خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع

طرز تهیه ادویه مکزیکی مخصوص تاکو:

ادویه تاکو را می‌توانید ازعطاری‌ها تهیه کنید یا خودتان در منزل درست کنید. برای تهیه ادویه تاکو خانگی به مواد زیر نیاز دارید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید. از این ادویه میتوان در پخت انواع غذاها نیزاستفاده کرد.

  • پودر سیر: ١/٢ قاشق غذاخوری
  • پرک فلفل قرمز: ١/٢ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز: ٢ قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز: ٢قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه: ١ قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: ١/٢ قاشق چایخوری
  • پاپریکا: ١/٢ قاشق چایخوری
  • نمک: ١ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان ترتیلا ( نان مخصوص تاکو):

مهم ترین قسمت تهیه تاکو، نان ترتیلاست. نان ترتیلا نان مخصوص تاکو است که در مکزیک با آرد ذرت تهیه می‌شود. می‌توان درتهیه ی آن از آرد گندم یا ترکیب آرد گندم وآرد ذرت هم استفاده کرد.ما در این دستوراز ترکیب دو آرد استفاده کردیم.

مواد لازم برای تهیه نان ترتیلا

  • آرد ذرت: ١/٢ پیمانه
  • آرد گندم: ١/٢ پیمانه
  • آب: ١/٣ پیمانه
  • روغن مایع: ١و١/٢ ق غذاخوری
  • نمک: ١/۴ ق چایخوری
همه ی مواد را به با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید. از ١/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر هم میتوانید دراین دستوراستفاده کنید.


دستور پخت تاکو گوشت مکزیکی

 

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع

خمیر را مانند شکل به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هرقسمت را به اندازه گردو گلوله کرده و با وردنه صاف کنید. دراین مرحله میتوانید از کاتر یا قالب گرد استفاده کنید و خمیر را بـ*ـو*سیله کاتر گرد برش بدهید تا همه‌ی نان‌ها یک اندازه باشند.
کف تابه را چند قطره روغن بریزید. خمیر صاف شده را یکی یکی در تابه سرخ کنید. زمانی که یک سمت نان حباب زد، باید برگردانید تا سمت دیگر نان کمی حرارت ببیند و بپزد.

نان ها نباید خیلی درمعرض هوا باشند هر نان را بعد ازپخت داخل کیسه یا پارچه بپوشانید تا خشک نشوند. همانطور که گفتیم نان تاکو به شکل u است و مکزیکی ها آن را ترد سرومیکنند. برای ترد کردن نان، سطح نان ترتیلا را با فرچه کمی روغن بزنید.



دستور پخت تاکو گوشت مکزیکی

 

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
مطابق عکس زیر به نان شکل دهید ( باید به شکل U دربیاید). برای سهولت درکار میتوانید از توری فر و یا قالب کاپ کیک استفاده کنید و نان را با پشت قالب شکل دهید و در فر بگذارید. حدود پنج دقیقه بگذارید تا کمی ترد شود و حالت بگیرد.

تهیه مواد داخل تاکوی گوشت

  • گوشت: ٣٠٠گرم
  • ادویه تاکو: ١ونیم ق غذاخوری
  • آب: ١ پیمانه
  • پیاز: متوسط ١عدد
  • روغن: ٣ قاشق غذاخوری
  • پوره ی گوجه: ١/٢ پیمانه
پیاز را خرد کرده در روغن سرخ کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید.

بعد ادویه مخصوص تاکو را اضافه کنید و کمی تفت دهید. میتوانید کمی زردچوبه هم دراین مرحله همراه ادویه به مواد بیفزایید و با یک پیمانه آب اجازه دهید با حرارت متوسط بپزد.


دستور پخت تاکو گوشت مکزیکی

 

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
بعد از پخت پوره ی گوجه را به گوشت اضافه کنید. (میتوانید از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید) و مجددا چند دقیقه حرارت دهید تا آب گوجه به خورد گوشت برود.

در حین پخت گوشت، سس را آماده کنید. سس تاکو تا حد زیادی سلیقه ایه ولی بهتره با دستور زیر درستش کنید. اگر دوست دارید تاکوی شما طعم تند داشته باشه، فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

طرز تهیه سس مخصوص تاکو:

  • ماست: ١/٢ پیمانه
  • سس مایونز : ٢قاشق غذاخوری
  • ارده: ١ ق غذاخوری
  • آبلیمو: ١ ق غذاخوری
  • سیر: ١ حبه(رنده شده)
  • نمک: ١/٢ ق چایخوری
  • فلفل سیاه و قرمز: ١/٢ ق چایخوری
همه ی مواد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید.

حالا زمان آماده کردن ساندویچ خوشمزه ی تاکوست. مکزیکی ها معمولا داخل تاکو همراه گوشت از سبزیجات مختلف، ترشی کلم قرمز، پیاز، گوجه، خیار واقسام سبزیجات استفاده میکنن. پنیرهم یکی دیگه از مواد پر استفاده برای تاکوئه! شما هم میتوانید طبق ذائقه خود تاکو را پر کنید. ما مطابق عکس تاکو رو با نان ترتیلا، سس، موادگوشتی، پیاز قرمز خلالی خرد شده ، گوجه فرنگی خردشده، کاهوی خرد شده، کمی ذرت پر کردیم. شما به هر ترتیبی دوست دارید میتوانی داخل نان ترتیلا را با گوشت وسبزیجات وسس پر کنید.



دستور پخت تاکو گوشت مکزیکی

 

Ghazaleh.A

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/5/20
ارسال ها
1,782
امتیاز واکنش
34,190
امتیاز
368
زمان حضور
120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
تاکوی مکزیکی آنقدر مهم و پر طرفدار است که روز 4 اکتبر به نام “روز ملی تاکو” نام گذاری شده است! واژه ی تاکو معادل کلمه انگلیسی ساندویچ و درواقع نوعی سانویچ و لقمه‌ی مکزیکی است. به طور دقیق مشخص نیست که تاکوی مکزیکی اولین بار چه زمانی اختراع شده است. اما تاریخچه ی تاکو به معادن نقره مکزیک در قرن 18 برمیگردد. درآن دوره کارگران معادن به دنبال غذای ساندویچی و آماده می‌گشتند به این ترتیب تاکو اختراع شد. رفته رفته تاکو جای خود را در آشپزخانه های مکزیک پیدا کرد و هر شهر و منطقه ای تاکوی مخصوص خود را ابداع کرد. تاکو از زمانی جهانی شد که به ایالات متحده نفوذ پیدا کرد. در سال 1905 برای اولین بار درمورد تاکو در یکی از روزنامه های آمریکایی مطلبی منتشر شدواین غذای مکزیکی به مردم معرفی شد. تاکو غذایی ارزان و درعین حال خوشمزه بود. و سریع هم تهیه می شد به همین دلیل شهرت و محبوبیت زیادی پیدا کرد.

درست کردن این نوع غذا تبحر خاصی نیاز ندارد. حتی اگر آشپز حرفه ای هم نباشید میتوانید با کمی خلاقیت تاکوی خوشمزه ی خود را برای ناهار داشته باشید. امیدواریم از این آموزش حداکثر استفاده را ببرید و از خوردن یک تاکوی گوشت خوشمزه ولذیذ لـ*ـذت ببرید! سوالات خود را در قسمت نظرات از ما بپرسید.


دستور پخت تاکو گوشت مکزیکی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا