خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,396
امتیاز
213
سن
29
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
وب‌سایت آشپزباشی: فصل تابستان، فصل میوه های رنگارتگ است. در فصل تابستان که آلو فراوونه، می تونید این پای خوشمزه رو درست کنید و لـ*ـذت ببرید.
مواد لازم :
آرد ۲۷۵ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
نمک نوک انگشت
کره ۱۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد متوسط
بادام پرک ۵۰ گرم
آلو ۱۳۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شیر قدری
طرز تهیه :
1. بادام پرک رو در ماهیتابه در حدی که طلایی رنگ بشه، برشته کنید.
2. آلوها رو از وسط نصف و هسته هاشون رو جدا کنید. آلو های بزرگ تر رو ۴ قسمت کنید.
3. آرد رو به همراه پودر قند و نوک انگشت نمک الک کنید و در غذاساز بریزید. ۱۳۰ گرم کره رو مکعبی خرد کنید و با ترکیب آرد در غذاساز بزنید تا گلوله گلوله بشه.
4. ۲ زرده تخم مرغ رو به همراه ۶۰ میلی لیتر آب یخ به مواد اضافه کنید و به آرامی بزنید تا خمیر شکل بگیره.
5. خمیر رو روی سطح کار بذارید و برای ۳۰ ثانیه ورز بدید تا نرم بشه. اگه لازم شد آرد بیشتری به اون اضافه کنید. خمیر رو دو قسمت کنید (یکی کمی بزرگ تر باشه)، اون ها گرد کنید، در سلفون بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در فریزر بذارید.
6. خمیر بزرگ تر رو از فریزر خارج کنید و اون رو با وردنه باز کنید. خمیر رو در قالب تارت پهن کنید. بذارید تا حدود دو و نیم سانتی متر از خمیر، از لبه های قالب آویزون باشه و خمیر اضافی را جدا کنید.
7. تکه دیگه خمیر رو از فریزر خارج کنید، اون رو با وردنه باز کنید و به شکل نوارهای دو و نیم سانتی متری برش بزنید.
8. برای مواد میانی پای، بادام پرک برشته، برش های آلو و ۵۰ گرم کره که مکعبی خرد کردید رو به همراه شکر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و آرد ذرت در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب کنید. با توجه به میزان ترش و شیرین بودن آلو می تونید شکر بیشتری به ترکیب اضافه کنید.
9. ترکیب آلو رو در قالب بریزید. زرده تخم مرغ سوم رو با کمی شیر بزنید و با کمک قلمو به لبه های خمیر بمالید. حالا نوارهای خمیر رو روی پای پچینید و مانند حصیر به هم ببافید. خمیر‌های اضافی قسمت حصیری رو جدا کنید و لبه‌های خمیر زیری رو روی اون برگردونید، به هم فشار بدید و بعد با انگشت اشاره و شست پیچ بدید.
10. با قلمو از ترکیب تخم مرغ و شیر روی سطح پای بمالید و بعد کمی شکر روش بپاشید. پای رو برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.
11. از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و یه سینی فر در اون بذارید تا گرم بشه.
12. پای رو در فر بذارید و برای حدود ۲۰ دقیقه بپزید. حرارت فر رو کم کنید و پای رو برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگه بپزید. اگر روی پای خیلی طلایی شده بود، روی اون رو با فویل آلومینیومی بپوشیونید.
13. پای رو از فر خارج کنید، کمی دیگه شکر روی اون بپاشید و حداقل برای ۳ ساعت قبل از سرو کنار بذارید.

1349565_756.png


طرز تهیه پای آلو

 
  • تشکر
Reactions: *Ghazale*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا