- عضویت
- 7/9/18
- ارسال ها
- 760
- امتیاز واکنش
- 6,396
- امتیاز
- 213
- سن
- 29
- محل سکونت
- تهــــران
- زمان حضور
- 2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماهنامه کیک و شیرینی: اگر میخواهید در منزل و با کمترین هزینه موکا کاپ خوشمزه تهیه کنید این مطلب را بخوانید.
مواد لازم:
شکلات (ذوب شده): 250 گرم
لیوان طلقی: 6 عدد
کیک کره ای (پودر شده): 150 گرم
میوه کمپوت شده (خردشده): 100 گرم
قهوه (رقیق شده): یک قاشق سوپ خوری
خامه قنادی: 200 گرم
شکلات سیاه: 200 گرم
طرز تهیه:
شکلات ذوب شده را داخل لیوان ریخته و در دست بچرخانید تا تمام محیط داخلی لیوان را پوشش دهید.
لیوان را برگردانید تا اضافه های شکلات از آن خارج شود و لبه لیوان را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
از یخچال خارج کرده و مجددا این کار را تکرار کنید و در یخچال قرار دهید.
بعد از فرم گیری کامل شکلات لیوان ها را از یخچال خارج کرده و به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.
سپس از فریزر خارج کنید و روی میز برگردانید تا لیوان طلقی از شکلات جدا شده و لیوان های شکلاتی شما آماده شود.
هم اکنون لیوان های شما آماده است و می توانید با انواع کرم ها، موس ها و یا بستنی پرکرده و استفاده کنید.
کیک کره ای پودر شده را با میوه مخلوط کرده تا نیمه لیوان را پر کنید.
خامه قنادی را روی حرارت بجوشانید شکلات سیاه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات حل شود.
قهوه رقیق را اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
سپس با استفاده از همزن برقی با دور کند آن را فرم داده و داخل قیف بریزید و داخل لیوان را پر کنید.
به این ترتیب موکا کاپ آماده مصرف می باشد.
دقت کنید لیوان های شکلاتی را می توانید برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید ولی در صورت پرشدن با مواد فوق فقط 2 روز در یخچال قابل نگهداری می باشد.
مواد لازم:
شکلات (ذوب شده): 250 گرم
لیوان طلقی: 6 عدد
کیک کره ای (پودر شده): 150 گرم
میوه کمپوت شده (خردشده): 100 گرم
قهوه (رقیق شده): یک قاشق سوپ خوری
خامه قنادی: 200 گرم
شکلات سیاه: 200 گرم
طرز تهیه:
شکلات ذوب شده را داخل لیوان ریخته و در دست بچرخانید تا تمام محیط داخلی لیوان را پوشش دهید.
لیوان را برگردانید تا اضافه های شکلات از آن خارج شود و لبه لیوان را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
از یخچال خارج کرده و مجددا این کار را تکرار کنید و در یخچال قرار دهید.
بعد از فرم گیری کامل شکلات لیوان ها را از یخچال خارج کرده و به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.
سپس از فریزر خارج کنید و روی میز برگردانید تا لیوان طلقی از شکلات جدا شده و لیوان های شکلاتی شما آماده شود.
هم اکنون لیوان های شما آماده است و می توانید با انواع کرم ها، موس ها و یا بستنی پرکرده و استفاده کنید.
کیک کره ای پودر شده را با میوه مخلوط کرده تا نیمه لیوان را پر کنید.
خامه قنادی را روی حرارت بجوشانید شکلات سیاه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات حل شود.
قهوه رقیق را اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
سپس با استفاده از همزن برقی با دور کند آن را فرم داده و داخل قیف بریزید و داخل لیوان را پر کنید.
به این ترتیب موکا کاپ آماده مصرف می باشد.
دقت کنید لیوان های شکلاتی را می توانید برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید ولی در صورت پرشدن با مواد فوق فقط 2 روز در یخچال قابل نگهداری می باشد.
طرز تهیه موکا کاپ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com