- عضویت
- 7/9/18
- ارسال ها
- 760
- امتیاز واکنش
- 6,396
- امتیاز
- 213
- سن
- 29
- محل سکونت
- تهــــران
- زمان حضور
- 2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
وب سایت سرآشپز پاپیون: شرت برد جزو معروف ترین کوکی ها در تمام دنیاست که بافت بسیار خوبی داره و داخل دهن آب میشه در عین حال دستور پیچیده ای نداره و کم تجربه ترین افراد هم می تونن به راحتی تهیه اش کنند. کوکی امروز یه نوع شرت برد با طعم گلاب هست که بخاطر وجود گلاب عطر و طعمش مناسب ذائقه ایرانی است.
مواد لازم:
کره به دمای اتاق رسیده ۱ پیمانه
پودر شکر ۲/۳ پیمانه
گلاب ۱ قاشق چای خوری
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲و۱/۳ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات تلخ آب شده به مقدار لازم
پودر گل محمدی به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ظرف مناسبی کره را بریزید و با همزن دستی آن را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس بهآرامی شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب و پودر وانیل را اضافه کنید. مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید.
آرد و نمک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید، سپس بهآرامی به مخلوط کره اضافه کنید تا خمیر بیسکوییتها آماده شود. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و آن را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر در دمای اتاق قرار بگیرد و نرم شود، سپس آن را با وردنه کاملا باز کنید. با کمک قالبهای دلخواه، خمیر را قالب بزنید و آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کردهاید قرار دهید. سینی را به مدت ۲۰-۱۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیسکوییتها آماده شوند.
بعد از اینکه بیسکوییتها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. صبر کنید تا بیسکوییتها کاملا سرد شوند. بیسکوییتها را دانهدانه بردارید و نیمی از آنها را داخل شکلات آبشده قرار دهید، سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا شکلاتها خشک شوند.
بیسکوییتهای آماده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آنها را با پودر گلمحمدی تزئین و سرو کنید.
مواد لازم:
کره به دمای اتاق رسیده ۱ پیمانه
پودر شکر ۲/۳ پیمانه
گلاب ۱ قاشق چای خوری
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲و۱/۳ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات تلخ آب شده به مقدار لازم
پودر گل محمدی به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ظرف مناسبی کره را بریزید و با همزن دستی آن را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس بهآرامی شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب و پودر وانیل را اضافه کنید. مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید.
آرد و نمک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید، سپس بهآرامی به مخلوط کره اضافه کنید تا خمیر بیسکوییتها آماده شود. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و آن را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر در دمای اتاق قرار بگیرد و نرم شود، سپس آن را با وردنه کاملا باز کنید. با کمک قالبهای دلخواه، خمیر را قالب بزنید و آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کردهاید قرار دهید. سینی را به مدت ۲۰-۱۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیسکوییتها آماده شوند.
بعد از اینکه بیسکوییتها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. صبر کنید تا بیسکوییتها کاملا سرد شوند. بیسکوییتها را دانهدانه بردارید و نیمی از آنها را داخل شکلات آبشده قرار دهید، سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا شکلاتها خشک شوند.
بیسکوییتهای آماده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آنها را با پودر گلمحمدی تزئین و سرو کنید.
طرز تهیه بیسکوییت شکلاتیِ گلابی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com