خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Niuosha.dkw

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
9/9/20
ارسال ها
376
امتیاز واکنش
3,432
امتیاز
228
محل سکونت
شهر کتاب
زمان حضور
23 روز 3 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
در اینجا میخوایم با میرزا قاسمی آشنا شویم و طرز تهیه آن را بدونیم
میرزا قاسمی یک غذای شمالی_گیلانی است که بیشتر مردم اون رو کبابی میل می‌کنند... البته میرزا را میتوان روی اجاق گاز هم پخت ولی گیلانی ها معتقدند که میرزا را باید کبابی درست کرد ..
حالا میخوایم طرز تهیه آن را بفهمیم

مرحله اول

برای شروع بادمجان‌ها را تا زمانی که پوست آن‌ها به طور کامل ذغالی و داخل آن پخته نشده، روی ذغال نگه دارید تا کاملا کبابی شوند. می‌توانید یک سیخ چوبی داخل بادمجان‌ها فرو کنید تا متوجه شوید کاملا پخته شده‌اند. حالا بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا سرد شوند.

گوجه فرنگی را رنده کرده و سیر را خیلی ریز ساطوری کنید.



مرحله دوم

یک استکان روغن داخل تابه بریزید و تا زمانی که روغن زیاد داغ نشده تابه را روی شعله بگذارید سپس سیر خرد شده و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و چند ثانیه با شعله ملایم تفت دهید.

بادمجان‌ها را خوب پوست کنید، سپس ساطوری کرده و به مواد اضافه کنید. مواد را یک دقیقه تفت دهید.

حالا گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و در تابه را بگذارید. شعله را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کشیده شود سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.



مرحله سوم

تخم مرغ‌ها را روی مواد شکسته و بدون اینکه هم بزنید در تابه را بگذارید. بعد از بسته شدن کامل تخم مرغ‌ها در تابه را برداربد و آن‌ها را تکه تکه کنید. مواد را هم بزنید تا تخم مرغ‌ها کامل خرد شوند.

در آخر میرزاقاسمی را در ظرفی مناسب کنار برنج کته یا نان سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.
نوش جان


دستور پخت میرزا قاسمی

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا