری داشته باشن مهم من هستم که بهش احترام میزارم و خودش و کاراش و دوست دارم. اگر کسی بی احترامی کنه فقط میگم اینکار و انجام نده. ولی به طرف و مورد خاصش بی ادبی نمیکنم.
چرا طرفدار دو آتیشه ی اینی؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com