خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

هلیا

حامی انجمن رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
23/7/20
ارسال ها
243
امتیاز واکنش
862
امتیاز
228
زمان حضور
16 روز 20 ساعت 14 دقیقه
نویسنده این موضوع
ارزش غذایی انگور
از مواد مغذی انگور می‌توان به ویتامین‌هایی چون ویتامین K،ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6 و همچنین گیاه‌مغذی‌های فنول وپلی فنول اشاره کرد. گیاه‌مغذی‌ها بدن را در برابر انواع بیماری‌ها محفاظت می‌کنند. انگور حاوی مقادیر فراوانی از تیامین، ریبوفلاوین،نیاسین و فولات و مواد معدنی پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است. انگور حاوی فیبر رژیمی، کربوهیدرات سالم، آنتی‌اکسیدان و مقدار مناسبی از پروتئین است. فلاونوئیدهای موجود در انگور از صدمات ناشی از رادیکال های آزاد می‌کاهد و جلوی سرعت روند پیری را می‌گیرد. میوه‌ی لذیذ انگور به‌دلیل وجود تمام این مواد مغذی، نقش مهمی در داشتن زندگی سالم و فعال ایفا می‌کند.
فواید و خواص انگور برای سلامتی:
در این بخش به اثرات فوق‌العاده‌ و خواص انگور برای سلامتی بدن نگاهی می‌اندازیم:
۱. درمان آسم
انگور ارزش درمانی دارد و از گذشته در درمان آسم استفاده می‌شده است. علاوه‌برآن، قدرت مرطوب‌کنندگی انگور چنان بالاست که می‌تواند رطوبت ریه‌ها را افزایش بدهد و از حملات آسمی بکاهد.
۲. تقویت استخوان ها
یکی از خواص انگور تقویت استخوان‌هاست. انگور منبع بی‌نظیری از ریزمغذی‌هایی چون مس، آهن و منگنز است و وجود تمامی این ریزمغذی‌ها برای تشکیل و استحکام استخوان مهم هستند. افزودن انگور به رژیم غذایی روزانه، جلوی بروز مشکلات مربوط به افزایش سن، ازجمله پوکی استخوان را می‌گیرد. وجود منگنز در بدن بی‌نهایت ضروری است و به سوخت‌وساز پروتئین، کلاژن سازی و عملکرد سیستم عصبی کمک می‌کند.
۳. درمان میگرن
درمان میگرن یکی دیگر از خواص انگور است. آب انگور رسیده، درمان خانگی مهمی برای میگرن به‌حساب می‌آید. برای درمان میگرن باید صبح‌ها کمی آب انگور خالص و بدون ترکیب با آب معمولی، نوشید. آب انگور و عصاره‌ی دانه‌ی انگور سردردهای میگرنی را درمان می‌کنند. سردردهای میگرنی دلایلی مختلفی مانند عدم تعادل شیمیایی بدن، خواب کم، تغییرات آب‌ و هوایی یا کمبود مواد مغذی در بدن می‌تواند داشته باشد. آنتی‌اکسیدان‌های این میوه به درمان دردهای میگرنی می‌پردازد.
حتما بخوانید:از کجا بفهمیم سردرد داریم یا میگرن؟
۴. درمان یبوست
انگورها برای درمان یبوست و برطرف کردن آن، بسیار مؤثرند. آنها در دسته‌ی خوراکی‌های ملین قرار دارند، زیرا حاوی اسید ارگانیک، قند و سلولز هستند. همچنین با تنظیم عملکرد ماهیچه‌های روده و معده، یبوست مزمن را درمان می‌کنند. انگورها غنی از فیبرهای نامحلول هستند و پس از مصرف، هنگام عبور از مجرای گوارشی دست‌نخورده باقی می‌مانند. وقتی حجم فیبر افزایش می‌یابد، تشکیل مدفوع و خروج آن از بدن به‌راحتی انجام می‌شود. اما هنگام وجود مدفوع آبکی یا اسهال، از مصرف انگور باید پیشگیری کرد. فیبر نامحلول نمی‌تواند آب مدفوع را به خود جذب و آن را خشک کند. انگور، فیبر محلول چندانی ندارد.
۵. تسکین سوء‌ِهاضمه
خواص انگور تنها به موارد بالا خلاصه نمی‌شود. انگور نقش مهمی در بدهضمی دارد. این میوه از حرارت بدن می‌کاهد و سوء‌ِهاضمه وسوزش معده را درمان می‌کند. همچنین انگور به‌دلیل اینکه «خوراکی سبکی» است، هنگام درمان سوء‌ِهاضمه بیش از درمان‌کننده‌های دیگر به‌کار گرفته می‌شود.
۶. کاهش خستگی
آب انگور سفید و روشن، بخشی از آهن موردنیاز بدن را تأمین می‌کند و از خستگی می‌کاهد. کم خونی مشکل اساسی بسیاری از افراد است که با خوردن انگور می‌توانند سطح آهن و مواد معدنی بدن را در حدمتعادل نگه‌ دارند. کمبود آهن، فرد را دچار ضعف و خستگی می‌کند و از کارایی ذهن او می‌کاهد. آهن ماده‌ی معدنی مهمی است که روی تعدادی از عملکردهای بدن اثر می‌گذارد. اما آب انگور تیره نه‌تنها به مقدار آهن موجود در بدن چیزی اضافه نمی‌کند، بلکه از سطح آن هم می‌کاهد. همچنین نوشیدن آب انگور به‌سرعت به فرد انرژی می‌دهد.
۷. کنترل دیابت
اخیرا در تحقیقی درباره‌ی خواص انگور مشخص شده که عصاره‌ی آب انگور هیپرگلیسمی (افزایش قند خون) را مهار می‌کند و می‌تواند در کنترل دیابت مؤثر باشد.
۸. درمان اختلال‌های کلیوی
انگور با افزایش ادرار می‌تواند میزان اسیدیته‌ی ناشی از اسیداوریک را به‌طور چشمگیری کاهش دهد. همچنین موجب حذف اسیداوریک از دستگاه ادراری شده و بدین ترتیب از تنش و فشار روی کلیه‌ها کاسته می‌شود. انگورهای قرمز نیز اثر پاک‌سازی بسیاری روی بدن دارند و فواید آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه نصیب تمام دستگاه‌های بدن می‌شود.
۹. توازن سطح کلسترول
ترکیبی شیمیایی‌ای به‌نام تروستیلبن (pterostilbene) در انگور وجود دارد که باعث کاهش کلسترول خون می‌شود. این ترکیب بسیار شبیه آنتی‌اکسیدان سودمند رسوراترول و همچنین فلاونوئید موجود در انگورهاست. تحقیقات اولیه درمورد این میوه نشان داده است که یکی از خواص انگور این است که ویژگی ضدسرطانی و اثری عالی در کاهش کلسترول خون دارد. همچنین تصور بر این است که انگور می‌تواند از کاهش شناختی پیشگیری کند. علاوه‌برآن ساپونین (saponins ) موجود در پوست انگور به‌وسیله‌ی چسبیدن به چربی‌ها، جلوی جذب آنها را در بدن می‌گیرد.
۱۰. فعالیت ضدباکتریایی
انگور قرمز ویژگی‌های ضدباکتریایی و ضدویروسی قوی‌ای دارد که می‌تواند فرد را از ابتلا به عفونت محفوظ نگه‌ دارد. آنها در برابر ویروسفلج اطفال و همچنین هرپس سیمپلکس (herpes simplex) که موجب بیماری‌هایی چون تبخال لـ*ـب یا تبخال تناسلی می‌شود، به‌شدت مقاومت می‌کنند. همچنین بررسی‌ها نشان داده که آب انگور می‌تواند عفونت‌های باکتریایی روده و دستگاه‌های دیگر بدن را برطرف سازد.
۱۱. کاهش خطر آلزایمر
رسوراترول، که نوعی پلی‌فنول موجود در انگور است، از سطح پپتید آمیلوئید-بتا در بیماران مبتلا به آلزایمر می‌کاهد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که انگور می‌تواند سلامت مغز را افزایش دهد و شروع بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی سیستم عصبی را به‌تأخیر بیندازد. در تحقیقی مشخص شد که آب انگور حتی می‌تواند عملکرد مغز افراد کهنسالی را که علایم خفیفی از نقص شناختی در آنها بروز کرده، بهبود بخشد. بررسی‌های بیشتری درحال انجام است تا ارتباط دقیق بین ترکیبات انگور و سیستم‌های عصبی تعیین شود.


خواص انگور

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا