خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,396
امتیاز
213
سن
29
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماهنامه کیک و شیرینی: این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین می‌شود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لـ*ـذت ببرید.
مواد لازم:
آرد (الک شده): یک و یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
بیسکوئیت اورئو (پودر شده): یک پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: یک پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
ماست: یک پیمانه
کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
مواد لازم کرم:
پنیر خامه ای: 760 گرم
بیسکویت (پودر شده): یک چهارم پیمانه
پودر شکر: یک سوم پیمانه
مواد لازم اضافی:
بیسکویت اورئو: برای تزئین
طرز تهیه:
کرم میانی بیسکویت های اورئو را جدا کرده و آنها را پودر کنید.
سپس با آرد الک شده، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
وانیل و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط آرد و کره را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید.
حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
سپس آن را از فر در آورید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه کرم، پنیر خامه ای، کره، بیسکویت پودر شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
کیک خنک شده را به سه قسمت مساوی به طور افقی برش دهید.
روی هر قسمت کیک، کرم بمالید و روی هم قرار دهید.
روی کیک و کناره های آن را با کرم بپوشانید و آن را با بقیه کرم و بیسکویت اورئوی خرد شده تزئین کنید.
کیک را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس سرو کنید.

1701696_759.png


طرز تهیه کیک اورئو

 
  • تشکر
Reactions: *Ghazale*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا